Connect with us

Όλοι χρειαζόμαστε ένα Σκορπιό στη ζωή μας. Στην αστρολογία είναι ίσως το πιο παρεξηγημένο ζώδιο. Λένε ότι είναι είναι κλειστός και μυστικοπαθής, όμως του αρέσει απλά να κρατά την προσωπική του ζωή για τον εαυτό του. Μόλις όμως εμπιστευτεί κάποιον γίνεται ανοιχτό βιβλίο και ξεδιπλώνει την πολυδιάστατη προσωπικότητά του!

Αν ζητήσεις από ένα Σκορπιό να σου ανοιχτεί, θα το σκεφτεί καλά, κι αυτό γιατί φοβάται πολύ μήπως πληγωθεί. Μόλις κερδίσεις την εμπιστοσύνη του θα ανακαλύψεις τον υπέροχο και δοτικό του χαρακτήρα. Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού αυτά που τον κάνουν ακαταμάχητο. Ο Σκορπιός σίγουρα αξίζει μία θέση στη ζωή σου. Διάβασε παρακάτω και θα συμφωνήσεις κι εσύ.

1. Όλα τα κάνει με πάθος και δεν είναι λάθος

Ο Σκορπιός λατρεύει τις προκλήσεις. Έτσι όταν βγαίνεις με ένα Σκορπιό η κάθε σου στιγμή θα είναι μία πραγματική πρόκληση. Ο Σκορπιός σπάνια χάνει το χρόνο του με μία σχέση που δεν αξίζει ή που πιστεύει πως δεν έχει μέλλον. Όταν βγαίνεις με έναν Σκορπιό, θέλει να σε κάνει να αισθάνεσαι κάθε στιγμή πως είσαι το πιο σημαντικό άτομο που έχει στη ζωή του/της. Ο Σκορπιός είναι δοτικός, του αρέσει να είναι σε σχέση και του αρέσει να φροντίζει πολύ το άτομο που έχει δίπλα του. Δεν είναι επιπόλαιος και όταν αποφασίζει να είναι με κάποιον είναι εκεί με όλη του την ψυχή.

7-logoi-na-valeis-stin-zoi-soy-enan-skorpio

2. Η αποφασιστικότητά του είναι μεταδοτική

Ο Σκορπιός δουλεύει σκληρά για όσα θέλει να αποκτήσει και δεν το βάζει κάτω μέχρι να τα καταφέρει. Η ενέργειά του είναι μεταδοτική, θα σε κάνει κι εσένα να κυνηγάς τα όνειρά σου και να μην το βάζεις κάτω. Σίγουρα θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι για να καταφέρεις τα πάντα!

3. Ώρες ώρες θα νομίζεις πως τα έχεις με τον Σέρλοκ Χολμς

Ο Σκορπιός είναι πολύ παρατηρητικός και θα σε κάνει να θέλεις να είσαι ειλικρινής μαζί του, γιατί εάν πεις έστω και ένα τόσα δα μικρό ψεματάκι, θα το καταλάβει. Η διαίσθησή του είναι μοναδική.

Ένας Σκορπιός προτιμά να είσαι ειλικρινής μαζί του από το να του λες ψέμματα. Εκτιμά την ειλικρίνεια και όχι τα παιχνίδια. Έτσι, αν δε θέλεις να είσαι μαζί του καλύτερα να του το πεις ευθέως, είναι το καλύτερο για αυτόν.

Κι αυτό είναι κάτι που θα το ξέρεις και για τις επόμενες σχέσεις σου, γιατί να παραμένεις σε μία σχέση που δε σε κάνει χαρούμενος/η; Ο Σκορπιός στο έμαθε αυτό!

4. Αν σου ανοιχτεί, θα καταλαβείς τι θα πει αυθεντικός Σκορπιός

Άπαξ και σου ανοιχτεί ένας Σκορπιός πάει και τελείωσε, έχεις μπει μες στη ζωή του/της για τα καλά. Ακόμα κι αν η σχέση σας τελειώσει, να ξέρεις ότι θα έχεις μία θέση στη ζωή του/της για πολύ καιρό μετά.

Αυτή η «μυστική» πλευρά του Σκορπιού – που μόνο λίγοι και εκλεκτοί μπορούν να γνωρίσουν –σου μαθαίνει να εκτιμάς τους αυθεντικούς χαρακτήρες και ανθρώπους γύρω σου. Και κάπως έτσι, θα αποκτήσεις την ικανότητα να αναγνωρίζεις ποια είναι εκείνα τα άτομα στη ζωή σου που έχουν έρθει για τους σωστούς λόγους.

7-logoi-na-valeis-stin-zoi-soy-enan-skorpio

5. Είναι μυστήριος

Σε αρκετούς δεν αρέσει το μυστήριο και το θεωρούν κακό χαρακτηριστικό στην κοπέλα ή το αγόρι τους, διότι νιώθουν ότι δεν ξέρουν απόλυτα το άτομο με το οποίο είναι μαζί και τους προκαλεί αβεβαιότητα.

Όμως το μυστήριο είναι αυτό που κρατά τη σχέση σε εγρήγορση και σε βγάζει από τη ρουτίνα. Δε θα βαρεθείς ποτέ μαζί του, γιατί κάθε μέρα θα ανακαλύπτεις κι από κάτι καινούριο για τον εαυτό του, ενώ οι εκπλήξεις του θα σου μείνουν ανεξίτηλες στο μυαλό.

6. Είναι ζηλιάρης

Πολλοί λένε ότι η ζήλια ήταν ο λόγος που η σχέση τους έληξε άδοξα με έναν/μία Σκορπιό, αλλά στην περίπτωση αυτού του ζωδίου, η ζήλια αποτελεί κομμάτι του ενθουσιασμού και του ενδιαφέροντος που δείχνει στον/στη σύντροφό του.

7. Έχει απίστευτο δυναμισμό

Ο Σκορπιός παλεύει για να αποκτήσει κάτι, αλλά παλεύει και για να το κρατήσει. Ο δυναμισμός και η κτητικότητα πηγάζει φυσικά μέσα από ένα Σκορπιό, είναι ένα με το χαρακτήρα του και δεν το κάνει επίτηδες. Ωστόσο, προσπαθεί να το διορθώσει. Κι εκεί μπορείς να τον βοηθήσεις και να κάνετε τη σχέση σας ακόμα καλύτερη!

Αν έχεις ήδη στη ζωή σου έναν/μία Σκορπιό, μην τον/την αφήσεις να φύγει, γιατί εν τέλει ό,τι κάνει, το κάνει από την αφοσίωση που τρέφει για εσένα. Αν πάλι ψάχνεις για ταίρι, ώρα να δοκιμάσεις το συναισθηματικό, παράφορο ζώδιο. Όπως κατάλαβες δύσκολα κουμαντάρεται, αλλά αν βρεις τα κουμπιά του…θα είναι η καλύτερη σου σχέση!

Advertisement