ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ – Η 3ΧΡΟΝΗ ΔΕΝ ΠΝΙΓΗΚΕ
Σοκαριστική τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση θανάτου του 3χρονου κοριτσιού που ξεβράστηκε στην παραλία Έδεμ στο Παλαιό Φάληρο, καθώς φαίνεται να υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό μερικές μόλις ώρες πριν το παιδί χάσει τη ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA στα χέρια των αρχών έχει έρθει βίντεο στο οποίο φαίνεται το κοριτσάκι να συνοδεύεται από μια γυναίκα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, μακριά από τη θάλασσα.
Μάλιστα από το βίντεο που έχει στα χέρια του το Λιμενικό η γυναίκα συνοδεύει τρία παιδιά. Τα δύο περπατούν ενώ το τρίτο είναι σε καροτσάκι. Το παιδάκι που βρίσκεται στο καρότσι φορά ρούχο που προσομοιάζει αρκετά στο μαγιό που φέρεται να φορούσε η 3χρονη. Mάλιστα λίγο αργότερα το καροτσάκι είναι άδειο.
Πολύ πιθανό είναι πλέον το σενάριο το παιδί να μεταφέρθηκε με το καρότσι νεκρό και στη συνέχεια να το έριξαν στη θάλασσα.
