Connect with us

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η ανάγκη της απόδρασης σε ένα ελληνικό νησί γίνεται ολοένα και πιο έντονη.

Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν, αν μια βραδιά με φεγγάρι μπορούσατε να πάρετε το ταίρι σας και να βρεθείτε σχεδόν αστραπιαία στην όμορφη Σίφνο, την Ιο, τη Μήλο, τη Σαντορίνη, την Ανάφη, την Κίμωλο ή τα υπόλοιπα κυκλαδονήσια με τη μόνη διαφορά, πως αντί για το Αιγαίο, στα μάτια σας θα απλωνόταν η φωτισμένη Αθήνα;

Πλακόστρωτοι διάδρομοι, χτιστοί λευκοί καναπέδες και μικρά μαξιλάρια για να καθίσετε αναπαυτικά, ασβεστωμένα τοιχάκια, μικρά σκαλάκια, μπλε λεπτομέρειες, έναστρος ουρανός,

χαλαρωτική μουσική και ανθισμένα λουλούδια συνθέτουν ένα μοναδικά ατμοσφαιρικό σκηνικό που κλείνει μέσα του όλη τη γοητεία των Κυκλάδων και αποτελεί το open air στέκι όσων αναζητούν το ρομάντζο και την κοσμοπολίτικη διασκέδαση!

Ο λόγος για το Scherzo, που βρίσκεται στο Λόφο Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη, που άνοιξε και φέτος τις πόρτες του για να σας χαρίσει αξέχαστες καλοκαιρινές εμπειρίες με πανοραμική θέα.


Αφεθείτε στη μαγεία του αγαπημένου bar των δυτικών προαστίων και απολαύστε ένα ποτήρι κρασί συνοδεύοντας το με μια άκρως ενδιαφέρουσα ποικιλία αλλαντικών και τυριών ή δροσίστε τον ουρανίσκο σας με ένα κλασικό κοκτέιλ.

Για τους «ψαγμένους» ουρανίσκους, το Scherzo έχει φροντίσει δημιουργώντας και μια λίστα από signature κοκτέιλ, ενώ μετά τις 20 Μαΐου αναμένεται να λειτουργήσει και εστιατόριο με μοναδικές μεσογειακές γεύσεις.

Τα καλοκαίρια στην Αθήνα αποκτούν νησιώτικο άρωμα!

Διεύθυνση:

Scherzo Bar (πολυχώρος Apolis), Λόφος Αγ. Δημητρίου, Πετρούπολη, τηλ. 210 5068000 (λειτουργεί καθημερινά από τις 21:00 μέχρι πολύ αργά το βράδυ.)

Advertisement