Connect with us

Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Ιουλίου στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, που στρέφει την προσοχή μας στους στόχους μας για το μέλλον και κυρίως τους επαγγελματικούς.

Το εξάγωνο με τον Κρόνο και το τρίγωνο με τον Δία μας επιτρέπουν να δούμε τους μακροπρόθεσμους στόχους μας πιο καθαρά, με μεγαλύτερη ευκρίνεια τόσο αυτούς που αφορούν στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας όσο και στα οικονομικά. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μας ζητά να κάνουμε ίσως κάποια θυσία στην ανεμελιά και στη διασκέδαση προκειμένου να επιτύχουμε τους σημαντικούς μας στόχους, ενώ ξεκινά σιγά σιγά κι η επιρροή του εξαγώνου Ερμή-Ουρανού, που ολοκληρώνεται στις 07/07, προτρέποντας μας να μη θέσουμε περιορισμούς στον εαυτό μας και στον τρόπο που σκεφτόμαστε. Τίποτε δεν μπορεί να μας σταματήσει αν έχουμε ξεκάθαρο στόχο και είμαστε πρόθυμοι να δουλέψουμε σκληρά για να τον επιτύχουμε.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα καριέρας-οικογένειας είναι ιδιαίτερα δυνατή αγαπητοί μου Κριοί, αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα δυσκολευτείτε. Μπορεί να προκύψει και κάτι θετικό κυρίως σε ζητήματα που αφορούν στην καριέρα σας. Παρόλα αυτά, μπορεί να σας πιάνουν ανασφάλειες για το πόσο επιτυχημένοι είστε ή μπορεί να γίνετε, ή για το μέλλον της καριέρας σας. Γι’ αυτό προσπαθήστε να μη βιαστείτε, να σκεφτείτε καλύτερα τα πράγματα, τις προοπτικές σας, να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις και να επαναπροσδιορίσετε τους χρόνους σας. Οι ανασφάλειες είναι μόνο δικές σας, δεν σημαίνει ότι θα επηρεάσουν την πορεία και τις εξελίξεις. Είναι βασικό όμως να μη βασανίζετε τον εαυτό σας. Προσπαθήστε επίσης να προφυλάξετε σήμερα και αύριο την υγεία σας και την προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή Πανσέληνος ρίχνει φως στις πεποιθήσεις, τα πιστεύω, τις αντιλήψεις, την κοσμοθεωρία σας, σε θέματα που σχετίζονται με τα μελλοντικά σας σχέδια, θέματα σπουδών ή νομικά και επαγγελματικά θέματα. Μπορεί να κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας, να αναζητάτε τις αιτίες της επιτυχίας ή της αποτυχίας, να ψάχνετε να βρείτε τι θα αλλάξετε στη συμπεριφορά σας ή στις συνθήκες γύρω σας, ώστε να είστε πιο ικανοποιημένοι στο μέλλον. Όμως αγαπητοί μου Ταύροι δεν είναι η στιγμή της δράσης. Είναι η στιγμή των διορθωτικών κινήσεων, των μικρών αλλαγών κι όχι του ρίσκου. Δείτε τι μπορείτε να βελτιώσετε όχι τι καινούριο θα κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή Πανσέληνος ρίχνει άπλετο φως σε θέματα που αφορούν τόσο σε οικονομικά ζητήματα από φόρους, επενδύσεις, κοινά χρήματα με τον σύντροφο σας, ακίνητη περιουσία, μέχρι στα πιο βαθιά συναισθήματα σας. Δεν είναι ένα ελαφρύ και χαλαρό φεγγάρι και αυτό που χρειάζεται περισσότερο από όλα να κάνετε είναι προστατέψετε τα όρια σας τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο όσο και στην οικονομική σας διαχείριση. Ακόμη δείτε πώς μπορείτε να ξεφορτωθείτε χρέη ή να βρείτε πόρους να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. Μιλήστε πιο ανοιχτά για την ερωτική σας ζωή με τον σύντροφο σας. Αν δεν είναι δεκτικός ψάξτε τον κατάλληλο σύμβουλο που θα μπορούσε να σας ξεμπλοκάρει. Προσέξτε ακόμη θέματα υγείας. Μην «κάνετε τον γιατρό», βρείτε τον θεραπευτή που θα σας βοηθήσει να έχετε καλύτερη υγεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σχέσεις, γάμος, συνεργασίες είναι ο τομέας που η Πανσέληνος ρίχνει φως σήμερα και τα σενάρια είναι ποικίλα. Για κάποιους μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στην προσωπική τους ζωή. Όχι γιατί απαραίτητα θα