Connect with us

Δείτε πώς να τα ετοιμάσετε:

Υλικά:

1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό

2 κουταλιές της σούπας λάδι

1 κοφτό κουταλάκι αλάτι

1 φακελάκι μαγιά ξερή

500 γραμ περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κούπα τυρί φέτα

Σπορέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ βάζετε το νερό, το λάδι, το αλάτι, τη μαγιά και ανακατεύετε.

Σε ένα άλλο μεγαλύτερο μπολ ρίχνεται όλο το αλεύρι, ανοίγεται μία τρύπα στη μέση και ρίχνετε το μείγμα από το πρώτο μπολ.

Ζυμώνετε πολύ καλά μέχρι να μην κολλάει και να μπορεί η ζύμη να πλάθεται.

Τη σκεπάζετε με μία πετσέτα και την αφήνετε για περίπου 15΄ να ξεκουραστεί.

Κόβετε την ζύμη σε μικρά μπαλάκια στο μέγεθος ενός μικρού μήλου

Απλώνετε με τον πλάστη το φύλλο δίνοντας ένα στρογγυλό σχήμα. Ρίχνετε από πάνω λίγο λάδι και τριμμένη φέτα.

Τοποθετείτε από πάνω ένα δεύτερο φύλλο λίγο πιο μικρό έτσι ώστε με το περίσσεμα τού κάτω να διπλωθεί και να κλείσει το επάνω αφού το πιέσετε περιφεριακά με τα δάκτυλά σας.

Τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να αρχίσει να ροδίζει.

Αναποδογυρίζετε και κάνετε το ίδιο στην άλλη πλευρά.

Έτοιμο!

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν:

«Eγκυμοσύνη: Η πιο όμορφη περίοδος στη ζωή της γυναίκας», το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Οι διαφορές μεταξύ ανδρικής και γυναικείας φιλίας, μέσα από 9 χιουμοριστικά σκίτσα!

Ξεχάστε για πάντα την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα του προσώπου, με αυτή την εύκολη σπιτική συνταγή.

To θυμωμένο μπαλόνι: Το δοκιμασμένο κόλπο που θα βοηθήσει το παιδί να ηρεμήσει

7 πράγματα που η κατάθλιψή σας δεν θέλει να ξέρετε

Άλλον ήθελα και άλλον παντρεύτηκα. Γιατί εpωτεύτηκα έναν τσιγγάνο!

Δίαιτα πατάτας: η δίαιτα των 3 ημερών για να χάσετε 3-5 κιλά άμεσα!

10 Λόγοι που θα σε κάνουν να αγαπήσεις παράφορα τους Υδροχόους!

Δεν με νοιάζει τί λέει ο κόσμος. Ο δικός μου κόσμος είναι τα παιδιά μου!

7 λόγοι να βγεις με έναν Ταύρο

Σχολιάστε

Τα καλύτερα