Connect with us

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και τέσσερις τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (30/4) στην παλιά Εθνική Οδό Καλαμάτας – Τρίπολης, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε υπό συνθήκες που παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες.

Το χρονικό της σύγκρουσης στον Άγιο Φλώρο

δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:00, στο ύψος του Αγίου Φλώρου, όταν όχημα που οδηγούσε 21χρονος και στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο συνομήλικοί του, εξετράπη της πορείας του. Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με αγροτικό όχημα.

Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν ένας 55χρονος οδηγός και μία 54χρονη συνοδηγός. Η σύγκρουση υπήρξε ιδιαίτερα σφοδρή, προκαλώντας σοβαρούς τραυματισμούς στους επιβαίνοντες.

Οι τραυματίες και η εξέλιξη της κατάστασης

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν σοβαρά οι τρεις 21χρονοι, ενώ η 54χρονη υπέστη ελαφρύτερα τραύματα. Όλοι οιτραυματίες διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για την παροχή ιατρικής φροντίδας.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ένας από τους 21χρονους υπέκυψε στα τραύματά του λίγες ώρες αργότερα. Ένας ακόμη τραυματίας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην Ελευσίνα για περαιτέρω νοσηλεία.

Οι αρμόδιες αρχές έχουν ξεκινήσει τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα, εξετάζοντας όλα τα πιθανά ενδεχόμενα. Το περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο την ανάγκη για αυξημένη προσοχή στο οδικό δίκτυο, ιδιαίτερα σε επαρχιακούς δρόμους όπου οι συνθήκες οδήγησης μπορεί να είναι πιο απαιτητικές.

Advertisement