Σοκ με την Δανάη Μπάρκα – Έγινε τελειώς ξανθιά και επιστρέφει αύριο στην τηλεόραση
Περίοδο αλλαγών φαίνεται πως διανύει η Δανάη Μπάρκα, μετά το οριστικό τέλος της εκπομπής «Πάμε Δανάη» που παρουσίαζε για πέντε χρόνια στο Mega.
Σοκ με την Δανάη Μπάρκα – Έγινε τελειώς ξανθιά
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια επέλεξε να σοκάρει το διαδικτυακό κοινό της με τη νέα ανάρτηση που έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Μαΐου.
Εκεί μας έδειξε τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση, λίγες ημέρες μετά το φινάλε της εκπομπής της.
Η παρουσιάστρια αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της ξανθά και στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Αλλαγή. Οι “παλιοί” εδώ ξέρετε πόσο μ’αρεσουν οι αλλαγές στα μαλλιά αλλά και πόσα χρόνια πριν ήμουν ξανά έτσι.
Εδώ και μήνες είχα πει στον μάγο Νικόλα Βιλλιώτη ότι θέλω να τα ανοίξουμε φέτος το καλοκαίρι το χρώμα και να που ήρθε η στιγμή. Ο ρόλος της Αννούλας στο θέατρο Άλσος ήταν η ιδανική αφορμή για ξανθά μαλλιά μετά από καιρό.
Υ.Γ : Θέλουμε ακόμα λίγο χρόνο να το συνηθίσουμε κι εγώ και οι γύρω μου αλλά που θα πάει
Υ.Γ 2: Όταν έχεις την καλύτερη ομάδα μαλλιών δεν φοβάσαι, δεν αγχώνεσαι και δεν σε νοιάζει τίποτα. Απολαμβάνεις την διαδικασία ,τους ακούς και τους θαυμάζεις.
Επιστρέφει αύριο στην τηλεόραση
Η Δανάη Μπάρκα επιστρέφει στην τηλεόραση αύριο 18/5 και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για να δώσει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά από το οριστικό τέλος της εκπομπής της.
