Connect with us

Σίγουρα υπάρχουν φράσεις που είναι ευχάριστες για τον καθένα μας. Όμως το κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Και το καθένα από αυτά δεν αντέχει να ακούει συγκεκριμένες φράσεις. Κάποια ζώδια μάλιστα μπορεί να αντιδράσουν πολύ υπερβολικά στο άκουσμά τους με αποτέλεσμα να οδηγηθείτε στο χωρισμό!

Διάβασε παρακάτω τι δε θέλει με τίποτα να ακούσει το κάθε ζώδιο και προετοιμάσου κατάλληλα!

Κριός

“Προτιμώ να κάτσουμε μέσα, στον καναπέ, στη ζέστη μας, γιατί έχω υψοφοβία, κλειστοφοβία αγοραφοβία”.

Τι θα κάνει ένα Κριό να σου πει αντίο:

Το να σε δει πως είσαι βολεμένη, πως έχεις χάσει την όρεξη να κάνετε πράγματα μαζί, πως δεν έχεις καμία διάθεση για περιπέτεια ή εξέλιξη.

Ο Κριός θα φύγει αν βαριέται, αν δεν έχει πια η σχέση σας προκλήσεις και περιπέτεια.

Ταύρος

“Δε θέλω πολλά πολλά, ας φτιάξουμε μακαρόνια σκέτα και ας ξοδέψουμε τα λεφτά μας μετά άλλα πράγματα”.

Τι θα κάνει ένα Ταύρο να σου πει αντίο:

Το ότι δεν εκτιμάς το καλό φαγητό και δεν παίρνεις το χρόνο σου για να απολαύσεις αυτή την ιεροτελεστία που λέγεται γεύμα. Όπως φυσικά και να μην δίνεις στα χρήματα την αξία που θεωρεί εκείνος πως έχουν.

Στον Ταύρο αρέσει η πολυτέλεια και η καλή ζωή, όμως δε φαίνεται να θέλει να επενδύσει χρήματα γι’αυτά.

Δίδυμος

“Δε θέλω να κάνουμε παρέα με πολλά άτομα, μου αρκεί να είμαστε μόνοι μας… στο μαγαζί… στο σπίτι… στη Γη και ξέρεις και κάτι άλλο; Να μην μιλάμε!”

Τι θα κάνει ένα Δίδυμο να σου πει αντίο:

Αν τον αποκόψεις από την κοινωνική του ζωή. Αν εσύ δε θέλεις να βρίσκεσαι με κόσμο και τον παροτρύνεις να κάνει το ίδιο. Κι ακόμα αν δεν έχεις διάθεση για νέα πράγματα και νέες εμπειρίες.

Ο Δίδυμος λατρεύει να επικοινωνεί, να τραβάει πάνω του την προσοχή και τα βλέμματα. Αν μπορούσε θα ήταν από εκδήλωση σε εκδήλωση χωρίς να κοιμάται ποτέ. Έτσι, δε μπορεί να φανταστεί να περνά τη ζωή του με μόνο ένα άτομο, χωρίς άλλους γύρω του.

Καρκίνος

“Δεν βλέπω τον εαυτό μου με οικογένεια, θέλω να είμαι μια γυναίκα καριέρας και μόλις γυρίζω να βρίσκω ένα πιάτο φαγητό, γιατί στο είπα; Δεν ξέρω να μαγειρεύω!”

Τι θα κάνει ένα Καρκίνο να σου πει αντίο:

Να μη θέλεις να κάνεις οικογένεια και να μοιραστείς τη ζωή σου με κάποιον άλλον.

Ο Καρκίνος λατρεύει την οικογένεια, θέλει να είναι σε σχέση, ο σύντροφός του είναι το παν για αυτόν. Θέλει να ζήσει ένα παραμύθι. Έτσι αν ο άλλος δεν έχει αυτά τα σχέδια, απλά δεν του κάνει. Κι αν προσπαθήσει να μείνει σε μία τέτοια σχέση η ζήλεια του θα ξεπεράσει κάθε φαντασία.

Λέων

“Δεν θέλω πολλά πράγματα, μου αρέσει η απλότητα, το σπίτι και γενικά με εκνευρίζουν οι περιττοί εντυπωσιασμοί”.

Τι θα κάνει ένα Λέοντα να σου πει αντίο:

Το να μη σου αρέσει η καλοπέραση, η καλή ζωή και η χλιδή.

Ο Λέων θέλει να περνάει καλά, να χαίρεται τη ζωή και να ζει κάθε στιγμή με πολυτέλεια και φινέτσα. Έτσι αν εσύ προτιμάς ένα πιο απλό και ήσυχο στιλ, απλά δεν ταιριάζετε.

