Connect with us

Όσο ήρεμος και να είναι κάποιος, πολλές φορές, λόγω διάφορων αιτιών, θυμώνει. Κάποιος μπορεί να θυμώνει πιο εύκολα, ενώ κάποιος πιο δύσκολα. Ωστόσο, πως αντιδρά ο καθένας από εμάς όταν θυμώνει και ποια είναι τα γεγονότα εκείνα που μας οδηγούν σε αυτή την κατάσταση;

Τα χαρακτηριστικά των ζωδίων μας δίνουν πολλές ενδείξεις σχετικά με τον τρόπο έκφρασης του θυμού στον καθένα μας. Υπάρχουν πολλά είδη θυμού και πολλοί τρόποι έκφρασής του. Γι’αυτό διάβασε παρακάτω και ανακάλυψε πως θυμώνει το κάθε ζώδιο. Είναι πιο ήρεμο ή πολύ εκφραστικό όταν θυμώνει;

Κριός

Ο Κριός όταν θυμώνει εκρήγνυται και δε σκέφτεται πως οι πράξεις του θα επηρεάσουν τους άλλους. Δεν αποκαλύπτει τα συναισθήματά του γενικά, οπότε και όταν είναι θυμωμένος, θα περιμένει να φτάσει στα όριά του για να εκφραστεί. Έτσι, τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά. Πολλές φορές ένας Κριός όμως θυμώνει για ασήμαντο λόγο, ξεσπάει, ηρεμεί γρήγορα και μετά το μετανιώνει.

Ταύρος

Όταν θυμώνει ο Ταύρος θα το καταλάβεις από τη συμπεριφορά του, καθώς γίνεται σιωπηλός και ψυχρός ή μιλάει αργά και δυνατά. Αν ο θυμός του μεγαλώσει, τότε μεταμορφώνεται σε πραγματικό Ταύρο, έτοιμο να παρασύρει ό,τι και όποιον βρίσκεται στο δρόμο του! Ένας Ταύρος δε θυμώνει εύκολα, αλλά όταν το κάνει τότε θυμώνει πολύ και έχει έντονες αντιδράσεις.

Δίδυμος

Όταν ο Δίδυμος θυμώνει πηγαίνει πέρα-δώθε νευρικά. Στη συνέχεια αρχίζει να μιλάει πιο γρήγορα και να μονολογεί με εκφράσεις του τύπου «Τι ήθελες να κάνω δηλαδή; Να μην τον/την βοηθήσω; Ε, βέβαια έπρεπε να του/της πω ότι έχω σχέση…». Ο Δίδυμος όταν θυμώνει πραγματικά έχει δύο πλευρές όπως και η προσωπικότητά του: μία έντονη πλευρά που φωνάζει έντονα και μία ήσυχη πλευρά όπου είναι ήρεμος όμως καυστικός. Ο Δίδυμος θυμώνει όταν κάποιος του ασκεί κριτική ή του κάνει υποδείξεις για τη ζωή του.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος όταν θυμώνει αρχικά αρχίζει και μουρμουρίζει και κρατάει μούτρα. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται περισσότερο από το σύντροφό του παρηγοριά και αγάπη. Αν δεν πάρει αυτά που θέλει ο θυμός του θα μεγαλώσει, θα γίνει κλάμα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει μεγάλη έκρηξη. Τότε θα θυμηθεί όλα τα άλυτα θέματα από το παρελθόν και θα τα κάνει και αυτά μέρος του καυγά.

Λέων

Ο Λέων όταν θυμώνει πραγματικά ξεπερνά τα όρια. Φωνάζει δυνατά και έντονα, και όσο πιο έντονες είναι οι φωνές τόσο πιο καλά αισθάνεται. Ένας Λέοντας θυμώνει όταν κάποιος λέει ή κάνει κάτι που τον απογοητεύει. Όταν θυμώνει σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και τα συναισθήματά του και ποτέ το σύντροφό του. Μπορεί να συγχωρήσει κάποιον που έκανε κάτι εξοργιστικό όμως ποτέ η περηφάνεια του δε θα του επιτρέψει να ζητήσει συγγνώμη.