υπάρχει πρόβλημα με τον σύντροφο τους, αλλά μπορεί το πρόβλημα που απασχολεί το ταίρι τους να πιέζει κι εκείνους. Άλλοι ίσως αντιμετωπίσουν μια περίεργη κατάσταση στο περιβάλλον εργασίας. Επειδή αυτό το φεγγάρι κάνει τους περισσότερους βιαστικούς, έτοιμους για εντάσεις ή παρεξηγήσεις, μπορεί να νιώσετε περίεργα ή αμήχανα. Αυτό δε σημαίνει όμως αγαπητοί μου Καρκίνοι ότι πρέπει να «ζήσετε» τα δράματα των άλλων. Προσπεράστε, μην αντεπιτίθεστε και διατηρήστε όσο μπορείτε την ψυχραιμία σας. Διαφυλάξτε τα όρια σας και αποστασιοποιηθείτε σήμερα και αύριο. Προσοχή και σε θέματα υγείας.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή Πανσέληνος φωτίζει τον τομέα της δουλειάς, των καθημερινών ρουτινών και της υγείας αγαπητοί μου Λέοντες, αλλά ακόμη και των κατοικίδιων σας. Είναι λοιπόν η στιγμή να ασχοληθείτε με όλα αυτά πιο επιστάμενα, να διορθώσετε τη συμπεριφορά και τις κακές σας συνήθειες αν μπορείτε, να ξεκινήσετε μια πιο υγιεινή διατροφή, ένα πιο χαλαρό, αλλά αποτελεσματικό πλάνο άσκησης και γενικώς να κάνετε τη φυσική σας κατάσταση προτεραιότητα. Είναι ακόμη η στιγμή που πρέπει να δείτε λίγο πιο ουσιαστικά και τις επαγγελματικές σας σχέσεις με ανωτέρους, συναδέλφους και υφισταμένους. Ενδεχομένως να υπάρχει ένα «κλίμα» έντασης αυτές τις μέρες και να γίνεστε ο αποδέκτης του θυμού κάποιων ανθρώπων χωρίς καν να φταίτε εσείς οι ίδιοι. Θέστε τα όρια σας και μη χορέψετε στους ρυθμούς των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε κάθε άλλη περίπτωση μια Πανσέληνος στον φιλικό σας Αιγόκερω θα σήμαινε περισσότερη χαρά, διασκέδαση, έρωτα, υπέροχες στιγμές με τα παιδιά σας για σας που είστε γονείς ή την απογείωση ενός δημιουργικού ή επιχειρηματικού σας σχεδίου. Όμως αυτό το φεγγάρι δεν επιτρέπει πολλά περιθώρια ανεμελιάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε την προσπάθεια για λίγες πιο χαλαρές και διασκεδαστικές ώρες μέσα στη μέρα σας. Άλλωστε για ποιο λόγο δουλεύετε τόσο σκληρά; Αν είναι μόνο να ταλαιπωρείστε χωρίς να ζείτε ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε τις προτεραιότητες σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια Πανσέληνος που ενεργοποιεί τον άξονα καριέρας-οικογένειας σχηματίζεται σήμερα αγαπητοί μου Ζυγοί, δημιουργώντας μεγαλύτερο ζόρι κυρίως σε σας του τέλους του πρώτου – αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Τα πράγματα σήμερα και αύριο ίσως να μην κυλήσουν όπως τα προγραμματίζετε κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για καθυστερήσεις και για ανατροπές και πρέπει να παραμείνετε όσο γίνεται πιο ψύχραιμοι. Φυσικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και με την υγεία και τις μετακινήσεις σας. Η ένταση και ο θυμός δεν είναι ποτέ καλοί σύμβουλοι, αντίθετα με την υπομονή που σας τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο σε όλα. Κι όσο το πιέζετε τόσο δεν βγαίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή Πανσέληνος εστιάζει το ενδιαφέρον σας σε οτιδήποτε αφορά τις σχέσεις με στενούς συγγενείς, τα αδέλφια σας, τους γείτονες, τους συναδέλφους, τους φίλους. Ακόμη σε ό,τι σχετίζεται με την επικοινωνία, το μεταφορικό σας μέσο, την οδήγηση. Τόσο η σημερινή όσο και η αυριανή μέρα θέλουν ειδική μεταχείριση για να τις βγάλετε με ηρεμία και στους ρυθμούς που θέλετε εσείς, όχι αυτούς που προσπαθούν να σας επιβάλλουν οι άλλοι. Προσοχή επίσης σ’ αυτά που λέτε ή γράφετε, αλλά και στα μέσα επικοινωνίας που διαθέτετε. Μπορεί κάτι να μη λειτουργεί ή να σας σπάει τα νεύρα. Αποφύγετε ακόμη τις αγορές ειδικά τεχνολογικού εξοπλισμού ή αυτοκινήτου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας αγαπητοί μου Τοξότες έρχονται στην επιφάνεια με