Connect with us

Μπορεί η Σαντορίνη να είναι ξακουστή στα πέρατα του κόσμου, μπορεί η Μύκονος να έχει μετατραπεί στο απόλυτο νησί της χλιδάτης διασκέδασης στη Μεσόγειο, ωστόσο ένα άλλο νησί φαίνεται ότι έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια τις καρδιές των σταρ του Χόλιγουντ. Και δεν βρίσκεται στις Κυκλάδες.

Ο λόγος φυσικά για τη Σκιάθο.

Το νησί που μαζί με την Σκόπελο και το Βόλο αποτέλεσαν το φυσικό σκηνικό της αγαπημένης ταινίας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και όχι μόνο, του περίφημου Mamma Mia, φαίνεται ότι έχει γίνει το καλοκαιρινό καταφύγιο πολλών σταρ του Χόλιγουντ.

H Γκόλντι Χον και τον Κερτ Ράσελ εδώ και πάνω από 10 χρόνια επισκέπτονται κάθε χρόνο τη Σκιάθο όπου περνούν τις μέρες τους σε φιλικό τους σπίτι.

View this post on Instagram

Goddess ?‍♀️ #nirvana ??? @officialgoldiehawn

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Το ίδιο τακτική θαμώνας της Σκιάθου και η κόρη της Χον, Κέιτ Χάντσον, η οποία μάλιστα αυτή την περίοδο, παρότι έγκυος απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο.

Μαζί της, προηγούμενες χρονιές που έχει επισκεφθεί το νησί, είχαν έρθει η Σόφι Λόπεζ, γνωστή στιλίτρια του Χόλιγουντ αλλά και η ηθοποιός Κάρι Ντελόνγκ.

Στη Σκιάθο κατά καιρούς έχουν κάνει τις διακοπές τους και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αλλά και ο Τζον Τραβόλτα.

Το 2010, πριν χωρίσουν, τις διακοπές τους στη Σκιάθο απολάμβαναν ο Τομ Κρουζ με την Κέιτ Χολμς και την κόρη τους Σούρι, ενώ εκείνη τη χρονιά διακοπές στο ελληνικό νησί είχε κάνει και η Κέιτ Γουίνσλετ.

Λέγεται ότι πίσω από αυτή την αγάπη του Χόλιγουντ στη Σκιάθο βρίσκεται η ελληνικής καταγωγής ενδυματολόγος Ανθια Σίλμπερτ (Ανθή Γιαννακούρου) υποψήφια δυο φορές για Οσκαρ και με πολύχρονη παρουσία στο νησί.

Μαζί με τον σύζυγό της, Ρίτσαρντ Ρομάνο, ηθοποιό του Σκορσέζε, μουσικό και σήμερα συγγραφέα, που «ξεδιπλώνει» μέσα από τις σελίδες των βιβλίων του σκιαθίτικες ιστορίες, μένουν από το 2000 μόνιμα στη Σκιάθο, όπου έχουν χτίσει ένα πανέμορφο τριώροφο σπίτι στην Πευκοράχη. Σ’ αυτό το σπίτι φιλοξενούσαν επί χρόνια την Γκόλτνι Χον και τον Κερτ Ράσελ, οι οποίοι έφεραν την κόρη τους Κέιτ Χάντσον και εκείνη με τη σειρά τους άλλους σταρ του Χόλιγουντ.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

View this post on Instagram

Mama love ❤️ @officialgoldiehawn

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Η Χάντσον από παλιότερες διακοπές της στη Σκιάθο:


Η λατρεία της Χάντσον για την Σκιάθο

Η Κέιτ Χάντσον δεν παραλείπει να μιλάει για τη Σκιάθο και στις συνεντεύξεις της, όπως είχε κάνει στο Harpers Bazzar, έγοντας πως λατρεύει την αρχιτεκτονική των νησιώτικων σπιτιών και το λευκό χρώμα τους, να κυκλοφορεί όλη μέρα με μαγιό, σαγιονάρες και ψηλόμεσα σορτς και να γευματίζει σε γραφικές ταβέρνες απολαμβάνοντας μουσακά και κολοκυθάκια τηγανιτά.

«Η Ελλάδα είναι το αγαπημένο μου μέρος για διακοπές. Πραγματικά νιώθω λες και είμαι σπίτι μου. Λατρεύω τον πολιτισμό, τους υπέροχους ανθρώπους και τα νερά είναι απίστευτα ελκυστικά εκεί», είχε πει ακόμη μη παραλείποντας να περιγράψει και μία τέλεια μέρα στη Σκιάθο, συμπεριλαμβάνει και το απίθανο ηλιοβασίλεμα στην Ελλάδα, καθώς και μερικά κοκτέιλ, πριν διασκεδάσει σε κάποιο ελληνικό πανηγύρι.

Advertisement