Connect with us

Η πρώτη εντύπωση είναι και η πιο σημαντική. Είναι αυτή που μένει σε κάποιον για πολύ καιρό. Όταν γνωρίζουμε κάποιον θέλουμε να του δημιουργούμε μία καλή εντύπωση και να δείχνουμε όλα τα θετικά του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς μας. Το ίδιο και όταν γνωρίζουμε έναν άντρα, ο οποίος ίσως θα θέλαμε να γίνει κάποια στιγμή ο σύντροφός μας.

Όμως το πιο σημαντικό είναι να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας και να μην μας νοιάζει η γνώμη των άλλων. Ωστόσο, αν είσαι περίεργη να δεις τι σκέφτεται ένας άντρας όταν σε γνωρίζει ανάλογα με το ζώδιο σου, διάβασε παρακάτω. Τι να σκέφτονται άραγε οι άντρες όταν γνωρίζουν μία γυναίκα;

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΙΟΣ: ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Είσαι η φλόγα η ίδια! Ο άλλος σε σένα βλέπει μια φωτιά που καίει!

Ξεχωρίζεις από τις άλλες γυναίκες για το δυναμισμό και την προσωπικότητά σου.

Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα σωστή: Όλα αυτά ισχύουν και με το παραπάνω, αλλά με τον καιρό, ο άντρας που είναι δίπλα σου, θα ανακαλύψει κι άλλα χαρίσματά σου και θα μαγευτεί ακόμα περισσότερο! Πρόσεχε όμως το θυμό και τις εκρήξεις σου!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑΥΡΟΣ: ΒΑΡΕΤΗ

Είσαι γλυκιά, με τρόπους και πολύ χαμογελαστή.

Είσαι περιποιημένη και πάντα στην τρίχα, αλλά μάλλον οι άντρες σε βρίσκουν κάπως αδιάφορη.

Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα σωστή: Όταν ο άλλος σε γνωρίσει καλύτερα, θα ανακαλύψουν τη γοητεία και τη θηλυκότητά σου τα οποία θα είναι πάλι τόσο σταθερά που ίσως κάποιες φορές να είναι πάλι βαρετά.

Δεν πρέπει να φοβάσαι να τολμήσεις και να ξεδιπλώσεις όλες τις πτυχές του εαυτού σου!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟΣ: ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ

Χιούμορ, τσαχπινιά και το βλέμμα σου το φλογερό είναι αρκετά για να δημιουργήσουν μία θετική εντύπωση στον κάθε άντρα. Ο καθένας θα ερωτευτεί το χαμόγελό σου!

Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα σωστή: Μετά όμως, ίσως ανακαλύψουν ότι αυτό το χαμόγελο και το βλέμμα σου σού αρέσει να τα μοιράζεις και σε άλλους. Σου αρέσει να τραβάς την προσοχή και αυτό φαίνεται.

Δούλεψε το πάθος και το συναίσθημά σου με τον ένα και μοναδικό!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΝΤΡΟΠΑΛΗ

Είσαι η παραδοσιακή γυναίκα. Σε κοιτάει κάποιος κι εσύ χαμηλώνεις το βλέμμα και χαμογελάς δειλά. Ο άντρας ο παραδοσιακός θα τρελαθεί μαζί σου.

Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα σωστή: Όμως οι εποχές έχουν αλλάξει και ο άντρας ο παραδοσιακός δε μπορεί να τα βγάλει πέρα με τις φεμινιστικές σου απόψεις! Είσαι μια μαχήτρια του γυναικείου φύλου και αυτό φαίνεται.

Μπορείς να μεταμορφωθείς από ανυπεράσπιστο κοριτσάκι σε δυναμική γυναίκα στο άψε σβήσε! Τα νάζια και τα παραπονάκια είναι επίσης το δυνατό σου σημείο!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΩΝ: ΑΠΙΑΣΤΗ

Είσαι το όνειρο κάθε άντρα, αυτή που ο καθένας θέλει να κατακτήσει.

Όλοι σε κοιτούν όταν περνάς αλλά εσύ τους κοιτάς αφ’υψηλού.

Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα σωστή: Δεν είσαι επιφανειακή και άπιαστη όπως η εντύπωση που δίνεις. Αντίθετα είσαι ρομαντική, ευαίσθητη, γλυκιά και αναζητάς το παραμύθι.

Και κάτι τελευταίο.

Να ήξεραν επίσης ότι αυτή η φαινομενικά Marilyn που οι άντρες την προσκυνούν, στην σχέση μπορεί να γίνει εύκολα Χέλμη στα «Κόκκινα Φανάρια».

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΙΔΑΝΙΚΗ

Είσαι σε όλα τέλεια: εμφάνιση, τρόπους, εξυπνάδα, φροντίζεις τους άλλους και το σπίτι σου.

Είσαι το κορίτσι της διπλανής πόρτας που ο καθένας θα ήθελε να έχει για γυναίκα του.

Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα σωστή: Θέλεις αυτός που είναι δίπλα σου να πηγαίνει με τα νερά σου και να συμφωνεί πάντα μαζί σου.

Πρέπει να περιποιείται και αυτός την εμφάνισή του, να προσέχει τους τρόπους του, τις οικονομίες του, με λίγα λόγια να είναι και αυτός τέλειος.

Και εδώ που τα λέμε, για να είναι μαζί σου, πρέπει και να τα κάνει όλα αυτά!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΥΓΟΣ: ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΗΛΥΚΟ

Πάντα περιποιημένη, πάντα στην τρίχα, είσαι γυναίκα με Γ κεφαλαίο!

Πάντα με προσεγμένα νύχια, μαλλιά, βάψιμο και στιλ.

Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα σωστή: Όμως σαν γυναίκα είσαι και εξαιρετικά ανασφαλής.

Μόνο που δεν το δείχνεις κατευθείαν.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΞΙΝΗ

Έχεις ωραία εμφάνιση, όμως η εντύπωση που δίνεις στον άλλο είναι μίας γυναίκας απόμακρης και ψυχρής.

Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα σωστή: Αυτά που σκέφτονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα!

Είσαι μία γυναίκα που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, μπορείς να έχεις όποιον άντρα θέλεις!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΞΟΤΗΣ: ΠΟΛΥΛΟΓΟΥ

Σου αρέσει να μιλάς πολύ, αλλάζεις θέματα συζήτησης συνεχώς με αποτέλεσμα οι άλλοι να τα χάνουν!

Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα σωστή: Με τον καιρό οι άντρες καταλαβαίνουν ότι δεν είσαι σαν τις άλλες, θαυμάζουν το δυναμισμό σου και μαγεύονται από την πειθώ σου.

Γυναίκα Τοξότης-Άντρες: 1-0!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΨΥΧΡΗ

Οι άντρες νομίζουν ότι είσαι σνομπ, ψυχρή, απρόσιτη.

Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα σωστή: Ξέρεις ότι όποιον διαλέξεις θα τον γοητεύσεις τόσο που δε θα έχει μάτια για άλλη. Έχεις αυτή τη μοναδική ικανότητα, τόσο απλά!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΤΡΕΛΗ

Οι άντρες δε μπορούν να διαχειριστούν το ταπεραμέντο σου, τις μοντέρνες απόψεις σου, την επαναστατικότητά σου! Διαφωνείς, φέρνεις αντιρρήσεις, υποστηρίζεις τη γνώμη σου και όπου βγει.

Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα σωστή: Είσαι διαφορετική από τις άλλες και αυτό σε κάνει τόσο ποθητή και γοητευτική. Μαγεύονται από το δυναμισμό σου και την προσωπικότητά σου!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΧΘΥΣ: ΓΛΥΚΑ

Έχεις αυτό το γλυκό βλέμμα, που σε ταξιδεύει και ο άλλος δε μπορεί να αντισταθεί.

Η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα σωστή: Στην περίπτωσή σου είναι σωστή, ο καθένας θέλει να μπει στον παραμυθένιο σου κόσμο.

Η αφηρημάδα σου, η αφέλειά σου είναι τα χαρακτηριστικά σου που σε κάνουν μοναδική και αιχμαλωτίζουν τον καθένα.

Advertisement