Πτώση από μπαλκόνι για αγοράκι 8 ετών
Η κατάσταση της υγείας του παιδιού παρακολουθείται στενά
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (5/8) στην Ασπροβάλτα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα αγοράκι ηλικίας 8 ετών έπεσε από μπαλκόνι.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 20:00, με το παιδί να τραυματίζεται από την πτώση. Υπέστη σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι και πολλαπλό κάταγμα στο δεξί χέρι.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα διασώστες, οι οποίοι προχώρησαν σε ακινητοποίηση της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης, χορήγηση οξυγόνου και έλεγχο των ζωτικών σημείων του ανήλικου, με τη συνδρομή γιατρού που βρισκόταν στο σημείο.
Η αστυνομία έκλεισε προσωρινά τον δρόμο για να διασφαλιστεί η ασφαλής πρόσβαση των σωστικών συνεργείων.
Αρχικά, το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαδύτου, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης με κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, συνοδεία εντατικολόγου.
Η κατάσταση της υγείας του παιδιού παρακολουθείται στενά.
