Τέλος ο Πέτρος Κουσουλός – Μαθεύτηκε πριν από λίγο
Τέλος από το OPEN ο Πέτρος Κουσουλός – Οι σχέσεις του με το κανάλι και όσα ετοιμάζει στον ΑΝΤ1
Ο δημοσιογράφος αποχωρεί με το κεφάλι ψηλά και μετακομίζει σε δικό του στούντιο
ετά από μια σεζόν με δύο δυνατές εκπομπές, το «Open Τώρα» και τις «Υποθέσεις», ο Πέτρος Κουσουλός αποχαιρετά το Open, ολοκληρώνοντας τη συνεργασία του με το κανάλι στο τέλος της σεζόν, όπως ορίζει το συμβόλαιό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαζύγιο είναι φιλικό και οι σχέσεις του δημοσιογράφου με τους ιθύνοντες παραμένουν άριστες. Το Open αναμένεται να τον αποχαιρετήσει με μία λιτή ανακοίνωση, στην οποία θα τον ευχαριστεί για τη συνεργασία τους.
Νέο ξεκίνημα, νέα ώρα, νέο στούντιο: Ο Πέτρος Κουσουλός γράφει ξανά τους κανόνες
Ωστόσο, το πραγματικό… κεφάλαιο ξεκινάει από τον Σεπτέμβριο, καθώς ο Πέτρος Κουσουλός ετοιμάζεται να εισβάλει στον ΑΝΤ1, όπως σας είχαμε μεταφέρει από το youweekly.gr σε ρεπορτάζ της Τζώρτζιας Συρίχα, και μάλιστα με όρους που δείχνουν πως πάει για πρωταγωνιστικό ρόλο.
Ο δημοσιογράφος ζήτησε – και πέτυχε καθώς φαίνεται – να έχει δικό του στούντιο, ενώ αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει το ήδη υπάρχον πλατό του Γιώργου Παπαδάκη, που είχε αξιοποιηθεί στο παρελθόν και από τη Φαίη Μαυραγάνη. Αν μη τι άλλο, ο Πέτρος Κουσουλός μπαίνει στο παιχνίδι για να αλλάξει τους κανόνες.
Απέναντι στη Ζήνα
Το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα θα ολοκληρώνεται πλέον γύρω στις 12:10, με την εκπομπή του Κουσουλού να παίρνει τη σκυτάλη. Το αποτέλεσμα; Ένα τηλεοπτικό ντόμινο αλλαγών που αλλάζει ριζικά τη ροή της πρωινής ζώνης. Με βάση το πρόγραμμα, για περίπου μισή ώρα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Ζήνα Κουτσελίνη του STAR, μια μάχη που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς στο παρελθόν υπήρξαν συνεργάτες.
Ο Πέτρος Κουσουλός, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν μετακομίζει μόνος. Παίρνει μαζί του όλη τη δημοσιογραφική του ομάδα και φυσικά τον αχώριστο συνεργάτη του, Θανάση Κατερινόπουλο. Ο τελευταίος φημίζεται για τις εύστοχες παρεμβάσεις του σε υποθέσεις εγκλήματος και δεν λείπει ποτέ από την πλευρά του δημοσιογράφου όταν η υπόθεση… μυρίζει μπαρούτι.
Ο ίδιος, όπως μαθαίνουμε, έχει ήδη «ακονίσει τα μαχαίρια του» και περιμένει τον Σεπτέμβριο για να ανοίξει ξανά υποθέσεις και μέτωπα. Η σεζόν προβλέπεται «εκρηκτική» και ο Πέτρος Κουσουλός έρχεται για να κάνει, ξανά, θόρυβο.
