ΤΩΡΑ – Έκτακτo για Άννα Βίσση
Τέλος (νυχτερινής) εποχής για την Άννα Βίσση. Η «απόλυτη σταρ», όπως την αποκαλούν οι fans της, ακούγεται ότι πήρε μια μεγάλη απόφαση για την καριέρα της: να σταματήσει τις live εμφανίσεις της σε μαγαζιά – τουλάχιστον για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να κάνει άλλα πράγματα, όπως ένα ακόμη μιούζικαλ με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε χθες στο «Πρωινό» ο Πάνος Κατσαρίδης, η τρέχουσα σεζόν θα είναι πιθανότατα η τελευταία που το κοινό της Βίσση θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει σε κέντρο. Η τραγουδίστρια συμπλήρωσε 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Hotel Ερμού, με την εν λόγω είδηση να έρχεται μόλις τρία 24ωρα μετά τη 10η πρεμιέρα της την περασμένη Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου.
«Από του χρόνου, Αννα Βίσση τη νύχτα τέλος. Θεωρεί η ίδια ότι πρέπει να κάνει μία παύση και να κάνει άλλα πράγματα. Συζητά να κάνει μιούζικαλ με τον Νίκο Καρβέλα στο θέατρο, όπως είχε κάνει τους “Δαίμονες”» είπε, μεταξύ άλλων, ο πανελίστας του «Πρωινού», με τον οικοδεσπότη της εκπομπής Γιώργο Λιάγκα να επισημαίνει ότι η Αννα Βίσση ίσως κάνει κάποιες συναυλιακές εμφανίσεις.
Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, μάλιστα, το «καθιερωμένο» φθινοπωρινό ραντεβού της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας με το κοινό της στο Καλλιμάρμαρο «μεταφέρεται» στο ΟΑΚΑ τον επόμενο Σεπτέμβριο. «Του χρόνου θα αναμετρηθεί με τη Μαντόνα.
Σκοπεύει να σπάσει αυτό το ρεκόρ και θα κάνει μια ιστορική συναυλία στο ΟΑΚΑ» είπε χαρακτηριστικά.
“Έχω καρκίνο στον τράχηλο” Το ανακοίνωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια, ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις της
Η Μάρθα Φριντζήλα άνοιξε για πρώτη φορά την καρδιά της μιλώντας στη Ζωή Λιάκα και στα «Νέα», σχετικά με μία περίοδο που τη δοκίμασε ιδιαίτερα.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε αντιμέτωπη με τον καρκίνο στον τράχηλο, μια διάγνωση που την ανάγκασε να ακυρώσει την περιοδεία της και να μπει σε έναν αγώνα δρόμου με χειρουργείο και χημειοθεραπείες.
Τι δήλωσε η Μάρθα Φριντζήλα για τη διάγνωσή της
Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε για την ακύρωση της καλοκαιρινής περιοδείας της, η Μάρθα Φριντζήλα απάντησε πως: «Ναι, έπρεπε, διαγνώστηκα με καρκίνο στον τράχηλο και έπρεπε να χειρουργηθώ».
Παρόλα αυτά, όταν η συζήτηση πήγε στο αν ένιωσε πως «δεν θα ησυχάσει ποτέ», η Μάρθα Φριντζήλα έδειξε για ακόμη μια φορά το μεγαλείο ψυχής της μιλώντας για τις χημειοθεραπείες που έκανε: «Στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα που πήγαινα για τις χημειοθεραπείες τα κορίτσια ήταν κορίτσια πρόσφυγες, που δεν είχαν κανέναν. Κι εγώ τους είχα όλους γύρω μου. Όταν οι άλλες συναγωνίστριες στους θαλάμους έλεγαν “γιατί να μου συμβεί αυτό τώρα”, τους απαντούσα “παιδιά, κληρωθήκαμε, τώρα πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μαζί”».
Παρά τις δυσκολίες και τον πόνο, η Μάρθα Φριντζήλα στάθηκε όρθια και σήμερα δίνει δύναμη σε πολύ κόσμο με την ιστορία της.
Μιμή Ντενίση: Ποζάρει με την κόρη της, Μαριτίνα και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα για το νέο έτος
Με τρυφερές φωτογραφίες στο πλευρό της κόρης της και ένα βαθιά συναισθηματικό μήνυμα, η Μιμή Ντενίση αποχαιρέτησε τη χρονιά που πέρασε και υποδέχτηκε τη νέα.
Η γνωστή ηθοποιός, το απόγευμα της Τετάρτης 31 Δεκεμβρίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους σκέψεις, συναισθήματα και ευχές, τονίζοντας τη σημασία της αγάπης, της υγείας και της εσωτερικής δύναμης.
Θέλοντας να αποχαιρετήσει το 2025, η Μιμή Ντενίση ανήρτησε τις αγαπημένες της φωτογραφίες από φέτος και τις συνόδευσε με ένα δυνατό μήνυμα.
Στην ανάρτησή της, η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε στις προκλήσεις αλλά και στις όμορφες στιγμές που έφερε η χρονιά που πέρασε, υπογραμμίζοντας πόσο σημαντική ήταν για εκείνη η στήριξη της οικογένειάς της, των αληθινών φίλων και του κόσμου που τη στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.
«Το 2025 ήταν για μένα μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις. Προσπάθειες επιτυχίες επιβραβεύσεις εμπόδια δυσκολίες αναμονές ταξίδια … αλλά με στήριξη κ αγάπη από την υπέροχη οικογένεια μου τους αληθινούς φίλους μου που είναι μια δεύτερη οικογένεια κ όλους εσάς που άλλους γνωρίζω προσωπικά κ άλλους από μακριά! Αγάπη! Όταν υπάρχει ειρήνη υγεία αγάπη όλα τα άλλα είναι δυνατά. Να ονειρεύεστε και να μην αφήνετε κανέναν να χαλάει τα όνειρα σας. Να μην λέτε ποτέ αυτό δεν γίνεται.
Ελπίζω το 2026 να είναι μια χρονιά εκπλήρωσης των ονείρων μας. Και μια χρονιά με πιο χαρούμενες ειδήσεις. Καλή χρονιά σε όλους. Σας στέλνω την αγάπη μου κ την ευχή να μην κοιτάτε τι σας λείπει αλλά τι έχετε. Τα χρόνια φεύγουν τόσο γρήγορα κ δεν αξίζει να περνάμε ούτε μια μέρα χωρίς χαρά», έγραψε η Μιμή Ντενίση στην ανάρτησή της.







