ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ Συναγερμός: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από επίθεση
Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του μετά από επεισόδιο σε διαμέρισμα στην οδό Berkeley στη Γλασκόβη, νωρίς το πρωί της Παρασκευής.
Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο μετά από κλήση στις 6:45 π.μ., αλλά ο άνδρας διαπιστώθηκε νεκρός στο σημείο. Τρία ακόμη άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή τους. Η αστυνομία αντιμετωπίζει τον θάνατο ως «ανεξήγητο».
Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη, με πλήθος αστυνομικών οχημάτων και ασθενοφόρων.
Μαρτυρίες κατοίκων κάνουν λόγο για φωνές και έντονη αναστάτωση εκείνη την ώρα. Ένας κάτοικος που προσπαθούσε να μπει στον σιχικό Ναό Γκουρντβάρα περιέγραψε τη σοκαριστική αστυνομική παρουσία και δήλωσε πως δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο στην περιοχή.
Σε ανακοίνωσή της, η Police Scotland αναφέρει: «Στις 6:45 π.μ. κληθήκαμε για αναφορά επεισοδίου σε διαμέρισμα στην οδό Berkeley. Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σημείο, ενώ τρία άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με μη απειλητικά για τη ζωή τραύματα. Ο θάνατος αντιμετωπίζεται ως ανεξήγητος και οι έρευνες συνεχίζονται. Δεν υπάρχει απειλή για το ευρύ κοινό».
Η Scottish Ambulance Service επιβεβαίωσε ότι στο σημείο έσπευσαν τέσσερα ασθενοφόρα, μονάδα άμεσης αντίδρασης, ειδική μονάδα και ομάδα τραυματιών. Ένας ασθενής μεταφέρθηκε στο Queen Elizabeth University Hospital και δύο στο Glasgow Royal Infirmary.
Πέθανε απομονωμένη στα 61 από καρκίνο η όμορφη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου
17 χρόνια χωρίς την Έλενα Ναθαναήλ – H πιο όμορφη μελαχρινή του ελληνικού κινηματογράφου
Στις 4 Μαρτίου 2008 έφυγε από τη ζωή μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου, η Έλενα Ναθαναήλ.
Η αγαπημένη Έλενα Ναθαναήλ πέθανε σε ηλικία 61 ετών μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Είχε γεννηθεί στις 19 Ιανουαρίου 1947 στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής και μεγάλωσε σε μια ευκατάστατη οικογένεια, καθώς ο πατέρας της ήταν ήταν υφαντουργός.
Τελείωσε το Ιταλικό Γυμνάσιο και το Λύκειο Τεχνών της Ρώμης, όπου σπούδασε ζωγραφική και διακόσμηση. Την τέχνη της ηθοποιίας τη διδάχθηκε στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη. Στον κινηματογράφο πρωτοεμφανίστηκε το 1964 στην κωμωδία του Γιάννη Δαλιανίδη «Κάτι να καίει». Εντυπωσίασε με τη μελαχρινή εύθραυστη ομορφιά της, τα χαρακτηριστικά μάτια της και το αριστοκρατικό ύφος της, που την ανέδειξαν αμέσως σε σταρ.