Χωρίζει η Κατερίνα Καινούργιου; Σάλος με την κίνηση της
Δύο ξένοι στο… Instagram είναι πλέον η Κατερίνα Καινούργιου και ο αρραβωνιαστικός της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, καθώς τις τελευταίες ώρες δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλον.
Η λαμπερή παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα δείχνει πολύ ευτυχισμένη και κατασταλαγμένη, ενώ υπάρχουν και φήμες που αναφέρουν ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Έτσι, το γεγονός ότι ξαφνικά η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής δεν ακολουθούν πλέον ο ένας τον άλλον στο Instagram δημιουργεί μυστήριο και πολλά ερωτηματικά.
Την Κυριακή (28.09.2025) διαπιστώσαμε ότι το ζευγάρι δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλον πλέον, ενώ ταυτόχρονα έχουν «εξαφανιστεί» και κάποιες κοινές τους φωτογραφίες, αλλά όχι όλες.
Σημειώνεται ότι μερικές ημέρες μετά τα γενέθλιά της, που ήταν την Πρωτομαγιά, η Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε στο Παρίσι, όπου ο Παναγιώτης Κουτσουμπής της έκανε πρόταση γάμου, χαρίζοντας της ένα υπέροχο μονόπετρο δαχτυλίδι.
Την αποκάλυψη είχε κάνει η δημοφιλής παρουσιάστρια μέσω των social media.
«Η αρχή του για πάντα», είχε γράψει τότε στην ανάρτησή της.
Η δημοσίευση έγινε αργά το βράδυ του Σαββάτου (03.05.2025) στον λογαριασμό της παρουσιάστριας στο Instagram και αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της στείλουν ευχές και να τη συγχαρούν για τον επικείμενο γάμο της.
