Connect with us

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας για ακόμα μία φορά, καθώς η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» με την Ελένη Παπαδόγια την συνάντησε το μεσημέρι της Κυριακής 29 Μαρτίου. Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και για την προσωπική της ζωή, ξεκαθαρίζοντας όσα ισχύουν και όσα είναι απλώς φήμες. Οι δηλώσεις της έδωσαν μια εικόνα για τη στάση της απέναντι στη δημοσιότητα, τη δουλειά της και τη ζωή της εκτός τηλεοπτικού φακού.

Δανάη Μπάρκα: Η επιστροφή στην τηλεόραση

Όταν ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον και την «πολιορκία» που δέχεται από τον Νίκο Κοκλώνη, η Δανάη Μπάρκα δεν απέφυγε τις αλήθειες της:«Τα είπε αυτά ο Νίκος; Ο Νίκος έχει το ελεύθερο από εμένα να πει ό,τι θέλει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την τηλεόραση. Θα επιστρέψω όταν υπάρχει μια ωραία συγκυρία, με μια ωραία ομάδα, να κάνουμε τις τρέλες μας και τη χαρά μας. Θα ήθελα να επιστρέψω με κάτι που θα νιώθω ότι είμαι καλή. Όλοι κάτι θα έχουμε πάντα να λέμε».

Προσωπική ζωή και σχέσεις

Για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, δείχνοντας ωριμότητα απέναντι στη δημοσιότητα:«Δεν ξέρω τι γράφουν, άσε τους να γράφουν. Όλα πηγαίνουν καλά με τη συγκατοίκηση». Και σχετικά με το ενδεχόμενο γάμου, η ίδια απέφυγε να δώσει απάντηση, κρατώντας το θέμα προσωπικό: “Δεν απάντησε στην ερώτηση για το αν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας”.

Advertisement