Παρθένος

“Δεν βρίσκω νόημα στο να καθαρίζουμε συνέχεια το σπίτι, αφού ούτως η άλλως θα το ξαναλερώσουμε και ξέρεις και κάτι άλλο, ας ακυρώσουμε εκείνο το ποτό με τα παιδιά, τι πειράζει που είναι σε 10 λεπτά;”

Τι θα κάνει ένα Παρθένο να σου πει αντίο:

Το να μην είσαι της τάξης, της καθαριότητας και του προγράμματος! Ο Παρθένος ζει και αναπνέει για αυτά τα τρία πράγματα.

Στον Παρθένο αρέσει η τήρηση του προγράμματος και είναι υπερβολικά υπεύθυνος. Του αρέσει να σχεδιάζει τη ζωή του ακόμα και στο λεπτό και να το τηρεί με τρομερή ακρίβεια.

Ζυγός

“Δεν ξέρω που θες να πάμε, όπου θες εσύ! Απλώς να, λέω να μην βαφτώ και να έρθω με τα αθλητικά μου”.

Τι θα κάνει ένα Ζυγό να σου πει αντίο:

Να μη σου αρέσει να περιποιείσαι τον εαυτό σου και να μην παίρνεις αποφάσεις.

Ο Ζυγός είναι ιδιαίτερα αναποφάσιστος, για αυτό δε θέλει ο σύντροφός του να αφήνει σε αυτόν τη δύσκολη απόφαση να διαλέξει. Επίσης θέλει τη γυναίκα του υπέρλαμπρη από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Σκορπιός

“Δεν έχω εχθρούς, θεωρώ ότι δεν πρέπει να κρατάμε κακία σε κανέναν γιατί μόνο εμείς στεναχωριόμαστε. Α, το απόγευμα θα πάω για καφέ στο φίλο μου τον Γιώργο”.

Τι θα κάνει ένα Σκορπιό να σου πει αντίο:

Το να τα πηγαίνεις καλά με όλους και να μην έχεις τουλάχιστον ένα δυο άτομα τα οποία θα ήθελες να εκδικηθείς. Επίσης ο Σκορπιός δεν αισθάνεται καθόλου άνετα όταν ζηλεύει.

Επειδή λοιπόν είναι πολύ ζηλιάρης δεν πρόκειται ποτέ να βγεις με κάποιον του αντίθετου φύλου, ακόμα και φίλο σου, χωρίς να κάνει μεγάλη σκηνή ζηλοτυπίας

Τοξότης

“Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι αστείο αυτό που λες, και καλό θα ήταν να σοβαρευτείς”.

Τι θα κάνει ένα Τοξότη να σου πει αντίο:

Ένας Τοξότης πολύ δύσκολα θα δυσανασχετήσει αφού είναι σχεδόν μόνιμα με το χαμόγελο και την χωρίς λόγο αισιοδοξία, σαν ένα μικρό παιδί. Έτσι αυτό που δεν του αρέσει είναι να του βάλεις φρένο στην παιδικότητά του και να του βάλεις όρια.

Αιγόκερως

“Δεν θέλω πολλά πολλά, το σπιτάκι μας, το φαγητό μας και να μην πηγαίνουμε σε βαρετές υποχρεώσεις για τη δουλειά”.

Τι θα κάνει έναν Αιγόκερω να σου πει αντίο:

Αν δει ότι δεν έχεις φιλοδοξίες και σου αρέσει μία απλή συνηθισμένη ζωή ρουτίνας.

Ο Αιγόκερως θέλει την περιπέτεια, είναι δυναμικός και του αρέσει να ασχολείται με ένα σωρό πράγματα ταυτόχρονα. Έτσι δε μπορεί να φανταστεί να κάτσει σπίτι και να έχει μία ήσυχη ζωή.

Υδροχόος

“Βαρέθηκα τις επαναστάσεις χωρίς αιτία γιατί τι καταλάβαμε τελικά; Ας μείνουμε μωρέ ήσυχα στο σπιτάκι μας και ας συζητήσουμε επιτέλους για το πότε θα ανέβουμε και αυτά τα σκαλιά της εκκλησίας!”

Τι θα κάνει έναν Υδροχόο να σου πει αντίο:

Το να είσαι σαν όλους τους άλλους, να μην είσαι επαναστάτρια και να θέλεις απλά να παντρευτείς.

Ο Υδροχόος είναι επαναστάτης και ασυμβίβαστος. Δε θα μπει εύκολα σε σειρά και δε θα κάνει αυτά που του επιβάλλει η κοινωνία.

Ιχθύς

“Εγώ να ξέρεις…”

Τι θα κάνει έναν Ιχθύ να σου πει αντίο:

Να μην είσαι τρυφερή και ευαίσθητη και να μην του δείχνεις το πόσο σημαντικός είναι για σένα.

Ο Ιχθύς είναι πολύ ρομαντικός και ευαίσθητος και θέλει και από σένα να του δείχνεις το ίδιο. Θέλει να νιώθει ότι είναι για σένα το κέντρο του κόσμου σου και ότι δε μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτόν!

Advertisement