Connect with us

Άλλο ένα 24ωρο ερευνών χωρίς αποτέλεσμα

Σε κλίμα έντονης αγωνίας εξελίσσονται οι έρευνες στις Σέρρες για τον εντοπισμό του διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πορροΐων, ο οποίος αγνοείται από το πρωί της Δευτέρας. Ο 45χρονος άνδρας εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος, προκαλώντας ανησυχία τόσο στην οικογένειά του όσο και στους συναδέλφους του.

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον 45χρονο πυροσβέστη

Η απουσία του έγινε αντιληπτή όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι του και δεν εμφανίστηκε στην υπηρεσία του. Η σύζυγός του προχώρησε άμεσα σε δήλωση εξαφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα Πορροΐων, καθώς είχαν περάσει περισσότερες από 24 ώρες χωρίς καμία επικοινωνία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών, ο 45χρονος έφυγε από το σπίτι του χωρίς να πάρει μαζί του βασικά προσωπικά αντικείμενα, όπως το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι του. Το μόνο που φαίνεται να έχει μαζί του είναι το αυτοκίνητό του, το οποίο επίσης αναζητείται. Όπως τονίζουν οικεία του πρόσωπα, δεν είχε εκφράσει προβληματισμό ή ανησυχία πριν εξαφανιστεί, ούτε είχε αναφέρει σε κάποιον ότι σκόπευε να φύγει.

Οι αρχές έχουν κινητοποιήσει ισχυρές δυνάμεις. Πυροσβεστική και Αστυνομία πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες σε ορεινές, αγροτικές και δυσπρόσιτες περιοχές γύρω από τα Πορρόια, ενώ εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον εντοπισμό του οχήματός του, που θεωρείται κρίσιμο στοιχείο για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν και σήμερα, ανήμερα των Χριστουγέννων, με τις αρχές να δηλώνουν αποφασισμένες να εξαντλήσουν κάθε δυνατότητα. Παράλληλα, έχει ενεργοποιηθεί Silver Alert, ώστε να υπάρξει άμεση κινητοποίηση και από τους πολίτες, σε περίπτωση που κάποιος έχει δει ή γνωρίζει κάτι σχετικό με την εξαφάνιση του 45χρονου διοικητή.

Advertisement