Connect with us

Σεισμός 6,5 Ρίχτερ σημειώθηκε στο νησί Μιντανάο των νότιων Φιλιππινών

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε θαλάσσιο χώρο 28 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Σαρανγκάνι, ενώ είχε εστιακό βάθος 29 χιλιόμετρων.

Δεν έχει εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι.

seismos

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ – ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ – ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Την προφυλάκιση του 43χρονου καθ’ ομολογία δράστη της δολοφονίας της 45χρονης Σταυρούλας Λεβεντάκη στα Χανιά αποφάσισαν εισαγγελέας και ανακριτής το μεσημέρι της Παρασκευής (26.6.26).

Η απολογία του 43χρονου για τη δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη στα Χανιά ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 14:30.

Ο 43χρονος σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της Σταυρούλας και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.

Ο Σκοπιανός ενοικιαστής της 45χρονης, πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα Χανίων στις 11:00 το πρωί, με σκοπό να απολογηθεί για τη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η 45χρονη Σταυρούλα Λεβεντάκη βρέθηκε νεκρή μετά από 22 ημέρες που είχαν χαθεί τα ίχνη της.

Το έγκλημα ομολόγησε ο 43χρονος, μετά από πίεση των αστυνομικών, αποκαλύπτοντας πως επιχείρησε να της αφαιρέσει τη ζωή τουλάχιστον 3 φορές: με μπουκάλι κρασιού, μαχαίρι και καδρόνι.

Advertisement