Connect with us

Τα ζώδια μπορούν να καθορίζουν το πως θα είσαι στη σχέση σου, πως θα αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσεις και σου μαθαίνουν κάτι περισσότερο για τον εαυτό σου. Το κάθε ζώδιο έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Πως θα σου φαινόταν αν τα χαρακτηριστικά αυτά μπορούσαν να προσδιορίσουν και τις συνήθειές σου όταν κοιμάσαι;

Κι όμως! Το κάθε ζώδιο έχει ένα ιδιαίτερο μοτίβο ύπνου. Διάβασε παρακάτω πως κοιμάσαι εσύ ή ο σύντροφός σου ή αν έχετε κάποιες ιδιαίτερες συνήθειες…ύπνου!

Κριός

Ο Κριός έχει συνδυάσει το κρεβάτι με τον ύπνο. Έτσι, αν σου αρέσει να μιλάς με το σύντροφό σου πριν κοιμηθείς, τότε μάλλον θα απογοητευτείς. Ο Κριός θα κοιμηθεί κατευθείαν χωρίς γλυκόλογα και αγκαλιές. Και το καλύτερο; Θέλει να έχει όλο το κρεβάτι γι’αυτόν! Είναι τόσο δραστήριος, που 4 με 5 ώρες ύπνου του αρκούν για να γεμίσει τις μπαταρίες του, αρκεί να κοιμάται σε ένα δροσερό δωμάτιο με φυσικούς ήχους.

Ταύρος

Αν υπάρχει τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο, ο Ταύρος θα μείνει εκεί για πάντα! Θα δει όλες τις αγαπημένες του σειρές και ταινίες, τις οποίες πάντα θα συνοδεύσει με το κατάλληλο…σνακ! Στον Ταύρο αρέσει πολύ να κοιμάται, να χαλαρώνει, να χουχουλιάζει. Αν έχει μία μέρα άδεια από τη δουλειά, το πιθανότερο είναι να την περάσει στο κρεβάτι.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος κάνει πολύ ανήσυχο ύπνο. Στριφογυρίζει συνέχεια και είναι αδύνατο να μείνει στην ίδια θέση. Ακόμα και όταν κοιμάται έχει αυτή την απίστευτη ενέργεια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παραμείνεις ήρεμη και να προσπαθήσεις να κοιμηθείς.

Καρκίνος

Ο συναισθηματικός Καρκίνος θα σε πάρει αγκαλιά και θα κοιμηθείτε όλα τη νύχτα έτσι. Ακόμα, και αν δε βολεύεσαι, δε θα σε αφήσει από τα χέρια του. Τα χωριστά κρεβάτια δεν είναι λύση, γιατί θα έρθει να στριμωχτεί στο δικό σου. Ένας καρκίνος είναι των άκρων, οπότε θα κοιμηθεί υπερβολικά ή πολύ λίγο. Όταν ταξιδεύει δεν κοιμάται καλά, γιατί προτιμά την άνεση του σπιτιού του.

Λέων

Στο Λέοντα αρέσει να μιλάει με το σύντροφό του πριν κοιμηθεί αρκεί βέβαια αυτός να έχει την τελευταία κουβέντα. Για να κοιμηθεί παίρνει όλο το χώρο στο κρεβάτι, όμως στη συνέχεια κάνει πολύ ήσυχο ύπνο. Δε θα σε ταλαιπωρήσει καθόλου. Σπάνια ένας Λέοντας έχει προβλήματα ύπνου. Τρελαίνεται να κοιμάται σε άνετο κρεβάτι με μαλακά και καθαρά κλινοσκεπάσματα!

Παρθένος

Το ιδανικό για ένα Παρθένο θα ήταν να υπάρχει ένα διαχωριστικό στο κρεβάτι ανάμεσα σε αυτόν και το σύντροφό του. Πάντως δε θα έχεις κανένα πρόβλημα μαζί του, αφού θα κοιμηθεί στην άκρη του κρεβατιού. Δεν του αρέσει κάποιος να τον αγγίζει την ώρα που κοιμάται. Το μόνο που θα ζητήσει είναι να αλλάζετε καθημερινά τα κλινοσκεπάσματα και να κάνετε ένα ντουζάκι πριν τον ύπνο!

Ζυγός

Ο Ζυγός δεν έχει κανένα πρόβλημα στον ύπνο. Θα κουλουριαστεί σε εμβρυακή στάση, θα κοιμηθεί αμέσως και το πρωί θα τον βρεις ακριβώς όπως τον άφησες το βράδυ.

Σκορπιός

Στο Σκορπιό αρέσει πολύ το ξενύχτι. Προτιμάει να βγει από το να κοιμηθεί ή να κάνει κυριολεκτικά οτιδήποτε άλλο πιο παραγωγικό καθώς η ενέργειά του δύσκολα εξαντλείται. Όταν όμως αποφασίζει να κοιμηθεί γιατί δεν αντέχει άλλο, κάνει πολύ ήσυχο ύπνο.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ανήσυχος μέχρι να κοιμηθεί. Όταν τα καταφέρει κοιμάται πολύ ήσυχα σε σημείο που νομίζεις ότι δεν υπάρχει άλλο άτομο στο κρεβάτι. Αυτό που θα μπορούσε να τον βοηθήσει πριν τον ύπνο είναι ο διαλογισμός.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν ηρεμεί ποτέ. Ακόμη και στον ύπνο του, σχεδιάζει το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά του. Γι’αυτόν ο ύπνος είναι κάτι που πρέπει να κάνει προκειμένου να έχει ενέργεια την επόμενη μέρα και να συνεχίσει τα φιλόδοξα σχέδιά του. Όμως, δε θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα μαζί του. Του αρέσει να μιλάει πριν κοιμηθεί για να σου διηγηθεί όλα τα νέα και τα κατορθώματα της ημέρας του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν κοιμάται ποτέ τελείως. Μάλλον μένει πάντα άυπνος. Έχει πολύ διαταραγμένο ύπνο, ξυπνάει με το παραμικρό και μετά δυσκολεύεται να κοιμηθεί. Στο κρεβάτι θα κουβεντιάσει όλα τα φλέγοντα ζητήματα που τον απασχολούν και θα αναλύσει τις φιλοσοφικές απόψεις του.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς σαν ρομαντικός και συναισθηματικός που είναι, ποτέ δε θα πέσει να κοιμηθεί αν είστε μαλωμένοι. Πάντα θα λύσει το πρόβλημα μαζί σου και μετά θα κοιμηθεί. Αγαπά τον ύπνο και τον χρησιμοποιεί ως όχημα για να ξεφύγει από την πραγματικότητα. Κάνει πολύ ήρεμο και ονειρεύεται συχνά. Είναι πολύ σημαντικό γι’αυτόν αφού νιώθει ότι το κάθε όνειρο έχει ένα μήνυμα να του μεταφέρει.

Advertisement