Connect with us

Πολλοί άνθρωποι είναι γκρινιάρηδες, κυκλοθυμικοί, ή εκνευρίζονται εύκολα. Ακόμα και το παραμικρό μπορεί να τους εκνευρίσει και να χαλάσει τη διάθεση τόσο τη δική τους όσο και των γύρω τους. Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής και οι υποχρεώσεις πολλές φορές δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Όμως μερικοί είναι από τη φύση τους γκρινιάρηδες, έχουν θα λέγαμε ένα πιο…εκρηκτικό ταπεραμέντο!

Η διάθεση ενός ατόμου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η προσωπικότητά του. Όμως πολλές φορές η διάθεση επηρεάζεται και από τα άστρα, από το ζώδιό μας δηλαδή, καθώς αυτό μπορεί να μας δίνει πιο “γκρινιάρικα” και παραπονιάρικα χαρακτηριστικά. Οι άλλοι θα πρέπει να μάθουν να ζουν με το χαρακτήρα μας, αλλά και εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μετριάσουμε τις αντιδράσεις και τις εκρήξεις μας.

Διάβασε παρακάτω το πόσο γκρινιάζει το κάθε ζώδιο και ανακάλυψε αν είσαι κι εσύ γκρινιάρα!

Κριός

Η γυναίκα Κριός σπάνια γκρινιάζει, όμως πολλές φορές αντιδρά έντονα και εκρηκτικά. Δεν της αρέσει να διαφωνείς μαζί της, θέλει πάντα να έχει το πάνω χέρι και εκνευρίζεται απίστευτα όταν δεν το καταφέρνει. Απαιτεί σεβασμό και ισότητα και όταν δεν τα έχει απλά μεταμορφώνεται!

Ταύρος

Η γυναίκα Ταύρος λατρεύει να γκρινιάζει, παντού και πάντα. Γκρινιάζει για το παραμικρό και πολλές φορές χωρίς λόγο και αιτία. Ακόμα και να μην το εκφράσει με λόγια, η διάθεσή της και το ύφος της δείχνουν από μακριά ότι κάτι την ενοχλεί. Ζηλεύει πολύ και αυτό είναι ακόμα μία σημαντική…πηγή για τη γκρίνια της. Για αυτό πρόσεχε, μην της δώσεις δικαίωμα να αμφιβάλλει για σένα!

Δίδυμος

Η γυναίκα Δίδυμος είναι πολύ κουλ, δραστήρια και ελεύθερο πνεύμα. Σπάνια θα σου κάνει σκηνή γκρίνιας. Η μόνη στιγμή που θα σου γκρινιάξει είναι αν δεν την αφήνεις να μιλήσει και να εκφραστεί όπως εκείνη θέλει. Αν προσπαθήσεις να την καταπιέσεις ή να την πείσεις για κάτι που εκείνη δεν πιστεύει ή θεωρεί λάθος, τότε αντιδρά!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος γενικά είναι από τα ζώδια που γκρινιάζουν περισσότερο, αφού η Σελήνη που τους κυβερνά ευθύνεται για όλες τις συναισθηματικές αλλαγές. Η γυναίκα Καρκίνος πιστή στα χαρακτηριστικά του ζωδίου της γκρινιάζει συνεχώς και χωρίς λόγο. Μπορεί να έχει ξεσπάσματα γκρίνιας επειδή θυμήθηκε κάτι από το παρελθόν και αυτό οδηγεί σε ένα καβγά χωρίς προηγούμενο. Η γκρίνια της συνοδεύεται από κλάμματα, φωνές και μελόδραμα.

Λέων

Η γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα δε θα γκρινιάξει ποτέ, δε θα σου δώσει ποτέ το δικαίωμα να καταλάβεις τόσο φανερά ότι κάτι την έχει ενοχλήσει. Αντίθετα θα το καταλάβεις από το ύφος της και το ειρωνικό της χαμόγελο. Έχει ένα μοναδικό τρόπο να εκδηλώνει τη δυσαρέσκειά της, χωρίς φωνές και κλάματα.

