Connect with us

Δεν ταιριάζουν όλοι με όλους. Αυτό είναι γεγονός. Έτσι και στα ζώδια, κάποιοι συνδυασμοί είναι επιτυχημένοι ενώ άλλοι απλά δεν είναι γραφτό να είναι μαζί. Σίγουρα έχεις συναντήσει κάποιον και από την πρώτη στιγμή δεν ταίριαξες μαζί του. Ίσως να σκέφτηκες πως δεν είχατε χημεία. Ή πολλές φορές έχεις την αίσθηση ότι ακόμα και αν προσπαθείς πολύ να είσαι με κάποιον, απλά δε λειτουργεί.

Κι αυτό γιατί τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μας είναι αυτά που καθορίζουν με ποιους θα τα πάμε καλά και με ποιους όχι κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Διάβασε παρακάτω και ανακάλυψε τους πιο…αταίριαστους και ασυμβίβαστους συνδυασμούς ζωδίων. Εσύ έχει τύχει να συναντήσεις έναν από αυτούς;

Καρκίνος με Τοξότη

Τα δύο αυτά ζώδια μοιάζουν μερικές φορές τόσο πολύ που ακριβώς γι’αυτόν τον λόγο είναι τόσο δύσκολο να ταιριάξουν και να δημιουργήσουν μία σχέση. Αν είσαι Καρκίνος και συναναστρέφεσαι ένα Τοξότη το πιο πιθανό είναι να βρεις ένα καλό φίλο στο πρόσωπό του, αλλά η σχέση σας θα μείνει φιλική και δε θα εξελιχθεί σε κάτι άλλο.

Ταύρος με Σκορπιό

Αυτή η σχέση έχει πάρα πολλούς καυγάδες, φωνές και εντάσεις. Είναι και τα δύο ζώδια πολύ εγωκεντρικά που δύσκολα ταιριάζουν. Επίσης, τα δύο ζώδια δεν έχουν κανένα κοινό σημείο μεταξύ τους, καθώς τα ενδιαφέροντά τους και η κοσμοθεωρία τους είναι διαφέρουν εντελώς.

Δίδυμος με Ιχθύ

Όταν αυτά τα δύο ζώδια είναι μαζί βρίσκουν τη “βολή” τους και τίποτα παραπάνω. Ωστόσο, η άνεση και η ευκολία δεν είναι το μόνο που έχεις ανάγκη για να χτίσεις μία πραγματικά γερή και υγιή σχέση. Θα πρέπει να αναζητήσεις και άλλα πράγματα και να δεις αν ο σύντροφός σου είναι διατεθειμένος να τα προσφέρει.

Δίδυμος με Παρθένο

Σπάνια ένας Δίδυμος θα κάνει σχέση με ένα Παρθένο καθώς οι χαρακτήρες τους είναι άκρως αντίθετοι. Ο Δίδυμος είναι κοινωνικός, του αρέσει να διασκεδάζει και συνήθως δεν υπολογίζει τίποτα, ενώ ο Παρθένος είναι η φωνή της λογικής, πάντα ορθολογιστής και ακριβής.

Σκορπιός με Δίδυμο

Σε αυτή τη σχέση συνήθως ο Σκορπιός γίνεται πιεστικός με αποτέλεσμα ο Δίδυμος να καταπιέζεται. Αν ο Δίδυμος καταφέρει να διαχειριστεί αυτή την πτυχή του Σκορπιού, θα είναι θαύμα. Αλλά πόσο συχνά γίνονται θαύματα;

Αιγόκερως με Ζυγό

Το κακό στο συνδυασμό αυτό είναι ότι και οι δύο πλευρές του έχουν θέματα δέσμευσης. Και για ένα νέο ζευγάρι αυτό ίσως να μην αποτελεί πρόβλημα, αλλά όσο μεγαλώνουν τόσο λιγότερο συμβατοί θα ανακαλύπτουν ότι είναι.

Σκορπιός με Λέων

Είναι και οι δύο ιδιαίτερα έντονες και δυναμικές προσωπικότητες με αποτέλεσμα να μη λείπουν οι εντάσεις και οι συγκρούσεις. Στην αρχή όλα μπορεί να φαίνονται καλά, όταν όμως αρχίσουν οι καυγάδες θα έρθει αναπόφευκτα και ο χωρισμός.

Υδροχόος με Λέων

Αυτός ο συνδυασμός ζωδίων δύσκολα βιώνει μία περίοδο ηρεμίας και ισορροπίας. Η κατάσταση μεταξύ τους θα είναι είτε υπέροχη είτε άσχημη. Δυστυχώς τέτοιες σχέσεις δεν έχουν ποτέ μεγάλη διάρκεια όσο πρόθυμοι και να είναι οι δύο σύντροφοι.

