ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ – ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ
Η Κατερίνα Καινούργιου πήγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όπως αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της.
«Η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε ήδη να έχει πάει στην αστυνομία. Και μένα μου έχει συμβεί αυτό με ψεύτικα προφίλ, τερατουργήματα, υπάρχουν δύο προφίλ στο Twitter. Υπάρχουν κάποια που ασχολούνται μόνο με μένα. Έχω πάει στην Δίωξη. Δεν έχω βγάλει άκρη. Αφού δεν έχω δει κάποιον μπροστά μου να με απειλήσει, δεν ασχολούμαι. Είναι δυο συγκεκριμένα προφίλ που γράφουν μόνο για μένα. Δεν ασχολούμαι. Εκείνη σου λέει ότι τον είδε μπροστά της. Εκεί πας στην αστυνομία. Είναι δυνατόν κάποιος να σου γράφει για θάνατο; Είναι δυνατόν να υπάρχει τοξικότητα, κάποιος που δεν σε ξέρει να σου λέει να πεθάνεις;».
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ 3.000 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ – ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ
Σωτήρια ήταν η συμβολή του ελληνικού εμπορικού πλοίου.
Φορτηγό πλοίο το οποίο μετέφερε περίπου 3.000 αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και 800 ηλεκτρικά, έπιασε φωτιά αργά το βράδυ της Τρίτης 3 Ιουνίου, ανοιχτά της Αλάσκα.
Με ασφάλεια απομακρύνθηκαν και οι 22 ναυτικοί που επέβαιναν στο πλοίο, αφού δεν κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, όπως μετέφερε η εταιρεία διαχείρισης Zodiac Maritime.
Για την ασφαλή απομάκρυνσή τους οι ναυτικοί επιβιβάστηκαν σε σωσίβια λέμβο και εν συνεχεία διασώθηκαν από το εμπορικό πλοίο Cosco Hellas το οποίο έσπευσε για βοήθεια.
Το πλοίο που πήρε φωτιά, είχε σημαία Λιβερίας και είχε ξεκινήσει από την Κίνα στις 26 Μαΐου με προορισμό το Μεξικό. Σύμφωνα με ενημέρωση της εταιρείας, ο καπνός ξεκίνησε από κατάστρωμα όπου ήταν φορτωμένα ηλεκτρικά οχήματα.
Η Ακτοφυλακή έστειλε αεροσκάφη και πλοίο για να βοηθήσουν στην κατάσταση, ενώ ήδη τρία άλλα πλοία βρίσκονται στο σημείο.
