Connect with us

Συνήθως ξεκινάμε μία σχέση με ενθουσιασμό και ανυπομονησία για το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Όμως πολλές φορές οι σχέσεις δεν έχουν αίσιο τέλος. Ο χωρισμός είναι μία εμπειρία που όλοι μας ζήσαμε ή θα ζήσουμε. Θα πρέπει όμως να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το ενδεχόμενο για να το διαχειριστούμε όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα.

Το κάθε ζώδιο έχει το δικό του μοναδικό τρόπο να χωρίζει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του. Πως συμπεριφέρεται λοιπόν το κάθε ζώδιο όταν δε θέλει να συνεχίσει τη σχέση; Διάβασε παρακάτω το πως χωρίζει το κάθε ζώδιο, ετοιμάσου να αναγνωρίσεις τα σημάδια αλλά και να δράσεις ανάλογα αν θέλεις να το αποφύγεις!

Κριός

Ο Κριός είναι δυναμική και ηγετική φύση. Συνήθως χωρίζει με ένα…τσακωμό. Θα κάνει επεισοδιακή έξοδο από τη σχέση, θα σε γεμίσει ενοχές ότι εσύ φταις για όλα (παρόλο που δεν ισχύει) και θα βρει ένα σωρό δικαιολογίες για να καλύψει τα λάθη του. Δε μπορείς εύκολα να τα βγάλεις πέρα μαζί του και να του αλλάξεις γνώμη. Συνήθως φεύγει επειδή έχει κουραστεί από τη ρουτίνα της σχέσης ή επειδή δε βρίσκει πια ενδιαφέρον σε αυτή.

Ταύρος

Ο Ταύρος δύσκολα θα είναι αυτός που θα σε χωρίσει. Αγαπά το να βρίσκεται σε σχέση και θα κάνει τα πάντα για να σώσει την κατάσταση. Όμως αν δεν αντέχει άλλο και θέλει να χωρίσετε ποτέ δε θα στο πει ευθέως. Αυτό που θα κάνει είναι να κάνει την μεταξύ σας κατάσταση και ατμόσφαιρα ανυπόφορη. Θα κάνει συνεχώς σχόλια, θα είναι κακοδιάθετος και ειρωνικός προκειμένου να σε κάνει να φύγεις.

Δίδυμος

Όταν μία σχέση κουράσει το δίδυμο θα αρχίσει να βγαίνει μόνος του, να διασκεδάζει και να κάνει νέες γνωριμίες. Είναι πιθανό να τελειώσει τη σχέση σας για να είναι ανενόχλητος να κάνει τη ζωή του χωρίς να φοβάται μην τον ανακαλύψεις. Όμως μπορεί να κάνει και παράλληλη ζωή μέχρι να καταλάβεις τι γίνεται και να του ζητήσεις να χωρίσετε.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος απεχθάνεται τους χωρισμούς. Ποτέ δε θα στο πει ευθέως ότι θέλει να χωρίσετε, αυτό που θα κάνει είναι να κλειστεί στον εαυτό του και να σου μιλάει με δυσκολία. Εκεί θα καταλάβεις ότι ο ρομαντικός άνθρωπος που γνώρισες και ερωτεύτηκες δεν υπάρχει πια. Σε αυτή την περίπτωση πλέον, ή συμβιβάζεσαι με την ιδέα ότι τα έχεις με έναν άγνωστο ή απλώς σηκώνεσαι και φεύγεις.

Λέων

Ο Λέων στους χωρισμούς του αγαπά το δράμα! Θα σου υπενθυμίσει όλα όσα έδωσε και δεν πήρε και θα σε κάνει να νιώσεις ότι σου έκανε χάρη που στάθηκες δίπλα του, όσο διάστημα μείνατε μαζί. Θα σου θυμίσει τι θυσίες έκανε για τη σχέση σας ενώ εσύ το μόνο που έκανες ήταν να τον κρατάς πίσω. Δύσκολα θα τον καταφέρεις να αλλάξει γνώμη. Θα πει την τελευταία κουβέντα του χωρισμού κάνοντας δραματική και επεισοδιακή έξοδο.

