Connect with us

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας σε χαντάκι στην Παιανία, σε κοντινή απόσταση από παιδότοπο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας είχε ταινία ταιράπ δεμένη γύρω από τον λαιμό του, γεγονός που έχει κινητοποιήσει τις αρχές για τη διερεύνηση των συνθηκών του θανάτου.

Η ανακάλυψη της σορού έγινε σε χαντάκι, σε περιοχή όπου συχνάζουν οικογένειες λόγω της ύπαρξης παιδότοπου. Η αστυνομία έσπευσε άμεσα στο σημείο μόλις ενημερώθηκε, προχωρώντας σε αυτοψία και συλλογή στοιχείων για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Αξιωματούχοι της Αστυνομίας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ – ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΔ
Η τελευταία δικογραφία κόλαφος που έφτασε από το γραφείο της Λάουρα Κοβέσι, και «φωτογραφίζει» πασίγνωστους υπουργούς και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, επιφέροντας σωρεία παραιτήσεων, φέρεται να έχει πλήξει και το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», που παρουσίασε το MEGA, κάνει μάλιστα λόγο για στοχοποίηση του ίδιου του πρωθυπουργού. από συνεργάτες του, με την αιτίαση της παραίτησης να πλανάται τώρα ορατή στον αέρα.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως «Ακόμα και στενοί συνεργάτες του Μητσοτάκη εισηγούνται εκλογές, ενώ κάποιοι ζητούν διέξοδο με παραίτησή του», προσθέτοντας πως οι τελικές αποφάσεις θα διαμορφωθούν την περίοδο του Πάσχα.

reader.gr

Δuστuxώς μόλις ανακοινώθηκαν τα Tpαγικά νέα για τη Νόρα Βαλσάμη
Δηλώσεις έκανε ο γιος της Νόρας Βαλσάμη, αποκαλύπτοντας πως η ηθοποιός αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια και επιθυμία της είναι να επιστρέψει στη Ραφήνα.

Ο Έρικ Ανδρέου μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» με αφορμή μία φωτογραφία της μητέρας του που δημοσίευσε ο ίδιος στα social media.

Αρχικά, ο γιος της Νόρας Βαλσάμη εξήγησε πως η φωτογραφία που ανέβασε δεν είναι πρόσφατη, αλλά από το παρελθόν. «Ήταν όταν ακόμα περπατούσε η μητέρα μου. Τώρα έχει κινητικά προβλήματα, εδώ και δύο χρόνια σχεδόν, μετά από μία σοβαρή εγχείρηση που έκανε στο πόδι της. Είναι λίγο ταλαιπωρημένη γενικά, αλλά είναι καλά και την προσέχω πάρα πολύ. Η ζωή στη Σύρο είναι φανταστική και ελπίζω να καταφέρουμε να επιβιώσουμε. Υπάρχει το ενδεχόμενο να γυρίσουμε στο σπίτι στη Ραφήνα. Υπήρχαν κάτι διαφορές στα οικονομικά που πιστεύω θα λυθούν σύντομα. Η μητέρα μου το θέλει πάρα πολύ, γιατί είμαστε πολύ μόνοι εδώ πέρα», σημείωσε ο Ερρίκος Ανδρέου.

ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ: «ΕΓΩ ΣΤΟ KPATHTHPIO ΚΙ ΟΙ ΔPAΣTEΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ»

Ξεσπώντας σε κλάματα η Ιωάννα Τούνη, με βίντεο στο Instagram, μίλησε για τη σύλληψή της το προηγούμενο Σάββατο, την κακή ψυχολογική της κατάσταση, αλλά και την επόμενη ημέρα.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ξεσπώντας σε κλάματα εμφανίστηκε η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο στο Instagram, περιγράφοντας την περιπέτεια της σύλληψής της το πρωί του Σαββάτου (4/4).

Η γνωστή Instagrammer οδηγήθηκε στο αυτόφωρο μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που υπέβαλε ένας εκ των ανδρών που καταδικάστηκαν για την υπόθεση revenge porn με θύμα την ίδια. Η ένταση ξεκίνησε όταν η Τούνη, βρισκόμενη σε νυχτερινό κέντρο για να γιορτάσει τη δικαστική της νίκη, αντίκρισε τον καταδικασθέντα στον ίδιο χώρο και δημοσιοποίησε φωτογραφία του. Παρόλο που συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερη λίγες ώρες αργότερα με προφορική εντολή εισαγγελέα.

«Δεν έχει έρθει η πραγματική δικαίωση»: Θα ασκήσει έφεση η Ιωάννα ΤούνηΜέσα από ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ιωάννα Τούνη εξέφρασε την απόγνωσή της για την τροπή που πήρε η υπόθεση. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αισθάνεται ότι δεν έχει αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη, καθώς οι δύο δράστες παραμένουν ελεύθεροι και συνεχίζουν τη ζωή τους κανονικά, ενώ η ίδια βρέθηκε στο κρατητήριο. «Εκείνοι γιορτάζουν τη δική τους “νίκη”, ενώ εγώ οδηγήθηκα στη σύλληψη», δήλωσε φανερά συγκινημένη, περιγράφοντας το παράδοξο της κατάστασης.

