Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με τον νεκρό 20χρονο οπαδό – Ήταν και στους «αυτόκλητους τιμωρούς»
Καρτέρι θανάτου έστησαν άγνωστοι -πιθανότατα τρία άτομα- σε έναν νεαρό άνδρα 20 ετών το βράδυ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη.
Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο καθώς ο 20χρονος ήταν οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ, ωστόσο, φαίνεται ότι το σενάριο αυτό απορρίπτεται. Ο νεαρός αναφέρεται στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος εννέα ατόμων που δρούσαν ως «αυτόκλητοι τιμωροί» στην περιοχή.
Το περιστατικό έγινε περίπου στις 10 χθες το βράδυ στον δρόμο, όπου βρέθηκε μαχαιρωμένος από κατοίκους.
Οι Αρχές ψάχνουν τώρα τις κάμερες ασφαλείας που θα δείξουν τι ακριβώς συνέβη, πάντως όλα δείχνουν ότι οι άγνωστοι τον κυνήγησαν και τον μαχαίρωσαν πισώπλατα.
Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση των «αυτόκλητων τιμωρών» είχε έρθει στο προσκήνιο πριν από μερικούς μήνες. Η ομάδα αυτή χρησιμοποιούσε προφίλ με γυναικεία ονόματα, έκλειναν ραντεβού με τα θύματα και, στην συνέχεια, τους χτυπούσαν και έκλεβαν κινητά και χρήματα.
Τον Νοέμβριο έγιναν πέντε επιθέσεις. Πέντε από τους εννιά, έχουν απασχολήσει τις αρχές και για άλλα αδικήματα στο παρελθόν. Σε μία περίπτωση, το θύμα το ξεγύμνωσαν και το βιντεοσκοπούσαν.