Connect with us

Δείτε πώς να τα ετοιμάσετε:

Υλικά:

1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό

2 κουταλιές της σούπας λάδι

1 κοφτό κουταλάκι αλάτι

1 φακελάκι μαγιά ξερή

500 γραμ περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κούπα τυρί φέτα

Σπορέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ βάζετε το νερό, το λάδι, το αλάτι, τη μαγιά και ανακατεύετε.

Σε ένα άλλο μεγαλύτερο μπολ ρίχνεται όλο το αλεύρι, ανοίγεται μία τρύπα στη μέση και ρίχνετε το μείγμα από το πρώτο μπολ.

Ζυμώνετε πολύ καλά μέχρι να μην κολλάει και να μπορεί η ζύμη να πλάθεται.

Τη σκεπάζετε με μία πετσέτα και την αφήνετε για περίπου 15΄ να ξεκουραστεί.

Κόβετε την ζύμη σε μικρά μπαλάκια στο μέγεθος ενός μικρού μήλου

Απλώνετε με τον πλάστη το φύλλο δίνοντας ένα στρογγυλό σχήμα. Ρίχνετε από πάνω λίγο λάδι και τριμμένη φέτα.

Τοποθετείτε από πάνω ένα δεύτερο φύλλο λίγο πιο μικρό έτσι ώστε με το περίσσεμα τού κάτω να διπλωθεί και να κλείσει το επάνω αφού το πιέσετε περιφεριακά με τα δάκτυλά σας.

Τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να αρχίσει να ροδίζει.

Αναποδογυρίζετε και κάνετε το ίδιο στην άλλη πλευρά.

Έτοιμο!

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν:

Τι σας ζητάει το άτομο με άνοια όταν λέει «Θέλω να πάω στο σπίτι μου»

Τα 5 πιο ανεξάρτητα ζώδια

5 συνήθειες των πικρόχολων ανθρώπων και πώς να τους αποφύγετε.

10 λάθη που κάνουμε με τη διατροφή μας και καταστρέφουμε τα νεφρά μας.

Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια όταν θέλουν να τελειώσουν μία σχέση

Τόσο καιρό διπλώνουμε τις κάλτσες μας λάθος. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος;

Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο τις τελευταίες στιγμές πριν τον θάνατo

10 μυστικά των πολύ αδύνατων γυναικών που δεν κάνουν ποτέ δίαιτα

34 εκπληκτικά πράγματα που συμβαίνουν μέσα στο ανθρώπινο σώμα

Η δίαιτα των μακαρονιών σου υπόσχεται ότι θα χάσεις 5 κιλά σε μια εβδομάδα

Σχολιάστε

Τα καλύτερα