Η εξέλιξη αυτή οδήγησε την influencer στην απόφαση να προχωρήσει σε περαιτέρω νομικές ενέργειες. Μετά την έφεση που άσκησαν οι δύο καταδικασθέντες, η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει και η ίδια έφεση, επιδιώκοντας την επιβολή αυστηρότερης ποινής.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε με βίντεο της στο Instagram«Καλημέρα και καλή εβδομάδα, συμπεθέρες μου, θα έλεγα εάν η ζωή μου δεν ήταν μία τεράστια φαρσοκωμωδία, γιατί πραγματικά νομίζω ότι κάποιος μου κάνει πλάκα με όλα αυτά που συμβαίνουνε. Παραλίγο να περάσω όλο το Σαββατοκύριακό μου μέσα στη φυλακή. Να τα πιάσουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μετά το δικαστήριο κι αφού βγήκε η απόφαση, η οποία καταδίκασε και τους δύο κατηγορούμενους ως ένοχους πλέον για κακούργημα, με τρία και τέσσερα χρόνια φυλάκιση αντίστοιχα με αναστολή, οι κολλητοί μου πήραν τηλέφωνο σε ένα νυχτερινό κέντρο και έκαναν κράτηση για να βγούμε να γιορτάσουμε, είπαμε συγκεκριμένα ”μία κράτηση στο όνομα Τούνη”, για να γιορτάσουμε και το δικαστήριο. Πώς έσπασε ο διάολος το πόδι του; Και μία έξοδο που τόσο πολύ περίμενα, μία λυτρωτική έξοδος έτσι, με την παρέα μου αφού νικήσαμε σε ένα δικαστήριο μετά από εννιά χρόνια δίπλα μου ακριβώς έτυχε να κάθεται ο κακοποιητής μου. Ο άνθρωπος ο οποίος εκούσια, με τη θέλησή του, με πλήρη γνώση, σήκωσε το τηλέφωνό του και τράβηξε εμένα σε ερωτική στιγμή μαζί με τον κολλητό του εν αγνοία μου. Πράγμα το οποίο αποδείχτηκε και από το δικαστήριο και πλέον δεν είναι απλά κατηγορούμενος, είναι ένοχος. Ένοχος για κακούργημα, ξαναλέω.

Αλλά επειδή η δικαιοσύνη μάλλον είναι μία έννοια αόριστη, ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν θα μπει ποτέ φυλακή. Είναι έξω με αναστολή και φυσικά εφόσον δεν του επιβλήθηκε κανένα πρόστιμο, εφόσον και εγώ δεν του ζήτησα καμία χρηματική αποζημίωση, καθώς δεν ήθελα φυσικά τα λεφτά του, το μόνο που ήθελα είναι ουσιαστική απονομή δικαιοσύνης, βγήκε λοιπόν και αυτός να γιορτάσει τη νίκη του, γιατί πρακτικά το όνομά του δεν μαθεύτηκε ποτέ, δεν πλήρωσε ποτέ κανένα χρηματικό ποσό πουθενά και δεν μπήκε φυλακή, ούτε πρόκειται να μπει. Εννοείται πως ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Να πρέπει να βρίσκομαι έξω την ημέρα που βγήκα… πόσο τραγική ειρωνεία, την ημέρα που βγήκα να γιορτάσω τη νίκη μου στο δικαστήριο, τη δικαίωση τέλος πάντων, τη δικαίωση στο δικαστήριο, να γιορτάζει δίπλα μου ο άνθρωπος ο οποίος με κακοποίησε. Ζήτησα πάρα πολλές φορές από τους υπεύθυνους στο μαγαζί, τους οποίους γνώριζα, να φύγει. Δεν έφευγε. Οι άνθρωποι προσπάθησαν είναι η αλήθεια, αλλά δεν έφευγε, με κοιτούσε εριστικά. Ήθελα να φύγω εγώ γιατί προφανώς δεν μπορούσα να περάσω καλά με τον άνθρωπο αυτόν να γιορτάζει στα δύο μέτρα. Αλλά οι φίλοι μου μού λέγανε, ”Ιωάννα, έχουμε νικήσει, δεν θα φύγουμε εμείς με το κεφάλι σκυμμένο. Αυτός πρέπει να φύγει. Αν έχει ίχνος τσίπας, πρέπει να αποχωρήσει”. Τέλος πάντων, εν τέλει φύγαμε εμείς, αναγκαστήκαμε να αποχωρήσουμε από το μαγαζί, ενώ αυτός έμεινε και συνέχισε να διασκεδάζει, ο άνθρωπος που με κακοποίησε. Καθώς στα χαρτιά η νίκη μπορεί να ήταν δική μου, αλλά στη ζωή η νίκη ήταν δική του. Γι’ αυτό και όντως. ήταν καλή ιδέα να βγει στα μπουζούκια να το κάψει. Φεύγοντας ένιωσα τόσο πολύ πνιγμένη από την αδικία που υπάρχει σε αυτή τη ζωή, που εγώ προσπαθώ επί εννέα ολόκληρα χρόνια να δικαιωθώ γι’ αυτή την υπόθεση. Το όνομά μου έχει διασυρθεί παντού, μου έχει μείνει δια παντός η ρετσινιά της βίζιτας.

