Γιώργος Μαζωνάκης: Η διάγνωση των γιατρών τον δικαιώνει – Μήνυση εναντίον της αδερφής του
Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανακουφισμένος και με ένα πλατύ χαμόγελο βγήκε σήμερα από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου βρισκόταν έγκλειστος με εισαγγελική εντολή από την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου. Παρά την εμφανή ταλαιπωρία του, φαίνεται πως η διάγνωση των γιατρών τον δικαιώνει ενώ ο δικηγόρος του δήλωσε ότι θα γίνει μήνυση προς την αδερφή του τις επόμενες μέρες.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης βγήκε σήμερα από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών και με χαμόγελο ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για την αντιμετώπισή τους στο πρόβλημα που πέρασε τις τελευταίες μέρες, όταν βρέθηκε την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου έγκλειστος σε ψυχιατρική κλινική.
Η περιπέτεια του δημοφιλούς καλλιτέχνη ξεκίνησε όταν, μέλη της οικογένειάς του έκριναν πως η κατάστασή του έχρηζε νοσηλείας, με αποτέλεσμα την αυτόφωρη εισαγγελική εντολή. Για περίπου πέντε ημέρες, ο Γιώργος Μαζωνάκης παρέμεινε στο Δρομοκαΐτειο, με τον δικηγόρο του, Γιώργο Μερκουλίδη, να κάνει λόγο για «αισχρή μεθόδευση» και να υποστηρίζει πως ο εγκλεισμός ήταν μια προσπάθεια να εμποδιστούν οι μηνύσεις που σχεδίαζε ο ίδιος κατά συγγενών του.
Λίγο πριν πάρει εξιτήριο, εξετάστηκε από τους θεράποντες ιατρούς του νοσοκομείου, οι οποίοι – σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, αποφάνθηκαν ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ψυχιατρικής νοσηλείας. Το ιατρικό πόρισμα ήρθε να επιβεβαιώσει τα όσα υποστήριζε εδώ και μέρες ο δικηγόρος του, δηλώνοντας πως ήταν πεπεισμένος πως ο πελάτης του δεν θα παρέμενε έγκλειστος.
Ωστόσο, η υπόθεση δεν τελειώνει εδώ. Ο Γιώργος Μαζωνάκης ετοιμάζει τη νομική του «αντεπίθεση». Ο δικηγόρος του έχει ήδη προαναγγείλει σε συνεντεύξεις του την κατάθεση μηνύσεων κακουργηματικού χαρακτήρα κατά των προσώπων που, ευθύνονται για τον εγκλεισμό του.
