Connect with us

Αν βρεθείτε στο Ντουμπάι μπορείτε να απολαύσετε το συναρπαστικό θέαμα του συντριβανιού του, το οποίο χαρίζει ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές σε όλους τους επισκέπτες. Το συντριβάνι του Ντουμπάι προσφέρει το πιο φαντασμαγορικό θέαμα στον κόσμο. Ανάμεσα σε όλα τα “συντριβάνια που χορεύουν” ανά τον πλανήτη, το συγκεκριμένο είναι το πιο εντυπωσιακό αλλά και το πιο μεγάλο, καθώς έχει μέγεθος όσο δύο γήπεδα ποδοσφαίρου!

Το συντριβάνι στο Ντουμπάι, βρίσκεται στη λίμνη Burj και είναι παγκοσμίου φήμης καθώς είναι πολλοί οι επισκέπτες που φτάνουν εκεί για να δουν τα νερά του να χορεύουν σε τρελούς ρυθμούς και όμορφες μουσικές. Το θέαμα συμπληρώνουν μαγευτικοί φωτισμοί που απογειώνουν αυτή τη μοναδική εμπειρία. Μάλιστα, γίνονται διάφορες παραστάσεις καθημερινά προς τέρψη των ντόπιων κατοίκων αλλά και των επισκεπτών. Το συντριβάνι εκτελεί μία σειρά από θεάματα με πολλές και διαφορετικές μουσικές, από την κλασική ως τη σύγχρονη αραβική μουσική αλλά και άλλες μουσικές που είναι παγκόσμια γνωστές.

Αν λοιπόν ποτέ επισκεφτείτε το Ντουμπάι μην παραλείψετε να πάτε μία βόλτα στο συντριβάνι και να παρακολουθήσετε μία από τις μοναδικές αυτές παραστάσεις. Είναι πραγματικά μία συγκλονιστική εμπειρία που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη!Είναι ένα θέαμα που θα σας συναρπάσει και θα το θυμάστε για όλη σας τη ζωή. Επίσης, τα παιδιά σας θα το λατρέψουν, σίγουρα δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο και πραγματικά θα εντυπωσιαστούν!

Σε μία από αυτές τις τόσο γνωστές παραστάσεις του συντριβανιού του Ντουμπάι το νερό χορεύει στους ρυθμούς της πασίγνωστης Witney Huston και στο θρυλικό και αγαπημένο τραγούδι “Ι will always love you” με το αποτέλεσμα να είναι μαγευτικό. Τόσο η μουσική και οι στίχοι όσο και το απίθανο χορευτικό του νερού συμπληρώνουν το σκηνικό και συνθέτουν μια εντυπωσιακή εικόνα!

Δείτε το στο παρακάτω βίντεο που κόβει την ανάσα.

Πως σας φάνηκε; Είμαστε σίγουροι ότι σας εντυπωσίασε όσο και εμάς και ανυπομονείτε να το επισκεφτείτε σύντομα!

Advertisement