Μόλις μαθεύτηκε για τον Αλέξη Κούγια ένα χρόνο μετά τον θάνατο του
Την Κυριακή 1η Μαρτίου 2026 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, ο οποίος απεβίωσε στις 28 Φεβρουαρίου 2025 σε ηλικία 74 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.
Σε ανακοίνωση που υπέγραψαν τα παιδιά του, Χρήστος Kούγιας και Μαΐρα Κούγια, μαζί με συνεργάτες του δικηγορικού του γραφείου, διευκρινίζεται ότι η επιμνημόσυνη δέηση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως η τελετή θα είναι ανοικτή για όσους επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του και να προσευχηθούν για την ανάπαυση της ψυχής του.
Όπως αναφέρεται: «Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την απώλεια του αειμνήστου πατέρα μας και επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου, Αλεξίου Κούγια, θα τελεστεί ιερό μνημόσυνο την Κυριακή 1η Μαρτίου 2026, ώρα 12:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών». Παράλληλα, προστίθεται ότι η τελετή θα είναι ανοιχτή: «Η τελετή θα είναι ανοικτή, ώστε όσοι επιθυμούν, να τιμήσουν τη μνήμη του και να προσευχηθούν μαζί μας για την ανάπαυση της ψυχής του».
