Connect with us

Η γυναίκα Σκορπιός είναι φιλόδοξη, δυναμική και ειλικρινής. Έχει μία μυστηριώδη και αινιγματική φύση που την κάνει ακαταμάχητη. Σαν ζώδιο του νερού που είναι, είναι ευαίσθητη και συναισθηματική. Αναζητά έναν άνδρα πιστό και αφοσιωμένο σε αυτή. Είναι δύσκολο κάποιος να αντισταθεί στη γοητεία της και στη σαγηνευτική προσωπικότητά της.

Στις σχέσεις της είναι ζηλιάρα. Θέλει ο σύντροφός της να έχει μάτια μόνο γι’αυτή και να της το δείχνει με κάθε τρόπο. Προτιμά να μείνει μόνη της από το να είναι σε μία σχέση “χλιαρή” που δεν την ικανοποιεί. Ο άντρας που θα είναι δίπλα της πρέπει να καταλάβει την εκρηκτική προσωπικότητά της και να συμβαδίζει με τα θέλω της.

Αν είσαι γυναίκα Σκορπιός διάβασε παρακάτω ποιο ζώδιο είναι το ιδανικό ταίρι για σένα.

Κριός

Είστε κι οι δυο επιθετικοί και ενεργητικοί κι αυτό μπορεί να οδηγήσει είτε σε μια καταπληκτική ή σε μια καταστροφική σχέση. Το πάθος από τη σχέση σας δε θα φύγει ποτέ, όμως ίσως μακροχρόνια να σας κουράσει όλος αυτός ο ανταγωνισμός. Είστε και οι δύο κτητικοί, ισχυρογνώμονες, όμως κάποιες φορές βιαστικοί και..ξεροκέφαλοι!

Ταύρος

Η σχέση σας είναι έντονη, θα έχει διάρκεια και ενδιαφέρον.Στα πρώτα στάδια της σχέσης μπορεί να βρείτε εμπόδια, όμως όσο ο καιρός περνάει θα ζήσεις το παραμύθι! Και οι δύο χαρακτηρίζεστε από αφοσίωση και κτητικότητα κι αυτά είναι που θα σας κρατήσουν ενωμένους για αρκετό καιρό. Όμως οι τσακωμοί μάλλον δε λείπουν γιατί και οι δύο είστε πεισματάρηδες!

Δίδυμος

Δύσκολα θα ταιριάξεις με το Δίδυμο. Εσύ είσαι πιο εσωστρεφής και ευχαριστιέσαι ένα ήσυχο βράδυ στο σπίτι ενώ ο Δίδυμος έχει πολυάσχολη και έντονη κοινωνική ζωή. Η χαλαρότητά του δε συμβαδίζει με τη δική σου προσωπικότητα και αυτό αργά ή γρήγορα θα σε κουράσει.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι από τα πιο ταιριαστά ζώδια για τη γυναίκα Σκορπιό. Η σχέση σας θα έχει επιτυχία και διάρκεια. Ο άνδρας Καρκίνος είναι πιστός και υποστηρικτικός, ξέρει τα κουμπιά σου και θα είναι πάντα εκεί όποτε τον χρειαστείς. Του αρέσει να φροντίζει τους άλλους και εσένα σου αρέσει να σε φροντίζουν. Είστε και οι δύο πολύ συναισθηματικοί και θα ζήσετε μία παραμυθένια σχέση.

Λέων

Αν και είναι καλός συνδυασμός για μακρόχρονη σχέση, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα έχει και τα σύννεφά της. Η κοινωνικότητα του λέοντα θα σε κάνει πολλές φορές να ζηλεύεις. Η ζήλεια σου θα προκαλεί εντάσεις και τσακωμούς και αυτοί με τη σειρά τους θα φέρουν τη φθορά στη σχέση σας. Όμως είναι εξίσου φλογερός, οπότε με λίγη προσπάθεια και από τις δύο πλευρές μπορείτε να έχετε μία πετυχημένη σχέση.

