Τελειώνει και 2ο μεγάλο όνομα στο MEGA μετά την Μπάρκα!
«Θρίλερ» με το σαββατοκύριακο τη νέα σεζόν – Ποιος μένει, ποιος φεύγει και ποιος μετακινείται. Που κολλάνε οι συζητήσεις με τα πρόσωπα του Mega;
Στο Mega το τελευταίο διάστημα οι συζητήσεις για τη νέα σεζόν με τους παρουσιαστές του σταθμού προχωρούν με ρυθμούς χελώνας. Παρότι βρισκόμαστε ενάμισι μήνα πριν από το φινάλε της σεζόν, πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και ακόμα περισσότεροι εκείνοι που δεν έχουν στα χέρια τους μια χειροπιαστή πρόταση.
Μετά από τη δήλωση της Φαίης Σκορδά ότι θα τη βλέπουμε από τη συχνότητα του Mega για αρκετά χρόνια, που έβαλε τελεία και παύλα στη σπέκουλα γύρω από το πρόσωπό της, και την «αποπομπή» της Δανάης Μπάρκα, το πρόβλημα πλέον επικεντρώνεται στο σαββατοκύριακο.
Τι να περιμένουμε για Σίσσυ Χρηστίδου, Κώστα Τσουρό και Αναστασία Γιάμαλη
Η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε σήμερα κάποιες πληροφορίες για τα τεκταινόμενα στα παρασκήνια του «μεγάλου» καναλιού.
Σύμφωνα με τις δικές της πληροφορίες -που επιβεβαιώνονται γενικώς- τα μειωμένα διαφημιστικά έσοδα που αναμένονται την ερχόμενη σεζόν έχουν προβληματίσει τα στελέχη του καναλιού. Έτσι, έχει πέσει στο τραπέζι ακόμα και η σκέψη να καταργηθεί το ζωντανό πρόγραμμα το σαββατοκύριακο.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να επισημάνουμε ότι τα διαφημιστικά έσοδα είναι πάντα μειωμένα το σαββατοκύριακο και ότι τον ίδιο προβληματισμό μοιράζονται και οι ιθύνοντες των άλλων καναλιών.
Στο διά ταύτα
Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου, η Σίσσυ Χρηστίδου θα διατηρήσει τη θέση της.
Ο Κώστας Τσουρός πάλι, παρά τις καλές επιδόσεις του απέναντι στην «βασίλισσα» της ζώνης Ναταλία Γερμανού, είναι ακόμα στον «αέρα». Όπως είπε και ο ίδιος σε πρόσφατη δήλωσή του, δε έχει μπει ακόμα σε ουσιαστικές συζητήσεις με το κανάλι. Μάλιστα, υπάρχει η φήμη ότι δέχτηκε κρούση από στελέχη για να μετακομίσει στο καθημερινό, σε κάποια από τις υφιστάμενες εκπομπές, την οποία απέκρουσε.
Τέλος, η Αναστασία Γιάμαλη θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι σταματάει από το σαββατοκύριακο. Η δημοσιογράφος, αν ισχύει το συγκεκριμένο σενάριο, θα απορροφηθεί ως σχολιάστρια στο δελτίο ειδήσεων ή, στην καλύτερη, θα πάρει βραδινή εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή.
Όπως και να έχει, το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος είχε από πέρυσι εκφράσει την άποψη ότι, αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά του για δική του εκπομπή, θα αποχωρήσει. Ο δημοσιογράφος, μετά από τις καλές επιδόσεις του, δεν φαίνεται πρόθυμος να συμβιβαστεί με έναν «δεύτερο» ρόλο, για παράδειγμα δίπλα στη Φαίη Σκορδά.