Παρθένος

Η γυναίκα Παρθένος είναι από τις πιο γκρινιάρες του ζωδιακού. Για αυτή η γκρίνια είναι καθημερινό φαινόμενο. Είναι τόσο υπεραναλυτική που δε μπορεί να βρει ηρεμία πουθενά. Της αρέσει η τάξη και αν κάτι δεν είναι όπως το θέλει, αντιδρά. Δίνει σημασία στις λεπτομέρειες και πράγματα που για τους άλλους φαίνονται ασήμαντα για αυτή είναι πολύ σημαντικά και αποτελούν την πηγή της γκρίνιας της.

Ζυγός

Η γυναίκα Ζυγός θα σου γκρινιάξει με γλύκα και νάζι. Είναι χαριτωμένη, δεν παύει όμως να γκρινιάζει. Έχει χάρη, γλυκύτητα και διπλωματία αλλά δεν σταματάει αν δεν πετύχει το σκοπό της! Μπορεί να γκρινιάξει για το οτιδήποτε, από το ότι δε βγαίνετε συχνά μέχρι το ότι ξέχασες την επέτειο του πρώτου σας ραντεβού.

Σκορπιός

Η γυναίκα Σκορπιός θα γκρινιάξει μόνο όταν υποπτεύεται ότι κάτι δεν πάει καλά ή όταν απλώς θέλει να σε τεστάρει. Η γκρίνια της έχει ανακριτικό στιλ, σου κάνει ερωτήσεις παγίδα και αν δεν της απαντήσεις σωστά, έχεις αμφιβολίες ή της πεις ψέματα τότε μεταμορφώνεται σε πραγματικό σκορπιό!

Τοξότης

Η γυναίκα Τοξότης είναι χαρούμενη, κεφάτη, δραστήρια, χαίρεται τη ζωή και κάνει συνεχώς πράγματα. Όσο έχει με κάτι να ασχοληθεί και είναι σε κίνηση, δεν πρόκειται ούτε στιγμή να σου γκρινιάξει! Η γκρίνια όμως ξεκινάει όταν πας να την καταπιέσεις, να της βάλεις όρια ή να της πεις τι θα κάνει.

Αιγόκερως

Η γυναίκα Αιγόκερως δε γκρινιάζει, αλλά επιβάλλεται με κάθε τρόπο! Διάφοροι λόγοι μπορεί να την εκνευρίσουν, αλλά προσοχή! Η γυναίκα Αιγόκερως δε γκρινιάζει, εξοργίζεται! Θέτει εκ νέου τους όρους και τους κανόνες της και επιβάλλει την τάξη. Θέλει να σιγουρέψει ότι αυτό που την έφερε σε αυτή την κατάσταση δε θα ξαναγίνει.

Υδροχόος

Γενικά η γυναίκα Υδροχόος είναι ήρεμη, φιλική και διαλλακτική, όμως έχει περίεργα ξεσπάσματα γκρίνιας. Έχει απότομες αντιδράσεις, εκρήξεις θυμού και αν τη φτάσεις στα όριά της θα γίνει χαμός! Ίσως όμως αυτό να είναι και η μαγεία της, δηλαδή οι απότομες αντιδράσεις της…

Ιχθύς

Η γυναίκα Ιχθύς χάνεται ανάμεσα στη γκρίνια, τα νεύρα και τα συναισθήματά της. Είναι φύση δραματική και ονειροπόλα οπότε και η γκρίνια της συνοδεύεται από κλάμματα και οδυρμούς. Πηγή της γκρίνιας της είναι οι συναισθηματικές της ανασφάλειες αλλά και η αδυναμία της πολλές φορές να μπορεί να περιγράψει με τον κατάλληλο τρόπο αυτά που αισθάνεται.

Advertisement