Connect with us

Απερίγραπτη οδύνη επικράτησε στην κηδεία του 30χρονου Στέφανου από τα Τρίκαλα, ο οποίος πνίγηκε στην παραλία Κάθισμα της Λευκάδας, κατά τη διάρκεια του πάρτι μπάτσελορ για τον γάμο του.

 

 

 

Ο Στέφανος είχε τελειώσει το μεταπτυχιακό του στις Πολιτικές Επιστήμες. Δούλευε από μικρός στην επιχείρηση του πατέρα του και στις 14 Ιουνίου θα παντρευόταν την σύντροφο του με την οποία ήταν μαζί 10 χρόνια και πριν μόλις έναν χρόνο είχαν αποκτήσει το δικό τους σπίτι.

 

«Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία του 30χρονου Στέφανου – Το
τελευταίο αντίο με λουλούδια και τις μπομπονιέρες του γάμου
03:22

Λευκά τριαντάφυλλα, δακρυσμένα μάτια και ένα “γιατί;” ζωγραφισμένο στα χείλη όλων στην Εξόδιο Ακολουθία που τελέστηκε στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στο χωριό Σωτήρας Τρικάλων, παρουσία του μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης, κ. Χρυσοστόμου.

Ο μητροπολίτης απευθυνόμενος στη σύντροφο του 30χρονου Στέφανου, είπε: “Προς τη μνηστή του, Μάρθα, απευθύνω πατρικά λόγια παρηγοριάς: Το μυστήριο της ζωής και του θανάτου δεν εξηγείται με λόγια, μόνο με πίστη. Ο Θεός γνωρίζει το ‘γιατί’ κάθε Σταυρού. Μαζί με τον πόνο σου, κράτα και την ελπίδα: Ότι δεν χάνεται καμιά αγάπη που έχει σφραγιστεί με αλήθεια και καθαρότητα. Η αγάπη του Θεού δεν σταματά στον θάνατο. Η μνήμη του Στέφανου θα ζει πάντοτε στις καρδιές όλων”.

Ράγισαν καρδιές στον Ιερό Ναό όπου δόθηκαν στους παρευρισκόμενους οι μπομπονιέρες του γάμου που τελικά έγινε κηδεία…

Η γιαγιά του ίσως από τις πιο τραγικές φιγούρες μαζί με τη μητέρα και τη σύντροφό του, Μάρθα, που μετρούσε αντίστροφα για τη μέρα που θα ανέβαιναν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Σήμερα ντυμένη στα μαύρα χάθηκε στην αγκαλιά των δικών της.

 

 

 

 

 

Το προαύλιο της εκκλησίας γέμισε με τα στεφάνια από τη γιαγιά και τους παππούδες του 30χρονου, αλλά και τους συμφοιτητές του από το μεταπτυχιακό που είχε κάνει στις Πολιτικές Επιστήμες.

Την αποφράδα εκείνη μέρα ο Στέφανος είχε πάει στη Λευκάδα για να γιορτάσει με τους κολλητούς του τον επικείμενο γάμο του. Αντίστοιχα η σύντροφος του βρισκόταν με τις φίλες τις στην Κύθνο ανεβάζοντας φωτογραφίες από το bachelorette τους. Δυστυχώς, το τηλέφωνο χτύπησε και τότε έμαθε την ασύλληπτη τραγωδία.

“Την προηγούμενη Κυριακή, μας κάλεσε ο πατέρας του γαμπρού, να μας κάνει τραπέζι. Εκεί γελάσαμε, περάσαμε τόσο όμορφα, εγώ ένιωθα, τόση ευεξία. Τι να πω; Τόση χαρά, να το καμαρώνω. Αυτό ήταν τόσο όμορφο, δεν μπορείτε να υπολογίσετε πόσο όμορφο”, είπε η θεία του 30χρονου.

Advertisement