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει σκεφτεί και υπεραναλύσει το χωρισμό στο μυαλό του πολύ πριν σου το ανακοινώσει. Είναι μία απόφαση που δεν πήρε επιπόλαια αλλά μετά από πολλή σκέψη. Το πιθανότερο είναι να σου είχε δώσει σημάδια ότι η σχέση σας δεν πάει καλά για αυτόν αλλά εσύ δεν τα κατάλαβες. Δε θα είναι εύκολος ο χωρισμός σας καθώς θα σε γεμίσει ενοχές και θα είναι αμετάκλητος στην απόφασή του.

Ζυγός

Ο Ζυγός θα σε χωρίσει μόνο αν έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη σου. Πιστεύει στις σχέσεις και είναι υπερβολικά ρομαντικός για αυτό και δύσκολα θα χωρίσει αν πιστεύει ότι θα μείνει μόνος του. Προτιμά να είναι σε μία σχέση που δεν τον ικανοποιεί από το να αντιμετωπίσει τη μοναξιά. Όταν φύγει για το νέο του σύντροφο θα σου απαριθμήσει όλες τις θυσίες που έκανε για τη σχέση σας, όλες τις υποχωρήσεις και όλα τα εμπόδια που έβρισκε από πλευράς σου.

Σκορπιός

Το μότο του Σκορπιού είναι “κάθε τέλος και μια καινούρια αρχή”. Θα ζήσει το χωρισμό σας στο έπακρο, απολαμβάνοντας όλα τα στάδιά του. Για αυτόν ο χωρισμός είναι σαν μία ευκαιρία να ξαναγεννηθεί. Θα θυμηθεί τα πρώτα στάδια της σχέσης σας, τις όμορφες στιγμές, αλλά θα εστιάσει σε όλα αυτά τα προβλήματα που σας έφεραν σε αυτή τη φάση και εκεί θα μεταμορφωθεί σε πραγματικό σκορπιό.

Τοξότης

Σε έναν Τοξότη, δε θα πάρει πολύ καιρό να αποχωρήσει από τη σχέση. Λίγο πριν την απόφαση να χωρίσει θα παρατηρήσεις αλλαγές στη συμπεριφορά του. Θα σταματήσει να σου μιλάει, να σου λέει που θα πάει, θα είσαι σαν να μην υπάρχεις. Ακόμα και όταν είστε μαζί το μυαλό του θα ταξιδεύει και θα σχεδιάζει το μέλλον χωρίς εσένα ακόμα και αν είσαι ακριβώς δίπλα του.

Αιγόκερως

Λίγο πριν αποφασίσει ένας Αιγόκερως να χωρίσει, εξαφανίζεται. Δύσκολα τον βλέπεις, προφασίζεται ότι πρέπει να μείνει παραπάνω στη δουλειά ή ότι έχει συναντήσεις που δε μπορεί να αποφύγει. Θα επιδιώξει να μείνει μακριά σου και αν βρεθείτε θα είναι μόνο με παρέα. Από τη μία μέρα στην άλλη θα αλλάξει, θα γίνει δεσποτικός, απότομος και θα σου μιλάει με έπαρση ή με αδιαφορία.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος κρατά ουδέτερη στάση στο χωρισμό. Αρχικά θα σου προτείνει να μείνετε δύο καλοί φίλοι. Αν εσύ δε θέλεις, τότε θα σου απαριθμήσει όλα τα προβλήματα της σχέσης σας, το που έφταιξες και δε θα τον ξαναδείς ποτέ. Τον απασχολούν τόσο πολύ τα μεγάλα προβλήματα της ανθρωπότητας που δε θα δώσει ιδιαίτερη σημασία στο αν θα χωρίσετε.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι αυτός που θα εξαφανιστεί από τη σχέση και θα καταλάβεις μετά από μέρες ότι έχετε χωρίσει. Φυσικά δε θα στο πει ποτέ, απλά δε θα ξανασηκώσει το τηλέφωνο και δε θα ξαναεμφανιστεί. Έτσι μια ωραία μέρα, εκεί που δε θα το περιμένεις και θα νομίζεις ότι όλα πάνε καλά, δε θα τον ξαναδείς. Και φυσικά, θα έχει φροντίσει να μην έχει προετοιμάσει καθόλου το έδαφος, για να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα που οδήγησαν στην έσχατη λύση.

Advertisement