Connect with us

Η Hoteltraining είναι μια νέα πλατφόρμα σεμιναρίων που σου παρέχει την ευκαιρία να αποκτήσεις γνώσεις σε όλες τις ειδικότητες και παρέχει όλα τα εφόδια για να εξασφαλίσεις την θέση των ονείρων σου στον ξενοδοχειακό κλάδο!

Μπορεί ο ανταγωνισμός στον τουριστικό κλάδο συνεχώς να αυξάνεται, ωστόσο με τα online σεμινάρια από την ομάδα των εξειδικευμένων εισηγητών της hoteltraining, θα γίνεις η καλύτερη επιλογή κάθε ξενοδοχειακής μονάδας.

Γιατί να παρακολουθήσω τα σεμινάρια της Hoteltraining;

Τα Online Σεμινάρια της Hoteltraining αποτελούν ένα καινοτόμο βήμα για την ποιοτική εκπαίδευση και εξέλιξη των ξενοδοχοϋπαλλήλων. Μέσα από την παρακολούθηση των σεμιναρίων, γίνεσαι ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας και επενδύεις σ’ ένα επιτυχημένο επαγγελματικό μέλλον.

Γιατί να εμπιστευτώ τη Hoteltraining;

Η Hoteltraining, ως επίσημο μέλος της «The CPD CertificationService», έχει δρομολογήσει μια σειρά από πιστοποιημένα επιμορφωτικά σεμινάρια για ξενοδοχοϋπαλλήλους. Τα αρχικά CPD, σημαίνουν Continuing Professional Development (Διαρκής Επαγγελματική Ανάπτυξη) και είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες επαγγελματιών, με στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση των ικανοτήτων τους.

Το CPD, ως διαδικασία πιστοποίησης όχι μόνο αναγνωρίζεται, αλλά και απαιτείται από χιλιάδες ινστιτούτα και επαγγελματικά σώματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Τρανό παράδειγμα αποτελεί το Ηνωμένο Βασίλειο, στο οποίο πάνω από 1000 ινστιτούτα και επαγγελματικά σωματεία, απαιτούν τη συγκεκριμένη πιστοποίηση. Η ζήτηση των τελευταίων ετών, καταδεικνύει ότι ο αριθμός προβλέπεται ν’ αυξηθεί αρκετά στο μέλλον.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό! Γιατί;

«Η επιτυχία μιας επιχείρησης πηγάζει από τους ανθρώπους της.»

Οι εισηγητές της Hoteltraining, αμφότεροι στελέχη της τουριστικής και εκπαιδευτικής κοινότητας από όλη την Ελλάδα, επιλέχθηκαν προσεκτικά με απαραίτητο κριτήριο την πολυετή ενεργή και επιτυχημένη ενασχόληση στην πράξη με το αντικείμενο που πραγματεύονται, με στόχο να μπορούν να προσφέρουν -πέραν από το απαιτούμενο θεωρητικό υπόβαθρο- εφαρμόσιμες πρακτικές στους συμμετέχοντες.

Ποιοι είναι όμως οι κατάλληλοι που θα σε «μυήσουν» στον κόσμο της ξενοδοχείας και του τουρισμού; Ρίξε μια ματιά εδώ!

Είναι εύκολο να παρακολουθήσω τα σεμινάρια;

Όλα τα σεμινάρια στηρίζονται αποκλειστικά στην ασύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία, δηλαδή μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμείτε από το σπίτι σας, από κινητό, tablet ή υπολογιστή με απλά βήματα ακόμα και για κάποιον που δεν είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία. Αλλά δεν επιλέγεις μόνο το πότε αλλά και για πόσο χρόνο θα τα παρακολουθείς. Η Hoteltraining έχει οργανώσει, έως σήμερα, εννέα εμπλουτισμένα σεμινάρια με κόστος -μόλις- 49 ευρώ.

Φυσικά, μετά το τέλος του σεμιναρίου δίδεται και ένα πιστοποιητικό- βεβαίωση παρακολούθησης. Το κάθε πιστοποιητικό περιέχει ένα μοναδικό αριθμό γνησιότητας και η διαδικασία για να το παραλάβεις είναι απλούστατη. Αν καταχώρησης αυτόν τον μοναδικό αριθμό γνησιότητας στο ειδικό πεδίο θα μπορέσεις να πιστοποιήσεις και την γνησιότητά του.


Η πανδημία μπορεί να τσάκισε τον πλανήτη, όμως η Ελλάδα στέκει ακόμα όρθια. Με μεγαλύτερο «όπλο» της τον τουρισμό και τις ομορφιές της, η μικρή αλλά δυνατή χώρα μας προσκαλεί όλους τους πολίτες του κόσμου να την αγαπήσουν για αυτό που είναι και προσκαλεί τους επαγγελματίες του κλάδου να γίνουν μέρος αυτής της συναρπαστικής εμπειρίας.

Σε αυτό το πολύπλοκο πλαίσιο ο Χανιώτης Παύλος Παπαδάκης υλοποίησε αυτή την επιχειρηματική και πολύτιμη ιδέα. Με μακρά υπηρεσία στον ξενοδοχειακό χώρο, αλλά και την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών του, κατάφερε να δώσει λύση σε ένα μεγάλο «κενό» που υπάρχει στην ελληνική τουριστική βιομηχανία!

Θέλεις να έχεις την ευκαιρία να εκπαιδευτείς και συ από έμπειρους και επαγγελματίες του χώρου; Κάνε κλικ εδώ και επέλεξε το πρώτο σεμινάριο που θέλεις να παρακολουθήσεις!

Ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τα χέρια σας λένε πολλά για την προσωπικότητα σας

22+1 εικόνες που θα καταλάβουν μόνο όσοι έχουν αδέρφια

Αν βρεις γυναίκα με αυτά τα 11 χαρακτηριστικά, κράτα την καλά!

Ένα πολύ σημαντικό ερώτημα: Γιατί άραγε χάνουμε τους φίλους μας καθώς μεγαλώνουμε;

15 έξυπνα καθημερινά κόλπα για να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη!

7 προιόντα που τα έχουμε μέσα στο σπίτι μας και προκαλούν καρκίνo

Αρχαίο σπιτικό σιρόπι που αφαιρεί το φλέγμα από τους πνεύμονες και γιατρεύει τον βήχα!

Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Σταματήστε να λέτε «καλή επιτυχία» στα παιδιά σας. Πείτε τους «καλή ευτυχία»

15 σκίτσα που δείχνουν πόσο δύσκολη είναι η ζωή των γυναικών τον χειμώνα

Τι εκτιμά κάθε άντρας σε μια γυναίκα με βάση το ζώδιο του

Σχολιάστε

Τα καλύτερα