Το μοσχαράκι, μαγειρεμένο από τα χεράκια της μαμάς, είναι ένα φαγητό στο οποίο δύσκολα μπορούμε να αντισταθούμε! Είναι συνδεδεμένο στη μνήμη μας με κυριακάτικα οικογενειακά τραπέζια,...
Η μαγειρική για τις περισσότερες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας. Βάζουμε όλη μας την τέχνη και δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στα υλικά που χρησιμοποιούμε. Δίνουμε όμως, την...
Τα τρουφάκια είναι τα αγαπημένα των μικρών μας φίλων αλλά και των μεγάλων. Όταν τα βρούμε μπροστά μας προσπαθούμε να φάμε όσα περισσότερα μπορούμε καθώς η...
Τα γλυκά κουταλιού δημιουργήθηκαν πριν χιλιάδες χρόνια, από την ανάγκη των νοικοκυριών να συντηρήσουν τα περίσσια φρούτα και λαχανικά της παραγωγής. Από την αρχαιότητα ακόμη οι...
Φτιάξτε μόνοι σας το δικό σας σπιτικό παγωτό βανίλιας με μπισκότα και επικάλυψη σοκολάτας !!! Νόστιμα ατομικά παγωτάκια για να απολαύσετε με την οικογένειά σας και...
Διανύουμε τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού και ήδη φτιάχουμε τα πρώτα δροσερά, καλοκαιρινά γλυκά μας! Θυμάμαι όταν ήμουν μικρη, κάθε καλοκαίρι, η γιαγιά μου συνήθιζε να...
Δυσκολία: μέτριο Υλικά 36-40 μπισκότα πτι μπερ 1 ½ κουταλιά της σούπας καφέ στιγμιαίο Για την κρέμα ζαχαροπλαστικής [squareadv] 2 κρόκοi αυγών 3 κουταλιές της σούπας...
Τιραμισού… ένα γλυκό διαδεδομένο σε όλη την Ιταλία, η προέλευση του οποίου βρίσκεται μεταξύ Φρίουλι και Βένετο, με βάση από μπισκότα σαβαγιάρ, βρεγμένα με καφέ που...
Υλικά 1 μπουτάκι Αρνίσιο περίπου 2 kg. 500 gr. πατάτες 1 κρεμμύδι 4 σκελίδες σκόρδο 2 λεμόνια ελαιόλαδο ρίγανη αλάτι – πιπέρι στην γεύση δενδρολίβανο φέτα...
Τα κουλουράκια πορτοκαλιού είναι η συνταγή της γιαγιάς. Μία φορά το μήνα φτιάχνει τρεις δόσεις και μας τα μοιράζει σε ταπεράκια. Δεν υπάρχουν γευστικότερα και πιο...