Connect with us

Τι συμβαίνει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τι θα φέρει για τον γνωστό παρουσιαστή η επόμενη μέρα στην τηλεοπτική του καριέρα

Μεγάλες αλλαγές προγραμματίζονται το επόμενο φθινόπωρο στην εκπομπή της Σκορδά που φέτος παρουσιάζει εμφανή σημεία πτώσης στην τηλεθέαση. Σε αντίθεση με την «Κοινωνία ώρα Mega» που έχει ανέβει πολύ, η εκπομπή της Σκορδά τερματίζει σταθερά μεταξύ δεύτερης και τρίτης θέσης.

Τι θα συμβεί;
Ολική αλλαγή στο πάνελ είναι η εισήγηση αν και ακόμη καμία απόφαση δεν έχει παρθεί. Αυτό όμως που θεωρείται πλέον σχεδόν σίγουρο είναι η αποχώρηση το καλοκαίρι από την εκπομπή του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Η σχέση του με την παρουσιάστρια δεν είναι πλέον αρμονική όπως στην πρώτη σεζόν του «Buongiorno» και είναι πολλές οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις on και off κάμερα.

Συγκλονίζει η αγαπημένη τραγουδίστρια: «Διαγνώστηκα με καρκίνο στον τράχηλο»

Η Μάρθα Φριντζήλα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα» και τη Ζωή Λιάκα.

Η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της, εξαιτίας του οποίου ακύρωσε το περασμένο καλοκαίρι την περιοδεία της.

1

Υπήρξε περίοδος στη ζωή σας που αισθανθήκατε αυτό το μούδιασμα που φυσικά μού αφηγείστε τώρα;
Αρκετές φορές στη ζωή μου, όχι μία και δύο, έχω πει στον εαυτό μου να ξυπνήσει. Θυμάμαι στιγμές που έλεγα μέσα μου, έλα τελείωνε, σήκω, κάνε κάτι, κοιμάσαι. Μου έχει τύχει σε δουλειές να βλέπω μια αδικία να συμβαίνει δίπλα μου και να μην επεμβαίνω. Να βλέπω έναν κακότροπο άνθρωπο και να τον δικαιολογώ, λέγοντας μέσα μου ότι μπορεί να ξύπνησε άσχημα ή ότι έχει αγωνία ή ότι αγαπά πολύ την τέχνη και δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Έχω αφήσει συμπεριφορές ανθρώπων να καθρεφτίζονται σε άλλους και να τους κάνουν να υποφέρουν, και ούτε εκείνοι μιλούσαν ούτε μιλούσα εγώ. Τώρα πια μιλάω.

2

Το καλοκαίρι ακυρώσατε την περιοδεία σας για λόγους ασθενείας…

Ναι, έπρεπε, διαγνώστηκα με καρκίνο στον τράχηλο και έπρεπε να χειρουργηθώ.

Σκεφτήκατε εκείνη τη στιγμή «μα δεν θα ησυχάσω ποτέ;»
Όχι βέβαια. Στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα που πήγαινα για τις χημειοθεραπείες τα κορίτσια ήταν κορίτσια πρόσφυγες, που δεν είχαν κανέναν. Κι εγώ τους είχα όλους γύρω μου. Όταν οι άλλες συναγωνίστριες στους θαλάμους έλεγαν «γιατί να μου συμβεί αυτό τώρα», τους απαντούσα «παιδιά, κληρωθήκαμε, τώρα πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μαζί».

3

Advertisement