Connect with us

Οι άντρες, ναι, είναι αλήθεια πως συζητάνε τα προσωπικά τους με τους φίλους τους. Και περισσότερες φορές πολύ πιο αναλυτικά από εμάς τις γυναίκες. Όμως αν δεν είμαστε κι εμείς από τύχη μέλη μιας αντρικής παρέας είναι πολύ δύσκολο να μάθουμε τι συζητάνε οι άντρες μεταξύ τους.

Αυτό που θα θέλαμε πολύ να μάθουμε είναι τι λέει ο σύντροφός μας για μας στο φιλικό του κύκλο. Είναι άραγε πολύ αναλυτικός ή κλειστός και δεν του παίρνει κάποιος κουβέντα; Είναι πολυλογάς ή μυστικοπαθής; Το ζώδιό του μας αποκαλύπτει αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό και μας δείχνει τι τύπος είναι όταν συζητάει για τη σύντροφό του στους φίλους του. Διάβασε παρακάτω και δες αν και τι θα πει για σένα στην παρέα του ανάλογα με το ζώδιό του!

Κριός

Ο Κριός είναι γενικά πολυλογάς και του αρέσει να μιλάει για τα πάντα. Του αρέσει να συμμετέχει ενεργά σε μία συζήτηση. Έτσι, με τους φίλους του θα μιλήσει για την επικαιρότητα, τα αθλητικά, την πολιτική, αλλά και για τη σχέση του και την καριέρα του. Γενικά του αρέσει να υπερηφανεύεται αλλά θα το κάνει με όρια. Ποτέ δε θα πει κάτι πολύ ιδιαίτερο που αφορά τη σχέση του με τη σύντροφό του, πάντα θα κρατήσει τα πολύ προσωπικά του ζητήματα για εκείνον και τη σχέση του.

Ταύρος

Ο Ταύρος μετά από μία συνάντηση που έχει ευχαριστηθεί το φαγητό και το ποτό (αφού είναι της καλοπέρασης!) θα τα αποκαλύψει όλα και δε θα κρατήσει τίποτα για τον εαυτό του. Θα συζητήσει με τους φίλους του όλες τις ιδιαίτερες και προσωπικές σας στιγμές, πολλές φορές με όλες τις λεπτομέρειες. Έτσι, όταν τους συναντήσεις για πρώτη φορά μην παραξενευτείς αν νιώθουν οικεία μαζί σου, ή αν δε σου κάνουν ερωτήσεις. Δεν είναι ότι δεν ενδιαφέρονται, απλώς τα ξέρουν όλα για σένα.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος θα αποκαλύψει για σένα στους φίλους του μόνο αυτά που τον συμφέρουν. Του αρέσει να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής οπότε δε θα πει κάτι που του φαίνεται μειονεκτικό για εκείνον. Επειδή ακόμα θέλει να είναι τέλειος, θα πει όλα τα πλεονεκτήματα της σχέσης και θα κρύψει με τέχνη όλα τα αρνητικά. Όλα αυτά όμως ισχύουν όταν είστε μαζί. Αν χωρίσετε τότε δε θα διστάσει να πει στους φίλους του όλα όσα τους έκρυβε τόσο καιρό.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος σαν ευαίσθητος και τρυφερός που είναι θα μιλήσει στους φίλους του για όλα αυτά τα συναισθήματα που έχει για σένα. Θα πει για το ιδιαίτερο δέσιμό σας, για την τέλεια επικοινωνία σας, για το πόσο σε θέλει, αν είσαι τρυφερή μαζί του ή όχι. Θα εστιάσει στο συναισθηματικό κομμάτι και θα αποκρύψει οποιαδήποτε άλλη πιο προσωπική πληροφορία. Ακόμα, θα ζητήσει την άποψη των φίλων του για το που πάει η σχέση σας, καθώς την υπολογίζει σε μεγάλο βαθμό.

