Connect with us

Ο Κίλο Ρεν κατέληξε στο Καταφύγιο Ζώων στο δυτικό Μέμφις, όταν ήταν μόλις 10 μηνών. Ένα μεγάλο σκυλί που ήθελε να αγαπηθεί. Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Καταφύγιο ALIVE στο Μέμφις, σε μια προσπάθεια να βρει μια παντοτινή οικογένεια.

Ο Κίλο πέρασε από πολλές ανάδοχες οικογένειες, χωρίς κανένα ενδιαφέρον ή αιτήσεις από μια πιθανή οικογένεια. Μέχρι που η ιδανική οικογένεια έμαθε γι’ αυτόν!

“Είδαμε μια φωτογραφία του στο Facebook και τον ψάξαμε. Νομίζω ότι ήταν γραφτό να μείνει μαζί μας, απλά χρειαστήκαμε λίγο χρόνο για να τον βρούμε”, ανέφερε η μητέρα του, Μέγκαν Σγουίρς.

Η Σγουίρς και ο σύζυγός της είχαν ήδη ένα κόργκι, τη Νέλι, οπότε αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια δοκιμαστική βραδιά για να δουν πώς θα τα πάνε τα σκυλιά μεταξύ τους. Ένας εθελοντής από το καταφύγιο, πήγε τον σκύλο στο πιθανό του σπίτι και από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι ήταν γραφτό να είναι εκεί.

“Μόλις έφυγαν, σύρθηκε στην αγκαλιά μου, έβαλε το κεφάλι του κάτω από το πηγούνι μου και άρχισε να ροχαλίζει. Από εκείνη την στιγμή ο άντρας μου και εγώ ξέραμε ότι θα μείνει μαζί μας”, είπε η Σγουίρς.

Ο Κίλο δεν δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στο καινούργιο του σπίτι και να αγαπήσει την καινούργια του οικογένεια. Είχε μερικά παράπονα, όπως το ότι δεν του άρεσε το ξύλινο πάτωμα, αλλά η οικογένεια κάλυψε όλα τα πατώματα με μοκέτα και έτσι έλυσε το πρόβλημα.

“Κινείται στο σπίτι, πηδώντας από χαλί σε χαλί”, ανέφερε η Σγουίρς.

Ο Κίλο το μόνο που θέλει είναι να αγαπηθεί και να μείνει στο σπίτι και γι’ αυτό γεμίζει την μαμά του με αγκαλιές και φιλιά κάθε μέρα που γυρίζει από την δουλειά.

Ο Κίλο είναι το αγόρι της μαμάς και γι’ αυτό κάθε μέρα που ο μπαμπάς του γυρίζει σπίτι πρώτος και του ανοίγει την πόρτα, περιμένει στην εξώπορτα μέχρι να έρθει η μαμά του.

“Μόλις γυρίσω σπίτι μου και βγάλω τα παπούτσια μου ανεβαίνει πάνω στα πόδια μου για αγκαλιές. Αν δεν κάτσω να κάνουμε τις αγκαλιές μας, με ακολουθεί σε όλο το σπίτι με το πιο θλιμμένο βλέμμα”, ανέφερε η Σγουίρς.

Αν μπορούσε, ο Κίλο θα περνούσε όλη την μέρα στην αγκαλιά της μαμάς του. Δεν θέλει τίποτα παραπάνω από το να αγαπήσει και να αγαπηθεί και ακόμα και άνθρωποι που προηγουμένως φοβόντουσαν σκυλιά σαν τον Κίλο, τώρα δεν μπορούν παρά να τον λατρέψουν.

“Πολλά μέλη της οικογένειάς μας, που προηγουμένως ήταν προκατειλημμένοι με αυτή την ράτσα, άλλαξαν γνώμη όταν άρχισαν να περνούν χρόνο μαζί του. Κερδίζει τους ανθρώπους, ανεβαίνοντας πάνω στα πόδια τους για να κοιμηθεί”, ανέφερε η Σγουίρς.

Ίσως σας ενδιαφέρουν:

Ξεχάστε για πάντα την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα του προσώπου, με αυτή την εύκολη σπιτική συνταγή.

5 εκνευριστικά πράγματα που ξεστομίζουν όσοι δεν έχουν παιδιά σε εσένα που έχεις

20 Ειλικρινή σκιτσάκια που δείχνουν πως είναι να είσαι μαμά

11 σημάδια ότι υπάρχει ένας τοξικός άνθρωπος στην ζωή σας

«Eγκυμοσύνη: Η πιο όμορφη περίοδος στη ζωή της γυναίκας», το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

5 λάθος παραδείγματα που δίνουμε στις κόρες μας

Μην ξοδεύετε χρήματα σε πεντικιούρ. Με αυτά τα 2 υλικά θα κάνετε τα πόδια σας να λάμπουν!

Η ζωή με το παιδί: Φαντασία VS πραγματικότητα

Άλλον ήθελα και άλλον παντρεύτηκα. Γιατί εpωτεύτηκα έναν τσιγγάνο!

Δίαιτα πατάτας: η δίαιτα των 3 ημερών για να χάσετε 3-5 κιλά άμεσα!

Σχολιάστε

Τα καλύτερα