αυτό το φεγγάρι, όμως όχι μόνο αυτά. Μπορεί να σας πιάνουν ανασφάλειες σε σχέση με την αξία σας, το πόσο σας εκτιμούν οι άλλοι και πόσο σας το δείχνουν. Είναι περίεργες μέρες και αυτό πρέπει να το έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας για να τις βαδίσετε με ασφάλεια. Αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να ανάψουν φωτιές. Αποστασιοποιηθείτε όσο γίνεται επίσης από τα δράματα των άλλων ακόμη κι αν είναι στενοί συγγενείς σας. Αφήστε τις συζητήσεις και την παρηγοριά στους άλλους να την προσφέρετε σε μια πιο χαλαρή φάση χωρίς έντονους συναισθηματισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας μεγεθύνει τα συναισθήματα σας, έτσι αν είστε αισιόδοξοι θα πετάτε στα σύννεφα, ενώ αν είστε απογοητευμένοι θα τη βιώσετε ως μια ζόρικη Πανσέληνο. Στην πραγματικότητα το φεγγάρι επηρεάζει τη διάθεση μας αυξομειώνοντας την ένταση των συναισθημάτων μας. Από τη μια σας ενεργοποιεί, σας ξεδιαλύνει πολλά πράγματα τα οποία ήταν συγκεχυμένα στο μυαλό σας και σας δίνει κίνητρο να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας, από την άλλη σας κάνει πιο βιαστικούς, ορμητικούς και κάποιες στιγμές έντονα χειριστικούς όταν βλέπετε ότι τα πράγματα δεν έρχονται όπως θέλετε. Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου – αρχές του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να νιώσετε περισσότερη εσωτερική ανησυχία. Ίσως οι ανασφάλειες σας σχετικά με την εμφάνιση, την προσωπικότητα σας να γίνονται πιο έντονες αυτές τις μέρες. Αποφύγετε όμως να κάνετε παρέα και με ανθρώπους που σας ασκούν κριτική ή επιτείνουν την αίσθηση απογοήτευσης. Θα προσέξετε λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες επίσης την υγεία σας. Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας με περισσότερη πίστη στον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και εκπροσωπείτε ένα λογικό και εγκεφαλικό ζώδιο, η σημερινή Πανσέληνος σας βρίσκει να έχετε τάσεις φυγής ή μάλλον διαφυγής από τη δύσκολη πραγματικότητα και καθημερινότητα που μπορεί να βιώνετε και σας βρίσκει σε μια πιο ίσως ευάλωτη συναισθηματική κατάσταση. Η επιρροή της είναι περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο και μάλλον παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας. Από την άλλη είναι μια Πανσέληνος με έντονο παρασκήνιο, με αποκαλύψεις μυστικών ή με συζητήσεις που γίνονται μυστικά πιθανώς για επαγγελματικά θέματα. Μολονότι δεν είναι η κατάλληλη μέρα για αποφάσεις, γιατί είναι βέβαιο ότι μπορεί να αλλάξετε ρότα τις επόμενες μέρες, δεν είναι κακό να δείτε πιο σοβαρά τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε ώστε να διευκολυνθείτε στη δουλειά σας. Ακόμη είναι σημαντικό να προστατέψετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αναλαμβάνοντας ένα πιο ενεργό ρόλο στη διαχείριση του χρόνου που αφιερώνετε στον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος ρίχνει φως στις σχέσεις σας ερωτικές, επαγγελματικές και φιλικές, αλλά και στις πληγές που μπορεί να έχετε από αποτυχημένες καταστάσεις στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε βρει ακόμη μια παρέα, ένα κύκλο ανθρώπων που να ταιριάζετε και να έχετε κοινά ενδιαφέροντα και δράσεις. Άλλοι μπορεί να νιώθετε παρίες στο κοινωνικό σας περιβάλλον και να σας πιάνει το παράπονο. Το θέμα όμως αγαπητοί μου Ιχθύες δεν είναι μόνο να «ανήκετε», αλλά να «ανήκετε» εκεί που θέλετε κι εκεί που θα σας εκτιμήσουν και θα σας αγαπήσουν. Ακόμη αυτό το φεγγάρι ρίχνει το φως του στους στόχους σας, δίνοντας σας την ευκαιρία να απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν σας πάει μπροστά και δεν σας επιτρέπει να αγγίξετε το όνειρο σας.

Advertisement