Connect with us

Στο πλευρό τους, «το Χαμόγελο του παιδιού» για την Ελλάδα, και αντίστοιχες οργανώσεις μέλη του Missing Children Europe στο εξωτερικό, συνεχίζουν έναν αγώνα ενημέρωσης, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή τα εξαφανισμένα παιδάκια θα επιστρέψουν σώα και αβλαβή στις οικογένειές του. Και μην ξεχνάτε πως αν δείτε κάτι που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό αγνοούμενων παιδιών μπορείτε να καλέσετε στην ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά 116000.

Εξαφανίσεις στην Ελλάδα:

Αννα Τριανταφυλλίδου

triantafillidou1

Η Αννα Τριανταφυλλίδου, εξαφανίστηκε στις 19/08/1981 σε ηλικία μόλις 2,5 ετών από το χωριού Σκουτάρι Γυθείου Λακωνίας. Με χρώμα μαλλιών και ματιών καστανά, η Αννα υπολογίζεται πως σήμερα είναι 34 χρόνων. Εχει ενα μαύρο σημάδι σαν ελιά ψηλά στους γλουτούς εκ γενετής.

Μπεν Νίνταμ

bennidam1

Ο μικρός Μπεν, εξαφανίστηκε το καλοκαίρι του 1991 σε ηλικία μόλις 21 μηνών. Βρισκόταν στην Κω, στο σπίτι της γιαγιάς του . Εξαφανίστηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όταν η γιαγιά του γύρισε να κοιτάξει αλλού. Από τότε αγνοείται και η υπόθεση ερευνάται από την ελληνική αστυνομία. Ο Μπεν, έχει ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια ενώ σήμερα είναι 24 χρονών.

Γιώργος Παρασκευόπουλος

paraskevopoulos1

Ο Γιώργος Παρασκευόπουλος, εξαφανίστηκε από το χωριό Δήμητρα Γορτυνίας σε ηλικία 10 ετών στις 24/06/1992. Γεννημένος στις 5/3/1982, ο Γιώργος έχει καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια

Ματέο Ντούλια

mateodullia1

Ο μόλις 11 μηνών Ματέο, στις 7/9/2008 και ώρα 18:30 απήχθη από το Κουκάκι. Έχει γκριζοπράσινα μάτια, καστανά ανοιχτά μαλλιά, ύψος 75 εκ., βάρος 10 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πορτοκαλί-πράσινη μπλούζα και παντελόνι και μπεζ-πορτοκαλί παπούτσια. Απήχθει από άντρα Συριακής καταγωγής που ακούει στο όνομα Χασάν ΚΑρίμο (34 ετών τότε) με ύψος 1,67 μ. και βάρος 60 κιλά.
Και στο εξωτερικό οι δύο πιο γνωστές ιστορίες που κινητοποιήθηκαν ολόκληρες χώρες για τον εντοπισμό τους είναι αυτή της Μαντλίν Μακάν και των διδύμων κοριτσιών Αλίσια και Λίβια Σκεπ.

Μαντίλ Μακάν

madlinmacan1

Η μικρή Μαντλίν, γεννήθηκε στις 12/5/2003. Εχει ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια, ύψος 0,90μ ενώ στην ίριδα του δεξιού της ματιού έχει μία κυλίδα σαν δάκρυ. Η Μαντλίν, εξαφανίστηκε σε ηλικία 4 ετών στις 3/5/2007. Απήχθει απο το δωμάτιο της στην Αλγκάρβε στην Πορτογαλία, όπου είχε παει με τους γονείς της για διακοπές.

Αλίσια και Λίβια Σκέπ

alisiascepp1

liviaschepp1

Τα δίδυμα κοριτσάκια ηλικίας 6 ετών εξαφανίστηκαν στις 30 Ιανουαρίου 2011 από την πόλη Πούγκλια της Ιταλίας. Τα παιδιά βρισκόντουσαν με τον πατέρα τους και αγνοούνται μετά τον τραγικό θάνατο του. Η Αλίσια έχει ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια, φοράει γυαλιά, το ύψος της είναι 1.15 μ. ενώ η Λίβια έχει ξανθά μαλλιά, μπλε μάτια και ύψος 1.15 μ. Για την εξαφάνιση των ανηλίκων ενημερώθηκε «το χαμόγελο του παιδιού» από τον Οργανισμό Telefono Azzurro της Ιταλίας, ο οποίος, όπως και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι μέλη του Missing Children Europe.

Advertisement