Παρθένος

Ο Παρθένος δε νιώθει άνετα με το να εκφράζει το θυμό του γι’αυτό τον κρατάει μέχρι να φτάσει στα όριά του. Επειδή αισθάνεται ότι είναι μία προσωπικότητα πολύ παρεξηγημένη, όταν εκφράζει το θυμό του η κατάσταση μπορεί να γίνει άβολη. Ο θυμός του γενικά δεν αφορά ένα τωρινό γεγονός αλλά κάτι που έγινε στο παρελθόν. Ωστόσο, όταν θυμώνει ένας Παρθένος μπορεί να γίνει επικριτικός και αυστηρός.

Ζυγός

Στο Ζυγό δεν αρέσει να δείχνει το θυμό του καθώς δεν είναι ένα πολύ ελκυστικό συναίσθημα. Επίσης δεν ταιριάζει με τη γοητευτική και καθωσπρέπει προσωπικότητά του. Ωστόσο, υπάρχουν φορές που θα χάσει την ψυχραιμία του. Όταν γίνει αυτό πιστεύει ότι έβαλε τα δυνατά του να εκφράσει το θυμό του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχει ένα μοναδικό τρόπο να δικαιολογεί τα πάντα ακόμα κι όταν πρόκειται για το απόλυτο ξέσπασμα ή την απόλυτη κατάρρευση.

Σκορπιός

Ένας Σκορπιός δε θυμώνει εύκολα, αλλά όταν θυμώσει το κάνει για τα καλά! Μπορεί να γίνει πολύ σκληρός απέναντι στο σύντροφό του όταν είναι θυμωμένος και να πει πολύ σκληρά λόγια. Η συναισθηματική του έκρηξη όταν είναι θυμωμένος μπορεί να ξεπεράσει τα όρια. Ο Σκορπιός δε συγχωρεί εύκολα αλλά ούτε και ξεχνάει.

Τοξότης

Ένας Τοξότης θυμώνει εύκολα αλλά ηρεμεί επίσης εύκολα. Όταν θυμώνει μπορεί να γίνει ιδιαίτερα καυστικός με τα λόγια και να στεναχωρήσει το συνομιλητή του. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεχάσει το θυμό του είναι να του αποσπάσεις την προσοχή. Μπορεί εύκολα να ξεχάσει ποιος ήταν ο αρχικός λόγος του θυμού του και να επικεντρωθεί σε κάτι άλλο.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως όταν θυμώνει, θυμώνει πολύ, όμως δύσκολα εκφράζει το θυμό του αν δε φτάσει στα όριά του. Όταν θυμώνει μπορεί να έχει έντονες αντιδράσεις και καυστικό ή προσβλητικό λόγο. Δε θα πρέπει να σε ξεγελάσει η ήρεμη συμπεριφορά του, καθώς είναι ένα ηφαίστειο που περιμένει να εκραγεί. Η συμπεριφορά του όταν είναι πραγματικά θυμωμένος μπορεί να σε εκπλήξει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι πολύ ήρεμος και γενικά θυμώνει δύσκολα. Όταν θυμώνει προτιμά να μένει σιωπηλός, να μη δίνει σημασία στο σύντροφό του, αλλά να μένει μόνος του. Θα προσπαθήσει να αγνοήσει την αιτία που του προκαλεί θυμό, πολλές φορές και για μεγάλο χρονικό διάστημα, ελπίζοντας ότι θα ηρεμήσει. Ωστόσο, μπορεί να μην τα καταφέρει και τελικά να χάσει την ψυχραιμία του.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι γενικά πολύ συναισθηματικός, του αρέσει να βιώνει όλα αυτά που νιώθει, με αποτέλεσμα να θυμώνει συχνά. Όταν θυμώνει τείνει να τα βάζει με τον ίδιο του τον εαυτό και να γίνεται αυτοκαταστροφικός. Μόλις όμως ο θυμός περάσει, χρειάζεται λίγο χρόνο μόνος του για να τα βρει με τον εαυτό του.

Advertisement