Γενικά συνίσταται στον πληθυσμό να τρώει ψάρι 350 γραμμάρια την εβδομάδα, καθώς περιέχουν πολλές θρεπτικές ουσίες και είναι μια πλούσια πηγή πολλών μακρο- και μικροθρεπτικών συστατικών,...
Ο καρκίνος είναι μια σοβαρή ασθένεια που συχνά αναπτύσσεται σιωπηλά, με τα συμπτώματα να εμφανίζονται μόνο σε προχωρημένα στάδια. Ωστόσο, το σώμα μπορεί να δείξει πρώιμα...
Αν και θεωρείται ευρέως ως η πιο υγιεινή επιλογή κρέατος και η πιο δημοφιλής πρωτεΐνη στην Αμερική, νέα έρευνα από την Ιταλία θέτει υπό αμφισβήτηση αυτή...
Ένα ρόφημα τόσο απλό που μπορείτε να το πίνετε καθημερινά και να το φτιάξετε σε χρόνο μηδέν, έχει πολλά οφέλη για την υγεία σας. Οι ειδικοί...
Το πράσο είναι ένα λαχανικό που ανήκει στην οικογένεια του κρεμμυδιού και του σκόρδου, ωστόσο έχει πιο ήπια και γλυκιά γεύση. Ειναι γεμάτο οφέλη, αλλά υπάρχει...
Πέντε συνήθειες που μπορούμε να εντάξουμε στην πρωινή μας ρουτίνα από αύριο κιόλας και θα κάνουν θαύματα όσον αφορά την εύρυθμη πεπτική λειτουργία. Κόλπα: Γαστρεντερολόγος συμβουλεύει...
Τα φρούτα, με τα ζωηρά χρώματα και τη φυσική τους γλυκύτητα, θεωρούνται εδώ και καιρό ως ζωτικό συστατικό μιας ισορροπημένης διατροφής, παρέχοντας απαραίτητες βιταμίνες, μέταλλα και...
Το ιερό φυτό της αθανασίας, σύμφωνα με τους Λατίνους, είναι βασικό βότανο σε διάφορες κουζίνες σε όλο τον κόσμο. Περιέχει αντιοξειδωτικά, τα οποία μπορεί να βοηθήσουν...
Αυτός ο ελληνικός ξηρός καρπός αποτελεί πραγματικά μια εξαιρετική επιλογή Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε πάνω από το γιαούρτι για πρόσθετη γευστική νότα, να τον χρησιμοποιήσετε ως...
Πριν από κάθε fashion show ή φωτογράφιση, τα μοντέλα φροντίζουν να απομακρύνουν κάθε ίχνος πρηξίματος από το σώμα τους και ένα από τα πιο αποτελεσματικά «μυστικά»...