Παρθένος

Αυτή η σχέση είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί οι προσωπικότητες των δύο ζωδίων είναι πολύ διαφορετικές. Ο Σκορπιός είναι μεγαλόψυχος αλλά και πολύ ισχυρογνώμων και δυναμικός και ο Παρθένος είναι πιο ήρεμος και συνεσταλμένος. Ο άντρας Παρθένος έλκεται από το δυναμισμό της γυναίκας Σκορπιού, μαγεύεται από αυτόν και θα της μείνει πιστός για πάντα.

Ζυγός

Ο Ζυγός δεν είναι ο ιδανικότερος σύντροφος για τη γυναίκα Σκορπιό. Του αρέσει το φλερτ, οι δημόσιες σχέσεις και είναι υπερβολικά κοινωνικός. Έτσι η γυναίκα Σκορπιός μπορεί να νιώσει ότι πνίγεται από την ασφυκτική του πίεση. Δεν αποκλείεται μάλιστα, η ζήλια της να τον οδηγήσει στην απιστία, κάτι που θα είναι καταστροφικό για τη σχέση.

Σκορπιός

Ανήκετε στο ίδιο ζώδιο οπότε δύσκολα θα ταιριάξετε. Τόσο οι Σκορπιοί άνδρες όσο και οι γυναίκες είναι εξαιρετικά δυναμικοί και έχουν πολύ έντονες προσωπικότητες. Χρειάζεσαι κάποιον που να είναι διαφορετικός από εσένα και ίσως πιο υποχωρητικός. Η σχέση μεταξύ σας θα είναι μια ατέλειωτη μάχη για έλεγχο.

Τοξότης

Ο άνδρας Τοξότης δεν είναι η πιο κατάλληλη επιλογή για τη γυναίκα Σκορπιό. Η ανέμελη, τολμηρή και απερίσκεπτη προσωπικότητά του σίγουρα θα σας δημιουργήσει προβλήματα. Ο άνδρας Τοξότης έχει επίσης τελείως διαφορετικά ενδιαφέροντα από τη γυναίκα Σκορπιό, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Ίσως η σχέση σας να μην έχει αίσιο τέλος.

Αιγόκερως

Ο άνδρας Αιγόκερως είναι πιστός, κάτι που τον κάνει ιδανικό σύντροφο για μία Σκορπιό. Έχουν πολλές αρετές, όπως υπομονή, αποφασιστικότητα και εκπέμπουν σιγουριά, κάτι που είναι απαραίτητο για να χτίσετε μαζί μία σχέση με γερά θεμέλια. Δε θα σε καταπιέσει, θα κατανοεί τη ζήλεια σου και δε θα σου δίνει δικαιώματα για εντάσεις. Μαζί μπορείτε να έχετε την τέλεια σχέση!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι απρόβλεπτος και δύσκολα μπορείς να τον ελέγξεις. Έχετε τελείως διαφορετικά ενδιαφέροντα, οπότε αυτό μπορεί να προκαλέσει σε διαφωνίες και εντάσεις. Η σχέση σας θα φθαρεί γρήγορα, παρά τη σύνδεση που μπορεί να νιώθετε μεταξύ σας. Μια ερωτική σχέση μαζί του μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσει.

Ιχθύς

Είναι ακόμα ένας ιδανικός σύντροφος, καθώς μοιράζεστε πολλές αξίες και αρχές. Είναι ευγενικός, υπομονετικός, καταλαβαίνει τις ανάγκες σου και σε στηρίζει. Ο Ιχθύς αναδεικνύει την καλύτερη, την πιο ευαίσθητη πλευρά του Σκορπιού. Η έλξη και η συνεννόηση ανάμεσά σας είναι μοναδική. Δε θα έχετε κανένα πρόβλημα να τα πάτε καλά από την πρώτη στιγμή.

Advertisement