Σoκ στην Αιτωλοακαρνανία: Μαθεύτnκε όλη η αλήθεια για τον πρόεδρο, ο λόγος που το έκανε ο 45xpovoς
Το θύμα βρέθηκε μπρούμυτα στη θέση του συνοδηγού – Εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν και μια καραμπίνα – Πώς ομολόγησε ο 45χρονος το έγκλημα στους αστυνομικούς Σε σοκ…
Το θύμα βρέθηκε μπρούμυτα στη θέση του συνοδηγού – Εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν και μια καραμπίνα – Πώς ομολόγησε ο 45χρονος το έγκλημα στους αστυνομικούς
Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Μακρυνείας στην Αιτωλοακαρνανία από την άγρια δολοφονία του προέδρου της κοινότητας Λιθοβουνίου Κώστα Αλεξανδρή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, από τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση προκύπτει πως οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του δράστη είναι προσωπικοί και, πιθανόν, έχουν να κάνουν με μία γυναίκα.
Ο δράστης, ο οποίος παραδόθηκε στις Αρχές λίγο μετά τη διάπραξη του εγκλήματος, είχε στήσει καρτέρι στο θύμα και, τη στιγμή που διερχόταν με το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησε τρεις φορές. Ο 51χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε σε γκρεμό.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, το θύμα που φορούσε σκούρα ρούχα, βρέθηκε μπρούμυτα προς τη θέση του συνοδηγού. Εκεί, μάλιστα, οι αστυνομικοί βρήκαν μια καραμπίνα, γεγονός που σημαίνει ότι και το θύμα ήταν οπλισμένο.
Οι ίδιες πηγές μεταφέρουν ότι εκτός από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, σημάδια από σκάγια υπάρχουν και στο μπροστινό μέρος του οχήματος του 51χρονου νεκρού
Μερικές ώρες αργότερα, ο δράστης επικοινώνησε με τις Αρχές προκειμένου να παραδοθεί και σύμφωνα με πληροφορίες, παρέδωσε και το όπλο της δολοφονίας. «Ελάτε να με πάρετε από το σπίτι, εγώ τον σκότωσα» φέρεται να είπε.
Αξίζει να αναφερθεί πως ένα όπλο βρέθηκε και μέσα στο όχημα του 51χρονου άνδρα που δολοφονήθηκε.
Λίγη ώρα αργότερα, ο δράστης οδηγήθηκε στην τοπική Αστυνομική Διεύθυνση:
Προτεινόμενο Άρθρο
ΘΡΗΝΟΣ: Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας
Δολοφονία στην χώρα: Σκότωσαν τον πρόεδρο κοινότητας με καραμπίνα -Συνελήφθη ο δράστης
Νεκρός έπεσε μετά από πυροβολισμό 50χρονος στη Μακρυνείας στην Αιτωλοακαρνανία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θύμα είναι ο πρόεδρος της κοινότητας Λιθοβουνίου στον οποίο έστησαν καρτέρι.
Σύμφωνα με το AgrinioPress το θύμα, ηλικίας 50 ετών, έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο άνδρα, με τον οποίο φέρεται να είχαν προσωπικές διαφορές, ενώ αναφέρει ότι εξετάζονται και ερωτικά κίνητρα πίσω από την δολοφονία.
Το περιστατικό συνέβη στη θέση Αρβανίτης Μακρυνείας, πλησίον του Λιθοβουνίου, όπου ο δράστης φέρεται να περίμενε το θύμα. Οπως φαίνεται στη φωτογραφία, πυροβόλησε αρκετές φορές κατά του θύματος.
Ο δράστης, ηλικίας 44 ετών και κάτοικος διπλανού χωριού, συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από τις αρχές που εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δύο άνδρες να είχαν κλείσει ραντεβού να συναντηθούν στον τόπο του εγκλήματος. Ο 50χρονος που έπεσε νεκρός είχε κι αυτός μια καραμπίνα μέσα στο αυτοκίνητό του.
Σύμφωνα με κάτοικο του χωριού που μίλησε στο iefimerida «δράστης και θύμα είχαν προσωπικές διαφορές τα τελευταία 4-5 χρόνια μιας και ο δράστης φέρεται να είχε συνάψει σχέσεις με τη σύζυγό του θύματος. Μάλιστα πριν από μέρες είχαν συναντηθεί τυχαία και είχαν καυγαδισει.