Χαμός στα δικαστήρια των Χανίων – “Επιτέθηκαν” στον 43χρονο Σκοπιανό
Στην Ανακρίτρια Χανίων οδηγήθηκε στις 11 σήμερα το πρωί ο 43χρονος καθ’όμολογία δολοφόνος της Σταυρούλας Λεβεντάκη, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της μετέπειτα ταφής της 45χρονης.
Παρότι η προανακριτική του ομολογία θεωρείται ισχυρό αποδεικτικό στοιχείο καθώς υπέδειξε ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο εκτέλεσε το στυγερό έγκλημα και το σημείο όπου βρέθηκε θαμμένη η γυναίκα, εντούτοις το κίνητρο του δράστη παραμένει θολό καθώς οι δικαστικές Αρχές αμβισβητούν την εκδοχή της ερωτικής σχέσης με το θύμα.
Ακόμα, εκκρεμούν οι έρευνες ως προς τις αναλήψεις μετρητών καθώς σε χώρους ιδιοκτησίας του δράσης εντοπίστηκαν 5.000 ευρώ σε μετρητά και 9.135 ευρώ επίσης σε μετρητά, σε δύο διαφορετικά σημεία ενώ ο ίδιος φέρεται να χρησιμοποιούσε την κάρτα αναλήψεων της παθούσας μετά την εξαφάνισή της, στέλνοντας άλλο πρόσωπο να προχωρά σε αναλήψεις από κεντρικό ΑΤΜ στα Χανιά.