Λέων

Ο Λέων θέλει να είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής. Θα συζητήσει τα πάντα με τους φίλους του, πολλές φορές και με προσωπικές λεπτομέρειες. Όμως πάντα θα αναφέρει τα θετικά και αυτά που κολακεύουν και τους δύο. Ποτέ δε θα πει κάτι για να σε μειώσει, το αντίθετο μάλιστα, θα σε παινέψει όσο δεν πάει. Θέλει να έχει την τέλεια σχέση στα μάτια των φίλων του για αυτό θα πει μόνο ό,τι τον συμφέρει.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι αρκετά κλειστός και μυστικοπαθής, οπότε είναι πιθανό οι φίλοι του να μην ξέρουν καν για τη σχέση σας. Δυσκολεύεται να μοιραστεί τα συναισθήματά του και θα περιοριστεί μόνο στα απολύτως απαραίτητα και τη στιγμή που θα το κρίνει αυτός αναγκαίο. Ο Παρθένος δε θέλει οι άλλοι να ανακατεύονται στα προσωπικά του και γι’αυτό αποφεύγει να μιλάει γι’αυτά. Φοβάται επίσης μην επηρεαστεί από τη γνώμη των φίλων του και πάρει κάποια λάθος απόφαση.

Ζυγός

Ο Ζυγός θέλει να δείχνει στους φίλους του ότι έχει την ιδανική σχέση. Έτσι ακόμα και αν έχετε προβλήματα ή αν έχετε καυγαδίσει οι φίλοι του δε θα μάθουν απολύτως τίποτα! Αντίθετα, θα τους πει ότι όλα είναι τέλεια στη σχέση σας και δεν υπάρχει κανένα σύννεφο. Θα προτιμήσει να συζητήσει για διάφορα άλλα θέματα, για την επικαιρότητα, την πολιτική ή οτιδήποτε άλλο, παρά για τη σχέση του. Και αν ακόμα το θέμα έρθει εκεί, θα πει μόνο τα καλύτερα.

Σκορπιός

Στο Σκορπιό αρέσει να συζητάει με τους φίλους του κι έτσι θα αναφερθεί σε σένα και στα προσωπικά σας. Θα πει όμως μόνο ό,τι τον συμφέρει και ότι τον κάνει να φαίνεται αυτός καλός. Θα κρύψει τα αρνητικά του χαρακτήρα του, όπως τη μυστικοπάθεια ή τις εκρήξεις του. Ακόμα και αν η σχέση σας έχει προβλήματα, οι φίλοι του δε θα το μάθουν ποτέ.

Τοξότης

Ο Τοξότης δε συζητά συχνά για την προσωπική του ζωή και όταν το κάνει αναφέρει μόνο τα θετικά. Έχει χτίσει μια συγκεκριμένη εικόνα για αυτόν στους φίλους του, που δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα να τη χαλάσει. Έτσι δε θα πει ποτέ τίποτα αρνητικό ρισκάροντας να χαλάσει αυτό που με τόσο κόπο έχτισε. Και φυσικά δε θα πει τίποτα αρνητικό για σένα. Όμως στον Τοξότη αρέσει πολύ να συζητά για τα προσωπικά των φίλων του και να τους κάνει υποδείξεις.

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως δεν μπορεί να πει ψέματα. Θα μαρτυρήσει όλη την αλήθεια για σας και για τη σχέση σας, χωρίς να παραλείψει ή να υπερτονίσει κάτι. Για αυτόν οι φίλοι είναι εκεί για να ακούν τα προβλήματά του και να τον συμβουλεύουν. Θα μοιραστεί μαζί του ό,τι τον απασχολεί και θα ζητήσει τη βοήθειά τους. Όμως δε θα κάνει ποτέ υπερβολές σε αυτά που θα πει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος όταν είναι με τους φίλους του θα προτιμήσει να μιλήσει κυριολεκτικά για οτιδήποτε άλλο υπάρχει, παρά για τη σχέση του και τα προσωπικά του. Οπότε ποτέ δε θα αποκαλύψει στους φίλους του κάτι προσωπικό σας. Θέλει να κρατάει κάποια πράγματα για τον εαυτό του και απεχθάνεται τις συζητήσεις για αυτόν και τα προσωπικά του.

Ιχθύς

Ο συναισθηματικός και ονειροπόλος Ιχθύς θα μιλήσει για όλα με τους φίλους του. Θα τους πει για την πορεία της σχέσης σας με όλες τις λεπτομέρειες αλλά και το τι κατάληξη θα ήθελε να έχει. Έχει ανάγκη τις κατευθύνσεις των άλλων για να αισθανθεί ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο. Καμιά φορά καταλαβαίνει και ο ίδιος ότι παρεκτρέπεται γι’αυτό χρειάζεται τους φίλους του για να τον προσγειώνουν και να τον επαναφέρουν στην πραγματικότητα.

Advertisement