Νωαίνα: “Σπάει” τη σιωπή της για Μαζωνάκη & Stef – «Είχα μπροστά μου ένα παιδάκι 20 χρονών να μου λέει “φοβάμαι”»
Η Νωαίνα, “έσπασε” τη σιωπή της στο Buongiorno για την υπόθεση Μαζωνάκη. Η νεαρή τραγουδίστρια που συνεργάστηκε με τον τραγουδιστή και τον Στέφανο Παπαδόπουλο, στο ίδιο σχήμα, αποκάλυψε την πρώτη στιγμή που ο 21χρονος την πλησίασε και της αποκάλυψε πως φοβάται, καθώς άτομα της παραγωγής τον πίεζαν να πάει στο καμαρίνι του Γιώργου Μαζωνάκη με υπονοούμενο ότι πρέπει να γίνει και κάτι μεταξύ τους.
Όσα αποκάλυψε η Νωαίνα για Μαζωνάκη – Stef
«Ο κύριος Μαζωνάκης είχε προσλάβει εμένα και άλλα δυο παιδιά από το Voice για να συμμετέχουμε μαζί του στο Fever. Στην πρόβα generale όμως, στην πρώτη, έδιωξε το ένα το παιδί που ήμασταν μαζί και στη θέση του, μετά από δυο ημέρες, ήρθε ο Στέφανος. Όταν ήρθε ο Στέφανος στο μαγαζί, την πρώτη, την δεύτερη φορά – αν δεν κάνω λάθος – που θα βγαίναμε να τραγουδήσουμε μας λέει, «παιδιά θέλω να σς πω κάτι που έχει γίνει και με το οποίο νιώθω πάρα πολύ άβολα. Νιώθω μια πίεση και έχω αρχίσει να φοβάμαι γιατί χθες το βράδυ, μετά την generale, ήμουν με έναν φίλο μου στο καμαρίνι του Γιώργου και είχαμε μείνει μέχρι πάρα πολύ αργά, μέχρι τις 5 το πρωί, δεν μπορούσαμε να φύγουμε. Και έχω αρχίσει και δέχομαι πιέσεις από άτομα της παραγωγής που θέλουν να με στείλουν στο καμαρίνι του κ. Μαζωνάκη με υπονοούμενο ότι πρέπει να γίνει και κάτι μεταξύ μας.
Αυτή ήταν η πρώτη επαφή. Δηλαδή, με το που τον γνώρισε τον άνθρωπο είχε γίνει αυτό το περιστατικό. Και εγώ ήμουν εκεί η μεγαλύτερη και μόνη κοπέλα από το φωνητικό σχήμα, οπότε κατευθείαν θεώρησα ότι ήταν χρέος μου να τον προστατεύσω με κάποιον τρόπο. Οπότε, μπήκε σε άλλο καμαρίνι που το μοιραζόμασταν με άλλα παιδιά, δεν είχε μόνος του καμαρίνι πια ο Στέφανος. Τα βράδια όταν ήταν να φύγουμε να πάμε σπίτι πάντα ήμασταν μαζί του και λέγαμε «Στέφανε, ήρθε το λεωφορείο μας, ήρθε το ταξί μας, φεύγουμε», για να μην μένει μόνος του με άτομα που εργάζονταν με τον Α ή Β τρόπο εκεί – ήταν μέρος της παραγωγής – και θα θέλανε να τον στείλουν στο καμαρίνι. Δηλαδή ήμουν και μπροστά όταν κάποιος από αυτούς τον χτύπησε στον ώμο και του λέει «έτσι θα κάνεις καριέρα», αποκαλύπτει η Νωαίνα.
«Να αποχωρήσει από το σχήμα όχι. Από ένα σημείο και μετά είχε μαθευτεί κιόλας ότι ο Στέφανος ήθελε με κάποιο τρόπο να αντιδράσει σε όλο αυτό και νομίζω από εκείνο το σημείο και μετά σταμάτησαν και να τον ενοχλούν, οπότε ηρέμησε», αναφέρει επίσης.
«Ήμουν η μεγαλύτερη και μοναδική γυναίκα στο σχήμα. Είχα μπροστά μου ένα παιδάκι 20 χρονών να μου λέει «φοβάμαι, νιώθω πάρα πολύ άβολα, δέχομαι πίεση» και ήταν χρέος μου να κάνω ό,τι μπορώ. Δεν ήταν και πολλά αυτά που μπορούσα, αλλά με τον τρόπο μου πιστεύω αποφύγαμε αρκετές φορές από να έρθει σε επαφή με κάποιο άτομο της παραγωγής που θα ήθελε να τον προωθήσει στο καμαρίνι. Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, επειδή είχα κι εγώ δυο παρόμοια πολύ έντονα περιστατικά… το ένα ήταν το 2016 όταν ήμουν σε ένα τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού, το X-factor, που είχα δεχτεί πολύ έντονη παρενόχληση από ένα συγκεκριμένο άτομο που είχε γίνει στη συνέχεια το περιστατικό με το παντελόνι… γιατί εκείνο το βράδυ οι άντρες κριτές μου ζητούσαν να είμαι περισσότερο πιο σέξι ή έκαναν αστειάκια με σεξουαλικό υπονοούμενο. Δέχτηκα μετά απειλές για τη ζωή μου, με χτύπησαν, με έφτυναν, έχασα δουλειές. Και στην πορεία ενώ δούλευα πάλι σε μαγαζιά, θα δούλευα με ένα πάρα πολύ μεγάλο όνομα το 2018, ο οποίος και αυτός προσπάθησε να με παρενοχλήσει σεξουαλικά και τότε ήταν που αντέδρασα σε αυτό και την ίδια ημέρα απολύθηκα, θεωρητικά για άλλο λόγο», έκανε γνωστό.