Connect with us

Το αντίο της επιχειρηματία στον σχεδιαστή που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.

Μπαλατσινού για Αρμάνι

Ο Giorgio Armani έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών, με την είδηση να γίνεται γνωστή το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της μακράς του πορείας, ο Ιταλός σχεδιαστής και οραματιστής της μόδας είχε επισκεφτεί την Ελλάδα αρκετές φορές, έχοντας συνεργαστεί και συνάψει φιλίες με γνωστές Ελληνίδες. Ανάμεσά τους, και η Τζένη Μπαλατσινού.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, πρώην μοντέλο, αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της σχεδιαστή και φίλο με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και ορισμένες φωτογραφίες από κοινές τους διακοπές.

“Ένας άνθρωπος που αγάπησε βαθιά τη γυναίκα, τους φίλους του, την οικογένειά του – τα φυτά του. Ένας δημιουργός που έκανε τα πάντα με τα ίδια του τα χέρια, με πείσμα, αφοσίωση και αγάπη. Μαγείρευε μόνος του και ήταν ένας υπέροχος οικοδεσπότης, γεμάτος φροντίδα και γενναιοδωρία. Ήταν εκείνος που έδωσε στο παντελόνι κομψότητα, που έδειξε στις γυναίκες πως μπορούν να κάνουν δικό τους το ανδρόγυνο στυλ και να το φορούν με χάρη και δύναμη. Η απλότητά του δεν ήταν απλώς αισθητική∙ ήταν ψυχή, σεβασμός, τέχνη. Κι εσύ, @brunimiki , στάθηκες πάντα δίπλα του με την αγάπη σου και τη διακριτική σου παρουσία, σαν μια δεύτερη αδελφή του.

Σε ευχαριστούμε, Giorgio, που μας δίδαξες πως η αληθινή ομορφιά κρύβεται στην απλότητα. Καλό σου ταξίδι, αγαπημένε μου φίλε”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τζένη Μπαλατσινού.

Advertisement