Connect with us

Μερικοί άνθρωποι είναι πολύ πεισματάρηδες και εγωιστές για να παραδεχτούν το λάθος τους. Κάποιοι άλλοι δεν αντέχουν στην ιδέα ότι έχουν κάνει κάποιο λάθος γιατί στο μυαλό τους είναι απλά τέλειοι. Τα ζώδια, ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά που μας δίνουν, μπορούν να μας προσδιορίσουν το πως θα αντιδράσει ο καθένας σε ένα λάθος.

Θα επιμείνει ότι έχει δίκιο ή θα παραδεχτεί το σφάλμα του; Θα αρνηθεί να ζητήσει συγγνώμη ή θα προσπαθήσει να συμβιβαστεί και να βρει τη λύση; Κάποια ζώδια είναι πιο ειλικρινή όταν έχουν διαπράξει ένα σφάλμα και άλλα όχι. Διάβασε παρακάτω και δες πως θα αντιδράσει σύντροφός σου σε ένα μελλοντικό του λάθος, ανάλογα με το ζώδιό του!

Κριός

Στον Κριό αρέσει η ελευθερία έκφρασης και δε βάζει τον αυθορμητισμό του σε καλούπια. Αν κάνει κάποιο λάθος, τότε δύσκολα θα το παραδεχτεί θα πει ότι δεν φταίει αυτός και ότι ίσως κάποιος άλλος να τον παρέσυρε. Ο Κριός έχει την εντύπωση ότι δεν κάνει ποτέ σφάλματα, πάντα φταίει κάποιος τρίτος ή κάποια εξωτερική συνθήκη. Ο ίδιος για τον εαυτό του είναι αλάθητος!

Ταύρος

Ο Ταύρος θέλει τα πάντα να είναι στην εντέλεια, άψογα και πολύ προσεκτικά σχεδιασμένα. Αν πάει κάτι στραβά θα κατηγορήσει αμέσως τον εαυτό του. Θα σκεφτεί ότι δεν προέβλεψε όλες τις πιθανές παραμέτρους και ότι την επόμενη φορά χρειάζεται ακόμη περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστεί, νομίζοντας ότι έτσι θα αποκλείσει το ενδεχόμενο του τυχαίου.

Δίδυμος

Για το Δίδυμο το σφάλμα είναι πολύ σχετικό. Μπορεί μία πράξη να τη χαρακτηρίζει ως λάθος τη μία μέρα και ως θείο δώρο την άλλη. Ανάλογα με την κατάσταση που τον συμφέρει. Οι απόψεις του αλλάζουν ανάλογα με τη διάθεσή του. Ωστόσο δε θα αντέξει να πέσει στο ίδιο σφάλμα δεύτερη φορά, δεν του το επιτρέπει η τέλεια φύση του!

Καρκίνος

Η έντονη διαίσθηση του Καρκίνου τον γλιτώνει πολλές φορές από πολλά σφάλματα και λάθη. Υπάρχουν ωστόσο στιγμές που λόγω συναισθηματικής φόρτισης η διαίσθηση ή οι συναισθηματικές του ανασφάλειες μπορούν να τον ξεγελάσουν και να τον οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις. Αν είχε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση θα μπορούσε σίγουρα να αποφύγει τις κακοτοπιές!

Λέων

Ο Λέων σπάνια θα παραδεχτεί ότι έσφαλλε. Αδυνατεί να το παραδεχτεί στον εαυτό του, πόσο μάλλον σε τρίτους. Θέλει να φαίνεται ότι είναι αλάνθαστος, όμως πέφτει ξανά και ξανά στα ίδια λάθη. Πρέπει κάποια στιγμή να το πάρει απόφαση και να πάψει να αγνοεί τα μαθήματα που του δίνει η ίδια η ζωή.

Παρθένος

Ο Παρθένος αναλύει προσεκτικά και με κάθε λεπτομέρεια την κάθε του κίνηση, οπότε το απρόβλεπτο δεν έχει θέση στη ζωή του. Δεν αντέχει και μόνο στην ιδέα ότι θα κάνει κάποιο λάθος. Κι αν κάνει, αυτό αποτελεί ένα πλήγμα στο κύρος και την αξιοπρέπεια του και κάτι τέτοιο δεν θα επιτρέψει να συμβεί ποτέ ξανά.

Ζυγός

Ο Ζυγός δεν αντέχει τα λάθη καθώς αυτά διαταράσσουν την αρμονία και την ηρεμία του. Είναι αναποφάσιστος γι’αυτό και υπολογίζει και αναλύει τα πάντα εξαιρετικά διεξοδικά και με κάθε λεπτομέρεια. Μπορεί κάποια στιγμή να αναγκαστεί υπό πίεση να αποφασίσει γρήγορα και εκεί να πέσει σε λάθος. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός γνωρίζει πολύ καλά πότε και τι έκανε, ξέρει αν έκανε κάποιο λάθος, όμως δε θα το ομολογήσει ποτέ. Η μυστικοπαθής φύση του δεν του το επιτρέπει. Νομίζει πως αν το παραδεχτεί θα πέσει στα μάτια των άλλων. Αυτό που θα κάνει είναι να κατηγορήσει κάποιον άλλον για να τη…βγάλει καθαρή!

Τοξότης

Ο Τοξότης κάνει λάθη και δεν έχει πρόβλημα να τα παραδεχτεί. Για αυτόν το σημαντικό είναι να περνάει καλά στη ζωή και δε θα αφήσει ένα σφάλμα να του το χαλάσει. Εστιάζει πάντα στη θετική πλευρά των πραγμάτων. Όμως δε μαθαίνει ποτέ από τα λάθη του και γι’αυτό δυσκολεύεται να ωριμάσει.

Αιγόκερως

Τα δυσάρεστα συμβάντα, άρα και τα σφάλματα, δεν έχουν θέση στη ζωή του Αιγόκερου! Κάνει τα πάντα για να αποφύγει να κάνει λάθος, δουλεύει υπερβολικά σκληρά γι’αυτό και αν παρόλα αυτά πάει κάτι στραβά εξοργίζεται με τον εαυτό του. Τότε ξοδεύει άλλο τόσο χρόνο, ίσως και περισσότερο, για να εντοπίσει ακριβώς τι έφταιξε, αλλά και για να διασφαλίσει ότι δεν θα συμβεί πότε ξανά κάτι τόσο δυσάρεστο.

Υδροχόος

Για τον Υδροχόο η έννοια του σφάλματος είναι πολύ γενική και αόριστη. Ένας Υδροχόος θέλει να έχει ελευθερία κινήσεων και επιλογών και θεωρεί δεδομένο ότι και τα λάθη είναι μέρος και τίμημα της τόσο πολύτιμης ελευθερίας κινήσεων. Δύσκολα θα παραδεχτεί τα λάθη του και δε θα μάθει ποτέ από αυτά.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς, μάλλον από ένστικτο, αποφεύγει να πέσει σε σφάλμα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν στιγμές που είναι σαν να ψάχνει να κάνει τη λάθος κίνηση. Και όταν την κάνει, θα του πάρει πολύ χρόνο για να διαπιστώσει τι πήγε στραβά. Το σφάλμα που μπορεί να έκανε θα του δημιουργήσει φοβίες, ανασφάλεια και έντονο άγχος μην τυχόν και του συμβεί ξανά.

Advertisement