Δίδυμος με Λέων

Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός και γεμάτος ενέργεια, ο Λέων είναι δυναμικός και θέλει να τραβάει επάνω του όλη την προσοχή. Πάντα ο λέων θα προσπαθεί να καταπνίξει την ενέργεια του Διδύμου, με καταστροφικά αποτελέσματα, καθώς ο Δίδυμος ποτέ δε θα συμβιβαστεί με αυτό.

Αιγόκερως με Λέων

Ο Αιγόκερος είναι υπεύθυνος και έχει ανάγκη από άτομα που το αναγνωρίζουν και το σέβονται αυτό, χωρίς να δημιουργούν απρόβλεπτα προβλήματα. Ο Λέων από την άλλη θέλει να έχει την «αρχηγία» σε όλα και είναι επιθετικός, με αποτέλεσμα να τον αφήνει πίσω, για να λύνει όλα τα προβλήματα μόνος του.

Τοξότης με Ιχθύ

Ο Τοξότης λατρεύει την περιπέτεια και θέλει κάποιον που να μπορεί να τη ζει μαζί του. Ο Ιχθύς από την άλλη είναι υπερβολικά ονειροπόλος και ρομαντικός και δε μπορεί να ακολουθήσει τη ζωή και τα όνειρα του Τοξότη με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις.

Σκορπιός με Υδροχόο

Στο Σκορπιό δεν αρέσει να χάνει. Και χρειάζεται δίπλα του έναν σύντροφο εξίσου δυναμικό με τον ίδιο. Ο Υδροχόος δεν έχει αυτό το προφίλ. Ακολουθεί τη ροή των πραγμάτων, είναι πιο ανέμελος και δύσκολα θα μπορέσει να κατανοήσει το δυναμισμό του Σκορπιού, με αποτέλεσμα να τον κάνει να νιώθει άπληστος αντί για επιτυχημένος.

Ζυγός με Δίδυμο

Στο Ζυγό αρέσουν οι συζητήσεις με ουσία και περιεχόμενο, που του διευρύνουν τους ορίζοντες. Αντίθετα στο Δίδυμο αρέσει να συζητά για τον εαυτό του. Αναπόφευκτα ο συνδυασμός των δύο δύσκολα θα πετύχει.

Παρθένος με Καρκίνο

Ο Παρθένος είναι ιδιαίτερα δημιουργικός και γι’αυτό χρειάζεται δίπλα του κάποιον που θα του προσφέρει εποικοδομητική κριτική και όχι αποθάρρυνση. Ο Καρκίνος είναι διστακτικός, μαζεμένος και δεν παίρνει εύκολα το ρίσκο, πιστεύει ότι η γνώμη του είναι πάντα η σωστή, κι έτσι θα δημιουργήσει πολύ αρνητικό κλίμα για τον Παρθένο και τα σχέδιά του.

Λέων με Ταύρο

Ο δυναμικός Λέων χρειάζεται κάποιον που θα συμπληρώνει την προσωπικότητά του και θα του βγάζει τον καλύερό του εαυτό. Ο Ταύρος λόγω της ανασφάλειάς του δε θα μπορέσει να το κάνει αυτό με αποτέλεσμα να μη μπορέσουν να λειτουργήσουν μαζί.

Καρκίνος με Αιγόκερo

Ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος, ρομαντικός και δείχνει πάντα τα συναισθήματά του. Αντίθετα, ο Αιγόκερως δε μπορεί να εκφραστεί με τον ίδιο τρόπο με αποτέλεσμα ο Καρκίνος να νιώθει παραμελημένος.

Ταύρος με Τοξότη

Στον Ταύρο αρέσει να προγραμματίζει τα πάντα, δεν υπάρχει χώρος για εκπλήξεις. Και γι’αυτό ακριβώς δεν θα αντέξει να είναι σε σχέση με έναν Τοξότη, ο οποίος είναι αεικίνητος, αυθόρμητος, ζει τη στιγμή και δε μετανιώνει ποτέ για τίποτα.

Κριός με Σκορπιό

Ο Κριός εμπιστεύεται και αγαπά άνευ όρων. Όμως ο Σκορπιός με την αποφασιστικότητά του να πετύχει κάθε στόχο του θα εκμεταλλευτεί την εγκαρδιότητα του Κριού χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ιχθύς με Παρθένο

Ο Ιχθύς είναι λάτρης των τεχνών, του ρομαντισμού και των ονείρων. Αντίθετα ο Παρθένος είναι αυστηρός και ορθολογιστής. Θα λέγαμε πως είναι τα δύο άκρα αυτά τα ζώδια. Η επικριτική διάθεση του Παρθένου δε θα αφήσει χώρο στον Ιχθύ να ονειρευτεί και να δημιουργήσει.

Υδροχόος με Ζυγό

Το ελεύθερο πνεύμα του Υδροχόου τον κάνει αρεστό σε όλους. Όμως η αμεσότητα και η ειλικρίνεια του Ζυγού δεν ταιριάζει με την προσωπικότητα και τα χαρίσματα του Υδροχόου με αποτέλεσμα η σχέση να μη λειτουργήσει.

Advertisement