Connect with us

Έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Σαντορίνη με αποτέλεσμα να προκληθούν προβλήματα στους δρόμους και στις μετακινήσεις των κατοίκων.

Η μεγάλη ποσότητα νερού που έπεσε μέσα σε λίγη ώρα είχε ως αποτέλεσμα να σχηματισθούν χείμαρροι, οι οποίοι παρέσυραν κάδους απορριμάτων και φερτά υλικά. Τα προβλήματα εντοπίστηκαν σε κεντρικούς δρόμους του νησιού και κυρίως σε Εμπορείο, Μεγαλοχώρι, Μονόλιθο, Πύργο και Μεσαριά.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν καταγραφεί σοβαρότερες ζημιές. Ωστόσο, οι αρμόδιες αρχές παραμένουν σε επιφυλακή, καθώς νέο κύμα βροχοπτώσεων αναμένεται να εκδηλωθεί αργά το βράδυ.

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΕ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΡΟΔΟ

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε όλη τη χώρα προκαλούν προβλήματα και στην αεροπλοΐα.

Πτήση που αναχώρησε από την Αθήνα με καθυστέρηση και προορισμό τη Ρόδο, αν και έφτασε στο νησί, δεν κατάφερε να προσγειωθεί και αναγκάστηκε να επιστρέψει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», λόγω έντονων αναταράξεων, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Δημοκρατικής.

Βίντεο από επιβάτη της πτήσης ενώ σημειώνονται αναταράξεις

 

Advertisement