Connect with us

Θα έχεις παρατηρήσει ότι το «Να,ένα καλόγουστο σπίτι» δεν το έχεις πει για κάποιο σπίτι πολλών τετραγωνικών με ακριβά έπιπλα.

Τις περισσότερες φορές (αν όχι όλες) το έχουμε πει για κάποιο σπίτι που απλά είχε το «κάτι» διαφορετικό στις γωνιές του που μας κέντρισε την προσοχή. Κάθε αντικείμενο είχε λόγο και άποψη, δεν βρισκόταν τυχαία στην θέση που βρισκόταν.

«Εχει μπει γυναικείο χέρι» εδώ λένε για ένα σπίτι που αποπνέει φινέτσα και λεπτό γούστο.

Πράγματι. Τα σπίτια των γυναικών με στιλ και άποψη (στην ζωή τους γενικότερα) ξεχωρίζουν. Γιατί εκεί θα βρεις κυρίως ταυτότητα, το αποτύπωμα της προσωπικότητάς τους.

Mια γυναίκα με φινετσάτο σπίτι έχει, σύμφωνα με τους διακοσμητές, κάποια συγκεκριμένα αντικείμενα που σχεδόν κατά κανόνα το διακοσμούν.

1) Φωτιστικό δαπέδου

Ενας από τους βασικούς κανόνες για την σωστή διακόσμηση του σπιτιού είναι ο σωστός φωτισμός. Και δεν εννοούμε την λάμπα που εκπέμπει δυνατό φως, αλλά γενικότητα την γωνιά στην οποία έχει τοποθετηθεί το φωτιστικό και ποιο είναι αυτό το φωτιστικό. Κακόγουστα φωτιστικά απλά χαντακώνουν ένα κατά τα άλλα προσεγμένο χώρο. Φωτιστικό δαπέδου. Δίνει στιλ.

2) Mαξιλάρια:

Τα μαξιλάρια χαρίζουν πόντους στην διακόσμηση. Στα σπίτια με στιλ δεν θα δεις μαξιλάρια που απλά υπάρχουν στον χώρο για να διευκολύνουν την μέση. Θα δεις μαξιλάρια με διαφορετική υφή, ίσως και με διαφορετικό χρώμα που έχουν κάτι να πουν.

3) Εργα τέχνης:

Εχουν περάσει οι εποχές με τα «βαριά» έργα τέχνης που στόλιζαν τους τοίχους με μια δόση… βαρεμάρας. Πλέον έχει αλλάξει η φιλοσοφία τους και μπορούμε να τα δούμε ακόμα και στην κουζίνα και το μπάνιο. Το μυστικό κρύβεται στο μήνυμα που θέλουν να εκπέμψουν.

4) Φυτά

Τι πιο όμορφο από το να στολίσεις μια γωνιά του σπιτιού με ένα όμορφο (αληθινό) φυτό. Και οι γυναίκες που αγαπούν το λεπτό γούστο αγαπούν και τα φυτά. Τα λουλούδια στο σπίτι, όπως και να το κάνουμε, δείχνουν άποψη.

5) Κεριά: Το απαλό και διακριτικό τους φως δίνει μια ξεχωριστή φινέτσα σε ένα καθιστικό ή ένα υπνοδωμάτιο. Κεριά αρωματικά ή μη που τοποθετούνται στον χώρο με απόψη.

6) Kαθρέπτης: Μεγαλώνουν τον χώρο και δείχνουν άποψη. Γυναίκα και καθρέπτης, πάνε μαζί. Ενας ολόσωμος καθρέπτης δίνει και μια αίσθηση dressing room.

7) Βιβλιοθήκη

Δίνει ξεχωριστό στιλ μια βιβλιοθήκη στο σπίτι. Πολλές φορές βλέπουμε βιβλιοθήκες ασφυκτικά γεμάτες με βιβλία ανακατεμένα, αφρόντιστα και παλιά που μόνο κουράζουν το μάτι. Μια γυναίκα με άποψη δεν τοποθετεί απλά τα βιβλία στην βιβλιοθήκη: τα στολίζει.

Ίσως σας ενδιαφέρουν:

8 φράσεις που δείχνουν ανθρώπους με υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη

Αυτές είναι οι 10 συνήθειες των ζευγαριών με τις πιο ευτυχισμένες σχέσεις, σύμφωνα με τους ειδικούς

9 απαράβατοι νόμοι των ευτυχισμένων σχέσεων. Ο 3ος είναι χρυσάφι!

10 φράσεις που οι μπαμπάδες δεν πρέπει ποτέ να λένε στις μαμάδες

97 στους 100 ανθρώπους αδυνατούν να απαντήσουν σε αυτή την απλή ερώτηση. Εσύ μπορείς;

Θυμάστε το χαμογελαστό παιδάκι στις σοκολάτες Κίντερ; Σήμερα στα 21 του είναι μοντέλο

Το χρώμα των ματιών μας αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά μας λένε οι επιστήμονες.

Τι θα συμβεί αν σταματήσετε να καταναλώνετε ζάχαρη για 3 μέρες;

5 αδιαμφισβήτητα σημάδια ότι δίνετε πάρα πολλά στους άλλους και κινδυνεύετε να σας εκμεταλλευτούν.

5 ασθένειες που μπορούν να μεγαλώσουν στο σώμα μας όταν δεν κοιμόμαστε αρκετά.

Σχολιάστε

Τα καλύτερα