Σπαράζει καρδιές ο Περρής για την Κορομηλά: «Την βλέπω στο κρεβάτι στο νοσοκομείο ακίνητη»
Ο Βαγγέλης Περρής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Status του Κωνσταντίνου Καμέα στο AstraTv. Ο επιτυχημένος παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη Ρούλα Κορομηλά και στους λόγους που σήμερα δεν κρατούν επαφές.
«Πολλοί έχουν μείνει σε μια εποχή που είναι πριν από αρκετά χρόνια και υπάρχουν συνάδελφοι που μου κάνουν ακόμα την ερώτηση «γιατί δεν μιλάτε με την Ρούλα;». Υπήρχε μια περίοδος που δημιουργήθηκε μια απόσταση, που εγώ δεν την ένιωσα στ’ αλήθεια ποτέ, η οποία διαλύθηκε αυτομάτως με δυο τρομακτικά γεγονότα.
Το πρώτο τρομακτικό γεγονός είναι ότι βρισκόμαστε με τη Ρούλα στην κηδεία συνεργάτη μας και καταλαβαίνουμε ότι «εδώ τα πράγματα είναι ν’ αποκτήσουμε ξανά το μέτρο ότι είναι η ζωή μας». Το δεύτερο, το οποίο είναι από τα πιο συνταρακτικά πράγματα που έχω ζήσει, είναι ότι με φωνάζει η Ρούλα και μου λέει «είμαι στο κρεβάτι και δεν μπορώ να κουνηθώ». Και την βλέπω στο κρεβάτι στο νοσοκομείο ακίνητη να μην μπορεί να σηκώσει το χέρι της. Δηλαδή αυτά τα γεγονότα σε επαναφέρουν στην πραγματικότητα.
Η τηλεόραση πολλές φορές τραβάει καταστάσεις, σε βάζει να είσαι μέσα σε ένα προσωπικό πηγάδι και να μη βλέπεις τι γίνεται στον κόσμο και ξαφνικά έρχεται ένα τεράστιο γεγονός που καταλαβαίνεις ότι πρέπει να ξαναβγείς στο φως», εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ο Βαγγέλης Περρής και συγκλονίζει με τα λόγια του.
Οι δυο επεισοδιακές συνεργασίες τους
Η πρώτη φορά που είχαν συνεργαστεί ήταν στα μέσα της δεκαετίας του 90 και χρόνια αργότερα η παρουσιάστρια είχε μιλήσει με δυσαρέσκεια εναντίον του.
«Πότε σε απέλυσα; Πότε; Ποτέ! Στην τηλεμαραθώνιο του Mega σε ψάχναμε και εξαφανίστηκες ως δια μαγείας. Δεν είχες κάτι μαζί μου; Μετά τις 30 ώρες μαραθωνίου τις 5 ώρες ήσουν εξαφανισμένος. Γιατί έχουμε κάποιες εκκρεμότητες. Το θυμάσαι με την τσάντα ταχυδρόμου που είχες έρθει και το πέδιλο, ικετεύοντας να σε πάρω για δουλειά. Και σε πήρα. ζητούσες πολλά χρήματα και έκανες το όνομα αυτό που κάνεις και τώρα ξεχνάς. το χειρότερο πράγμα στη ζωή είναι να ξεχνάμε τους ανθρώπους που μας ευεργέτησαν», είχε πει η Ρούλα Κορομηλά.
Το 2016 ωστόσο, συνεργάστηκαν ξανά στο νέο «Μπράβο» που προβλήθηκε στο Epsilon. Ρεπορτάζ τότε έκαναν λόγο πως έφυγε κακήν κακώς, καθώς δεν ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις του.
«Η εκπομπή ήταν μια παραγγελία απέναντι στη Ρούλα να κάνει ένα show συγκεκριμένο, διάρκειας δέκα επεισοδίων. Η Ρούλα ζήτησε από τους ανθρώπους που ξέρει ότι σε αυτό το είδος κάτι γνωρίζουν να την βοηθήσουν. Εγώ είπα ότι θα πάω για δύο εκπομπές, τις κάναμε τρεις, τις κάναμε τέσσερις… Αυτό που είχα αναλάβει ήταν να το στήσω, είχα την επιμέλεια. Οι τέσσερις εκπομπές τελείωσαν την περασμένη εβδομάδα, υπάρχει αυτό το δεκαπενθήμερο που βοηθά να γίνει η αλλαγή της σκυτάλης, που αυτό κάνουμε. Εγώ, αυτή την εποχή, όπως ξέρετε πολύ καλά, οι υποχρεώσεις με τραβάνε να πάμε στο νησάκι μας.
Με τη Ρούλα είμαστε πολύ περισσότερο δεμένοι από ότι ήμασταν, δουλέψαμε πάλι μαζί και αυτό είχε πολύ ενδιαφέρον και έχουμε τις καλύτερες σχέσης. Τους είπα ότι αν παρουσιαστεί ανάγκη θα είμαι εκεί να βοηθήσω. Χθες ήμασταν μαζί με τη Ρούλα» είχε εξηγήσει, απαντώντας στα τότε δημοσιεύματα