Ανατρίχιασε όλη η Τούμπα: Η συγκλονιστική στιγμή από τους οπαδούς στο 27:01 για τα επτά αετόπουλα – Δείτε βίντεο
Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας, πριν τη σέντρα στην αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκό για τη Super League. Η σημερινή αναμέτρηση γίνεται στη σκιά της ανείπωτης τραγωδίας στη Ρουμανία όπου επτά φίλοι του Δικεφάλου έχασαν τη ζωή τους σε σοκαριστικό τροχαίο ταξιδεύοντας για την αγαπημένη τους ομάδα.
Σε μια κατάμεστη Τούμπα, οι φίλοι του ΠΑΟΚ τίμησαν τη μνήμη των αδικοχαμένων αετόπουλων. Στην σέντρα του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, οι φίλοι του Δικεφάλου άναψαν πλήθος καπνογόνων και φώναξαν: “Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε”.
Πριν την έναρξη του αγώνα, αντιπροσωπεία των δύο ομάδων αλλά και φιλάθλων κατέθεσαν στεφάνια μπροστά από τη Θύρα 4 για τους επτά φιλάθλους του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στη Ρουμανία. Εκεί έχει αναρτηθεί γιγαντοπανό που γράφει “Καλό παράδεισο αδέρφια 27/1/2026” ενώ αρκετοί κρατούν πλακάτ με τις φωτογραφίες των θυμάτων.
Άναψαν πυρσοί στην Θύρα 4 προς τιμήν των αδικοχαμένων φίλων του ΠΑΟΚ
Άναψαν πυρσοί στην Θύρα 4 προς τιμήν των αδικοχαμένων φίλων του ΠΑΟΚ pic.twitter.com/FQau3nLnx9
— SPORT24 (@sport24) February 1, 2026
Δείτε φωτογραφίες του Intime
Στην έναρξη του αγώνα όλο το γήπεδο φώναξε “Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε” ενώ αντιπροσωπείες των δύο ομάδων αλλά και φιλάθλων κατέθεσαν στεφάνια μπροστά από τη Θύρα 4 για τους επτά φιλάθλους του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στη Ρουμανία. Εκεί έχει αναρτηθεί γιγαντοπανό που γράφει “Καλό παράδεισο αδέρφια 27/1/2026” ενώ αρκετοί κρατούν πλακάτ με τις φωτογραφίες των θυμάτων.
View this post on Instagram
Νεκρός γνωστός Έλληνας σεφ
Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 40χρονος άνδρας που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στη Νίκαια στις 21 Ιανουαρίου. Το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου 2026, η οικογένειά του πήρε τη δύσκολη αλλά γενναία απόφαση να δωρίσει τα όργανά του, προσφέροντας ζωή σε άλλους ανθρώπους.
Όπως μεταδίδει το sinidisi.gr, πρόκειται για τον Χριστόφορος Τσιρώνης από το Αγρίνιο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ περπατούσε χέρι-χέρι με τη σύντροφό του στη Νίκαια Αττικής, λίγο μετά τις 21.00.
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα που οδηγούσε νεαρή γυναίκα τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να πέσει βίαια στο οδόστρωμα και να υποστεί βαρύτατο τραυματισμό στο κεφάλι.
Ο 40χρονος διακομίστηκε στο ΚΑΤ, ωστόσο η κατάστασή του κρίθηκε από την πρώτη στιγμή εξαιρετικά σοβαρή και, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, μη αναστρέψιμη. Έτσι, το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε η διαδικασία λήψης των οργάνων του, έπειτα από τη συγκατάθεση της οικογένειάς του.
Ιδιαίτερη συγκίνηση προκαλεί το γεγονός ότι ο Χριστόφορος Τσιρώνης, επαγγελματίας μάγειρας και ιδιαίτερα αγαπητός στο περιβάλλον του, είχε υποβληθεί μόλις πριν από πέντε μήνες σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς, την οποία οι γιατροί τότε είχαν χαρακτηρίσει «ιατρικό θαύμα».
Η οικογένειά του βιώνει για δεύτερη φορά βαρύ πένθος, καθώς τον Νοέμβριο του 2022 είχε χάσει και τον πατέρα του, Κώστα Τσιρώνη, σε ηλικία 62 ετών, μετά από μάχη με σοβαρή ασθένεια.
Η μητέρα, η αδελφή και η σύντροφός του παραμένουν συγκλονισμένες από την απώλεια, προσπαθώντας να διαχειριστούν ένα ακόμη σκληρό χτύπημα της μοίρας.
Τραγωδία στο Ηράκλειο: Βρήκε νεκρό τον αδερφό της στο σπίτι του
Ο άνδρας δεν είχε επικοινωνήσει με τους συγγενείς του για αρκετό διάστημα, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία
Μια οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Ηράκλειο, όταν 60χρονη γυναίκα εντόπισε νεκρό τον 63χρονο αδελφό της μέσα στο σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, ο άνδρας δεν είχε επικοινωνήσει με τους συγγενείς του για αρκετό διάστημα, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία.
Έτσι, περίπου στις 10:00 το πρωί σήμερα Δευτέρα, η αδελφή του πήγε στο σπίτι του για να τον αναζητήσει, όπου και τον εντόπισε νεκρό μέσα στην κρεβατοκάμαρα του.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο 63χρονος φέρεται να άφησε την τελευταία του πνοή χθες Κυριακή στο σπίτι του.




