Connect with us

Υλικά
1 πακέτο πτι μπερ
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ βανίλια
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ σοκολάτα
800 ml.γάλα
καφέ στιγμής ή λικέρ για το βρέξιμο των μπισκότωναμυγδαλάκι καβουρδισμένο ή τρούφα για το πασπάλισμαΕκτέλεση
Βουτάμε τα μπισκότα στο υγρό που επιλέγουμε (καφέ ή λικέρ)
και τα στρώνουμε σε ένα PYREX (20χ33)

[squareadv]

Χτυπάμε το περιεχόμενο του φακέλου της βανίλιας
με τα 400 ml από το γάλα.

Στρώνουμε την κρέμα πάνω στα μπισκότα.

[squareadv]

Στρώνουμε άλλη μία σειρά με μπισκότα βουτώντας
και πάλι στον καφέ ή το λικέρ.

Χτυπάμε το περιεχόμενο του φακέλου της σοκολάτας
με τα άλλα 400 ml γάλα.

Στρώνουμε και πάλι πάνω στα μπισκότα.

[squareadv]

Στολίζουμε με ό,τι μας αρέσει.

Αφήνουμε το γλυκό να σταθεί στο ψυγείο τουλάχιστον
2 ώρες πριν το σερβίρουμε.

Advertisement