Την επόμενη μέρα το πρωί, δύο αστυνομικοί ήταν έξω από την πόρτα του σπιτιού μου και ήρθανε να με πάρουν για αυτόφωρο. Οπότε, το περιπολικό με οδήγησε στο τμήμα εμένα, το θύμα. Μία γυναίκα που έχει διασυρθεί επί εννέα χρόνια, η οποία αποφάσισε επιτέλους να μιλήσει. Δόξα τω Θεώ, υπάρχει Θεός, και η εισαγγελέας μετά από κάποια ώρα επέτρεψε να φύγω από το τμήμα. Μιλάμε για ανθρώπους τόσο αδίστακτους, με μηδενική μεταμέλεια, με κανένα ίχνος ντροπής, οι οποίοι όχι απλά διέπραξαν ένα κακούργημα, όχι απλά είναι περήφανοι και γι’ αυτό βγαίνουν να γιορτάσουν στα μπουζούκια, αλλά όταν το θύμα αποφασίζει να μιλήσει και να πει μετά από εννέα χρόνια, εννέα χρόνια μετά από εννέα χρόνια το όνομά τους, θέλουνε να με στείλουν φυλακή εμένα. Δεν, δεν ξέρω αλήθεια, δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω πώς προσπαθώ τόσο πολύ να ηρεμήσω. Δεν έχω ανεβάσει τίποτα τις τελευταίες μέρες και προσπαθώ τόσο πολύ να ηρεμήσω και δεν μπορώ, δεν μπορώ, η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να ηρεμήσω. Καταλαβαίνω πως το αυτόφωρο ήταν μία τυπική διαδικασία, η αλήθεια είναι πως οι αστυνομικοί ήταν πάρα πολύ καλοί μαζί μου και μου φέρθηκαν πολύ όμορφα δεν με έφεραν, όσο μπορούσαν, σε πιο δύσκολη θέση. Εννοείται πως οι άνθρωποι ένιωθαν άσχημα που ήταν αναγκασμένοι να κάνουν τη δουλειά τους στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αλλά εγώ θέλω να σταθώ στην αδικία των νόμων. Στο πώς μπορεί το θύμα να βρίσκεται φυλακή και οι κατηγορούμενοι να διασκεδάζουν στα μπουζούκια. Αχ Θεέ μου… δεν ξέρω πότε θα μπορώ να μιλάω γι’ αυτό το θέμα χωρίς να κλαίω αλήθεια.

Κι εν τέλει όλοι μιλάμε για δικαιοσύνη. Και απονομή δικαιοσύνης, επιτέλους μετά από εννέα χρόνια. Και εγώ πλέον μάλλον την ψάχνω, δεν ξέρω πού βρίσκεται η δικαιοσύνη αυτή. Γιατί οι δύο άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι είναι έξω με αναστολή, δηλαδή δεν θα μπουν φυλακή, έχουνε, είχαν το θράσος να ασκήσουν και έφεση. Γιατί δεν τους άρεσε η ποινή τους. Δεν τους άρεσε, δηλαδή, το ότι δεν χρειάζεται να πληρώσουνε, δεν χρειάζεται να μπουν φυλακή, αλλά παρόλα αυτά δεν ήταν ικανοποιημένοι. Θέλουνε κι άλλο! Θέλουν να πάρουν κι άλλο. Μετά από όλα αυτά, ο δικηγόρος μου θα ασκήσει επίσης έφεση στην εισαγγελέα, ζητώντας αυστηρότερη ποινή. Εε… με συγχωρείτε αν κάνω κάποιo νομικό λάθος, αλλά προσπαθώ να μιλήσω απλά και δεν ξέρω κι εγώ απόλυτα τις διαδικασίες. Παιδαγωγικό τελείωσα, όχι Νομική. Δεν ξέρω πραγματικά πώς νιώθω και τι ακριβώς πρέπει να πω. Γιατί ακούω παντού μία προτροπή στα θύματα να μιλάνε. Και να μη σωπαίνουν. Αλλά εν τέλει, όταν τα θύματα μιλήσουν, βρίσκονται στη φυλακή. Που τους έχουν στείλει οι ένοχοι, οι οποίοι αλωνίζουν έξω. Πολλές σκέψεις έχω γενικά. Ε… για την ώρα θα προσπαθήσω να ηρεμήσω».

Advertisement