Connect with us

Δείτε πώς να τα ετοιμάσετε:

Υλικά:

1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό

2 κουταλιές της σούπας λάδι

1 κοφτό κουταλάκι αλάτι

1 φακελάκι μαγιά ξερή

500 γραμ περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κούπα τυρί φέτα

Σπορέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ βάζετε το νερό, το λάδι, το αλάτι, τη μαγιά και ανακατεύετε.

Σε ένα άλλο μεγαλύτερο μπολ ρίχνεται όλο το αλεύρι, ανοίγεται μία τρύπα στη μέση και ρίχνετε το μείγμα από το πρώτο μπολ.

Ζυμώνετε πολύ καλά μέχρι να μην κολλάει και να μπορεί η ζύμη να πλάθεται.

Τη σκεπάζετε με μία πετσέτα και την αφήνετε για περίπου 15΄ να ξεκουραστεί.

Κόβετε την ζύμη σε μικρά μπαλάκια στο μέγεθος ενός μικρού μήλου

Απλώνετε με τον πλάστη το φύλλο δίνοντας ένα στρογγυλό σχήμα. Ρίχνετε από πάνω λίγο λάδι και τριμμένη φέτα.

Τοποθετείτε από πάνω ένα δεύτερο φύλλο λίγο πιο μικρό έτσι ώστε με το περίσσεμα τού κάτω να διπλωθεί και να κλείσει το επάνω αφού το πιέσετε περιφεριακά με τα δάκτυλά σας.

Τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να αρχίσει να ροδίζει.

Αναποδογυρίζετε και κάνετε το ίδιο στην άλλη πλευρά.

Έτοιμο!

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τι δηλώνει ο τρόπος που κοιμάστε για την σχέση σας

Εγκαταλελειμμένο πίτμπουλ μεταμορφώθηκε θεαματικά όταν βρήκε μια οικογένεια που το αγάπησε

Τεστ: Μπορείτε να βρείτε τις ελληνικές σειρές από μόνο μια σκήνη;

Μπορείτε να βρείτε τι είναι σωστό και τι είναι λάθος σε αυτές τις 15 ερωτήσεις γενικών γνώσεων;

10 σκίτσα που δείχνουν πόσο διαφορετικά βλέπουν τον κόσμο οι άντρες και οι γυναίκες

20 σκίτσα από το 1910 που απεικονίζουν πως είχαν φανταστεί οι άνθρωποι την ζωή σήμερα

15 κόλπα για να χάσετε βάρος χωρίς να κουραστείτε σχεδόν καθόλου

7 διαφορές ανάμεσα σε κάποιον που αγαπά τα σκυλιά και σε κάποιον που έχει σκυλιά

16 λόγοι που τα λεμόνια είναι το πιο χρήσιμο πράγμα πάνω στη Γη

21 μαγειρικά κόλπα που ελάχιστοι γνωρίζουν

Σχολιάστε

Τα καλύτερα