Connect with us

Το κάθε ζώδιο, παρά τα αρνητικά του χαρακτηριστικά, έχει σίγουρα εκείνο το ένα χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς του που το κάνει αξιέπαινο, που αξίζει κάποιος να του πει “συγχαρητήρια”! Είναι ένας υπέροχος τρόπος να επιβραβεύσουμε το κάθε ζώδιο και να του δώσουμε ώθηση να συνεχίσει την καλή δουλειά σε αυτό που κάνει!

Όμως, ποιο είναι το χαρακτηριστικό του κάθε ζωδίου που αξίζει τον έπαινο; Διάβασε παρακάτω και ανακάλυψε ποιο είναι εκείνο το μοναδικό στοιχείο του κάθε ζωδίου για το οποίο θα πρέπει να είναι περήφανο! Το δικό σου, ποιο είναι;

Κριός

Του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο γιατί ποτέ του δεν τα παρατάει και δεν το βάζει κάτω. Υπερασπίζεται τις απόψεις του αλλά και αυτούς που αγαπάει με σθένος και πυγμή! Θα ξεπεράσει κάθε δυσκολία και δε θα παραπονεθεί ποτέ.

Ταύρος

Στον Ταύρο αξίζουν συγχαρητήρια για την τεράστια υπομονή του. Ποτέ δε θα ξεπεράσει τα όρια όσο εκνευρισμένος και να είναι. Θα περιμένει υπομονετικά να περάσει η μπόρα και πάντα θα είναι ήρεμος, γαλήνιος και με το χαμόγελο στα χείλη.

Δίδυμος

Ο έπαινος πηγαίνει στην προσωπικότητά του! Πάντα ξέρει πως να ελιχθεί, να προσαρμοστεί σε όλες ανεξαιρέτως τις καταστάσεις χωρίς να φέρει ποτέ κανένα σε δύσκολη και άβολη θέση. Μπαίνει σε κάθε κατάσταση, σε κάθε πρόβλημα σαν να ήταν δικό του και πάντα έχει ένα τρόπο οικείο και φιλικό. Το μυαλό του και το ταπεραμέντο του δεν παίζονται!

Καρκίνος

Είναι ο πιο καλός φίλος και του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Είναι πάντα εκεί για όλους, να τους ακούσει, να τους συμβουλέψει και να τους καθοδηγήσει. Βάζει τους άλλους πάνω από τον εαυτό του. Πάντα θα είναι εκεί όποτε τον χρειαστούν.

Λέων

Ένα μεγάλο μπράβο για το ταπεραμέντο του, τη λάμψη του, το μόνιμο χαμόγελό του αλλά και για τη γενναιοδωρία του! Μπορεί να φαίνεται σνομπ με την πρώτη ματιά αλλά γίνεται θυσία για όσους αγαπά. Ποτέ δε θα το βάλει κάτω και δε θα αφήσει τα αρνητικά να τον καταπλακώσουν.

Παρθένος

Πολλά συγχαρητήρια για τις οργανωτικές του ικανότητες, την τάξη που πάντα βάζει και τη στρατιωτική συνέπεια που διαθέτει. Είναι πάντα η φωνή της λογικής. Ποτέ δε θα παρασυρθεί και θα μείνει πιστός στις αξίες και τα πιστεύω του.

Ζυγός

Έχει πάντα καλή διάθεση και ο έπαινος του αξίζει! Είναι πάντα με ένα γλυκό χαμόγελο και μια καλή διάθεση. Δε θα ξεφύγει ποτέ, πάντα κρατά τους καλούς τρόπους του, ξέρει πολύ καλά πότε να υποχωρεί και πότε να παλεύει. Είναι ο ιδανικός στο να κρατά τις ισορροπίες.

Σκορπιός

Θερμά συγχαρητήρια γιατί είναι ο μόνος που καταφέρνει και ξαναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του και που μπορεί να διαχειρίζεται εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις χωρίς να το βάζει κάτω. Κανένας άλλος από εμάς δε μπορεί να το κάνει με τέτοια μαεστρία όπως αυτός!

Τοξότης

Πολλά μπράβο γιατί δε χάνει ποτέ το ενδιαφέρον και τη δίψα του για ζωή. Ακόμα και αν όλα πάνε στραβά, το παλεύει και πιστεύει ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες. Κρατά πάντα το χαμόγελό του, την αισιοδοξία του και τη δυναμικότητά του.

Αιγόκερως

Η ωριμότητά του είναι αξιέπαινη! Τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή κρατά τις ισορροπίες, αντιμετωπίζει τα πάντα με σοφία και σκέψη και ποτέ δεν κάνει κάτι απερίσκεπτο. Ακόμα κι αν τα χει κάπως…μπερδέψει στην προσωπική του ζωή θα καταφέρει να βάλει τους υπόλοιπους στον ίσιο δρόμο μέσα από τις πιο κατάλληλες συμβουλές.

Υδροχόος

Συγχαρητήρια για το ελεύθερο πνεύμα του και για τον αλτρουισμό του! Είναι ανθρωπιστής, έχει κοινωνικές ευαισθησίες, λειτουργεί συλλογικά και γίνεται ο καλύτερος φίλος για όλους. Τον απασχολούν κάθε λογής θέματα της ανθρωπότητας και δε θα σταματήσει ποτέ να μάχεται για ένα καλύτερο κόσμο.

Ιχθύς

Είναι αξιέπαινος γιατί πάντα θα δει τη θετική και αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων ακόμα κι αν όλα είναι μαύρα. Δίνει ελπίδα στον εαυτό του και τους γύρω του. Δε σταματά ποτέ να ονειρεύεται, να έχει θετική σκέψη και να τη μεταδίδει και στους άλλους.

Advertisement